Olumlu bir senaryoda, olası bir "pull back" durumunda 102k+-2K bandı ayrıca önem teşkil edebilir,
kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.
Printable View
Olumlu bir senaryoda, olası bir "pull back" durumunda 102k+-2K bandı ayrıca önem teşkil edebilir,
:ok::Sad::ok: Aynen öyle, çıkar dünyası arkadaşım adamın astığı astık kestiği kestik kimse kılına bile dokunamıyor ancak nasıl bir şahıs olduğunuda biliyorlar gün gelecek prezervatif gibi çıkarıp atacaklar ama o gün hangi gün olur bilemem hem bizede o zaman hiçbir faydası olmaz bizler kaybettikten sonra kim kimin dostu kim kimlerin düşmanı olmuş bizleri hiçmi hiç ilgilendirmez ama bir gerçek var bu güne dek mağdur ettiği insanların aldığı ahların veballerin hesabını vereceği günüde sabırsızlıkla bekliyorum..Dualarınada amin diyorum..
Kriz dönemlerinde , hele ki böyle zamanlarda psikolojimizi daha da bozmak, hatalı alım satım kararlarına yönlendirmek isteyecek organize yapıların olabileceğini sağda solda yazılanların tamamının çer çöp olabileceğini asla asla göz ardı etmemenin faydalı olacağını düşünüyorum.
Misal yukarıdaki 2 gönderimde benim dikkate aldığım olası destek dirençler mevcut, kendi analizinizi yapmadan bu tür paylaşımları olduğu gibi kabul etmeyin.
Dostlar gene gelir 2 muhabbetin belini kırarız,:wave: kalın sağlıcakla,
Sağlık demişken, AKP li olmamakla birlikte sağlık bakanını tebrik ediyorum kanımca içinde bulunduğumuz süreci çok iyi yönettiler. Vatandaş olarak bizimde bir birimize karşı sorumluluklarımızı yerine getirmemiz hepsinden önemli...Misal adam çalıştıranlar vardır belki içimizde, iyi ve duyarlı bir patron olarak, 2 hafta tatil uygulamasına destek vermeleri çok hoş bir davranış olur
Hus sen dusecek yazma her yazdiginda dusuyor..rica ediyorum..yazacaksanda baska yere yaz 😊...avrupa borsalari arti kapatmis..2 senede ciktigimiz yere 2 haftada geldik..tas olsa catlar..buna sabir yeterse..ytd