Neyse arkadaşlar iki gündür ATA satışı ile algı oluşturan hisse bugün nedense her zamanki yaptığının tersine Endekse ayak uydurmadı gerçi nereye düşecek daha demek geliyor içimden ama bu şereflilerde sınır yok
Printable View
Neyse arkadaşlar iki gündür ATA satışı ile algı oluşturan hisse bugün nedense her zamanki yaptığının tersine Endekse ayak uydurmadı gerçi nereye düşecek daha demek geliyor içimden ama bu şereflilerde sınır yok
Gerçi bunlar için günlük ağırlıklı ortalma değil kapanış fiyatı önemli olduğu için karanlık odada basarlarsa şaşmamak lazım buralardan hacimli mal satmak onlarında işine gelmeyecek sonuçta burdan satsa nerden toplayacak artık ancak buraladan 2,00 üzeri bize sattığı malları bekliyorlar beklesinler bakalım çok beklerler ama
Haberde kalmadı şöyle iyi bir haber gelse desek gelen haberleri hep *** ettiler bakalım şu önümüzdeki hafta da geçsin para kasaya girsin yeni bir iş haberi düşermi enerji ile ilgili bekleyip göreceğiz umarım parayı borç kapatma bahanesiyle *** etmezler yatırım yaparlar borç kapatma olursa yandık SPK bu işe çare bulmazsa böylece tahsisli sermaye artırımında söz sahibi olamayacak tek beklenti tahsisli sermaye artırımı sonucu verilen hisselerin 6 ay satılamaması eğer bunlar parayı tatlı görürlerse sanırım oranı tekrar artırmak zorunda kalacaklar şu aşamada GEM ilk aşamada verilen tüm hisseyi isterse oran %20 oldu zaten
endekse ayak uydurmaması buysa yanmışız zaten
Şuraya yazdıklarım tahminlerim tutmasın
görünen şer..likler benim yalnış anlamamdır diye umuyorum sürekli
fakat bu karak...sizler sürekli beni haklı çıkarıyorlar ya :vk:
Bir ara uçuş başladı deyip duran bir arkadaş vardı. Gitti mi.? Sesi soluğu çıkmıyor. O günden beri aşağıya doğru paraşütsüz uçuyoruz :))
ZTE Blade V6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
niyeti iyice bozdu arkadaşlar, kalın sağlıcakla bol şanslar..