Hacmi de yükseldi bu iflah olmaz artık
O.C . Kimse satiyo demekk ki
Printable View
Hacmi de yükseldi bu iflah olmaz artık
O.C . Kimse satiyo demekk ki
Son 1 haftadır BIST da suni bir yükseliş sonra bugün de milletin kucağına verme operasyonu oldu. Avrupadaki fabrikalar açılacak, stoklar bitecek, araç ve beyaz eşyalar satılacak bizimki stoktaki parçaları gönderecek onlar bitince yeni üretim olacak, kontratlı malların anlaşması teslim edilecek ve yeni anlaşma üretim, ciro ve karlılık artışı.... 2020 birçok kağıt için zarar yazacak. Zor. Patron yine en iyi bildiği işi yapacak.Spekülatif hareketlerle çorba parasını çıkaracak.
Arkadaşlar bu Patronumuzun Birde DENİZ TASİMACİLİGİ yapan 6 Tane de GEMİSİ varmış ya hiç soylemiiyonuz BAYA BAYA LOJİSTİK şirketi Kimse dillendirmiyo bunu
Bu kadar Akıllı bı adam ama borsada niye böyle yapıyor SEVGİLİ PATRONUMUZ 6 yıldır 3- 6 Arası gidip gelmiş bu kağıt
PaTrOn göster gücünü Artık
Denizcilik şirketi yüzünden 1.5 senedir konsolide açıklıyor bilançoyu. Dönem karı yazsada konslide de ya kar düşüyor ya da zarara dönüyor. Çorba konusunda neredeyse 20 senede kasa kazanır arada bizler tırtıklarız ama genelde çoğu zarar yazar bu tür kağıtlarda. Ben maalesef yatırımdan ziyade gambling modunda takılıyorum. BİST 30 bile ne halde. ABD borsasının %30 daralması bekleniyor bize ne kadar sirayet eder göreceğiz. Uzun düşünecek olduğumda başka kağıtlar var aklımda ama bence daha erken. Tuclk anca biste uyup taban sonrası yükselişe oynarım ya da 3 civarı. Şu an bu seviyelerden şahsen almam. Alanada bol şanslar. Umarım yolu açık olur.
İnsALLAH yine geri gelmez yaptığı eniyi iş bu
Gerçi gitti ama hala ayrismadi
Tüm OTOMOTİV şirketleri hareketli
Geçen hafta çorbacı dükyanına geri döndük açılış % 6 gösteriyo 4.40 hayırlısı bakalım.