-
benim aldandığım nokta her zaman olduğu gibi fazla iyimser hayaller kurmak fazla beklenti içine girmek oldu. Yeşil e baktım onunda hacmi az. 1 yılda %1200 yapmış. snmpa niye yapmasın dedim. halbuki bir iki yıldır bistteki genel tarz topla topla bir iki seansta ver sonra yinee toplamaya devam et. yani hal böyle iken yüzlerce kağıdın içinde bir yeşil o kadar prim yapmış diye snmpa damı soluksuz bir yılda %1000-1500 yapacak. ? satma fırsatı verdi. kaç kez bu iyimser hülyalarının kazığını kaç kez yedin sat 7 lerde çık işte dangalakoğlu dangalak. kusura bakmayın kendime kızıyorum ya. tam düze çıkyorum artık maddi esaaretim olmayacak içimde ve dışımda diye seviniyorddum. gitti lan göz göre göre %30 dan fazla gitti.. bir dahada zor yakalarım böyle şansı..
-
-
e...a....i.. suyunu cikarttiniz ak, :) ulan hergun -5 yapmanin ne faydasi var ne sana ne sirketine... YTD
-
bu herhalde 4 ü görmeden rahat etmeyecek....
-
Bu hisselerden cacık olmaz... Almayı düşünüyordum vazgeçtim... Snpam 7,5 sönme 6,5 lardan geldiği yere bak... Parası olan yine kazandı taşıdılar yukarı verdiler küçük yatırımcının kucağına şimdi çıkıyorlar....
VTR-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
Sonme ve snpam birleşme olursa ancak bunlardan cacık olur....
-
son derece acımasız alçakça görünsede dediğim gibi fazla iyimser hayaler kuruyoruz. neyi garipsiyoruzki? her kağıt trendindeki durum değilmi? tuclk burva özellikle tuclk. aynen böyle bir düştü 2 yıldır aynı yerinde sayıp duruyor. arada bir ufak spek seanslık mal boşaltıyor hepsi o.
dün dediğim gibi az bir karda idim inat edip satmadım . sanırım onu da kaybedip karı sıfırlayınca rahat rahat satarım artık.
-
Bugün bari artık artıda kapatalım. Hareketliler. SONME işlem açısından bizden düşük. O daha iyi gidebilir gibi. Bakalım kimi seçecekler veya akşama kadar ne olacak göreceğiz :(