Kontrat 146.500 seviyesine varıp, tekrar 146.000 seviyesine dönebilir. Takip etmek lazım.
Önce işlem başlatmayı düşün, sonra tetiği çekeceğin anı kolla. Düşünme ile tetikleme arasında biraz zaman olsun.
Printable View
Kontrat 146.500 seviyesine varıp, tekrar 146.000 seviyesine dönebilir. Takip etmek lazım.
Önce işlem başlatmayı düşün, sonra tetiği çekeceğin anı kolla. Düşünme ile tetikleme arasında biraz zaman olsun.
Trend aşağıya dönünce sadece aşağı yönde oynayacaksın, trend yukarıya dönse dahi öncelikle aşağı yönde oynamayı düşüneceksin, çünkü trendin döndüğüne hemen inanmak zorunda değilsin.
Trend dönüyor gibi görünebilir, fakat yatayda kalabilir, ya da dönüş geçici bir reaksiyon olabilir ve tekrar aşağıya yönelebilir.
Şubat ayında piyasadan para çıkışı olabilir. Ay içerisinde aşağıya doğru hareket sürdükçe hedef 138.000 seviyesi.
evet günler geliyor. düşüşler geliyor. hadi bakalım
Bu sabah iyi takip yapamıyorum, meşguldüm ve birazdan dışarıya çıkacağım.
Düşen trend devam ediyor. 145.000 seviyesinin üzeri satış bölgesidir.
Eğer 145.000 üzerinde esaslı satış gelmez ve üzerinde kalınabiliyorsa yukarıya doğru daha güçlü bir düzeltme yaşanabilir.
Bunu gözlemlediğimizde kısa pozisyonlar geçici olarak kapatılabilir.
Çünkü diplerden alım geldiğinde, bu alımları başkaları da takip ediyor.
Not: Yukarıya doğru net ve büyük bir akım görmedikçe alım yapmıyoruz, aşağıya doğru net ve büyük bir akış görmedikçe de satış yapmıyoruz.
Biz aşağıya doğru bir akımın içerisindeyiz.
Yarın bir günlük bir yukarıya düzeltme yaşanacak olsa bile bu sınırlı bir düzeltme olabilir.
Bu düzeltmenin hedefi 146.350 seviyesi olur.
Trend / akım aşağıya doğru.
Yarınki reaksiyon seviyesini 144.750 olarak düzeltiyorum. Çok büyük bir reaksiyon yaşanırsa 146.350 seviyesine ulaşılabilir, bu şimdilik gündemde yok.
143.750 Seviyesinden yeniden alım geldi, küçük düzeltmelerle bu akıma katılarak kontratı daha yukarıya taşıyacak katılımcılar olabilir, bu nedenle kısa pozisyonlar geçici olarak kapatılabilir.
Aşağıya küçük düzeltmelerde alış düşünülebilir.