bahsedilen üyeler yeniden seçilmiştir.yanlışlık lmasın tekrar bakarmısınız.bunlar zararına neden satarlar spk.ya şikayet etsek birşey çıkmaz serbest piyasa der çıkar işin içinden
Printable View
Genel kurul tutanağını okudunuz mu? Bu üyeler yeniden yönetime seçilmemiştir. Yeni yönetim gelecektir. Üstü renkli şekilde işaretlenmiş, 9 nolu gündeme tekrar bakın lütfen.
https://i.hizliresim.com/Emj1BB.png
Ayrıca SPK ya hiç kimseyi pahalı alıp ucuz sattığı için şikayet edemeyiz zaten. Cevabı bulunması gereken soru, yönetimdeyken aldıkları lotları, yönetime seçilemeyince niçin zararına sattılar?
"Yapilan oylama neticesinde 1. Onerge Resat CALISKAN, Burak YAKIN, lhami YAZICI, Memet Tayran DEMIR, Erol KOCA, Salih SAGINDA, Anri RODRIG‘in Yonetim Kurulu üyesi olarak secilmesine ve Bulent BALKAN, Mehmet Hikmet SELCUK’un Bagimsiz Yonetim Kurulu üyesi olarak 3 yıllıgına seçilmesine iliskin önerge 13.962,068.96 oy ile red edildi."
Benim bu paragraftan anladığım : 1. önergede yukarıda adı geçen şahısların 3 yıllığına yönetim kuruluna seçilmesi teklif ediliyor. Bu önerge red ediliyor. Ben mi yanlış anlıyorum, red edilen önergede adı geçen kişiler nasıl tekrar yönetim kuruluna seçilmiş oluyorlar?
Red olan 2 kişi var demişsiniz. Bu paragrafta red olan 2 kişi kim? Red olmayan diğer kişiler kim? Açıklar mısınız lütfen.
parağraf iyi kursanz 1.önergede sayılanlar isimlerin seçilmesine devamında ise ve bülent balkan mehmet hikmet selçuk un bağımsız .........yönetim kurulu üyesi larak 3 yıllığına seçilmesine ilişkin önerge........red edildi diyr.
zaten kap sitesine bakarsanız yönetim kurulu üyelerini görebilirsiniz.
sağlıkla kalın
Yeni yönetim kurulu ticaret sicilde yeni onaylandı. Henüz KAP a gönderilmedi. KAP ta yayınlanınca isimleri net olarak göreceğiz. O zaman bir not düşeriz tekrar. Saygılar,
Sn.Cinali, dediğim gibi yeni yönetim kurulunda bu isimlerin hiçbiri yok. Kap haberi biraz önce yayınlandı. Paragrafı iyi okumuşum :))
Yönetimden çıkanların yaptığı yoğun satışlar sonucu bu hale geldi hisse. Yeni yönetimle hak ettiği yere tekrar gelecektir.
https://i.hizliresim.com/8ajB8V.png