Sabaha kısacı kıyımı olacak galiba... Fdow sinyal çakmaya başladı...
Dow un haftalıklar güçlü alda... Bizimki zaten 10 kaplan gücünde... Kısa pozisyon alırken 11 kere düşünün arkadaşlar...
Printable View
Sabaha kısacı kıyımı olacak galiba... Fdow sinyal çakmaya başladı...
Dow un haftalıklar güçlü alda... Bizimki zaten 10 kaplan gücünde... Kısa pozisyon alırken 11 kere düşünün arkadaşlar...
Mali açıdan zorda bir şirket düşünün, bu haliyle bu krize yakalandığını.bu krizin sonrasinda mali açıdan zaten zorda olan bu sirketin zıplayıp uçması mümkün olur mu???
Ne biliyim damat ferit uçacağız kacacagiz diyordu da...
Markete maskesiz gireyim
eve gelen kargolara kolanya sikmayayim,
komşumu asansörde görünce allah şimdi yandık demeyeyim,
kapiciyla konuşurken nefesimi tutmayayim,
çocuğum aşağı inelim bak baba arkadaşlarım oynuyor diyince sanki evliliğe karar veriyormuş gibi dusunmeyeyim
Vs... Demeyeyim de sonra ucariz bir ara artık...
dünya piyasalarının çirkin yüzü abd borsası
temel teknik hiçbirşeye bakmadan şuursuzca şişiyor günlerce aylarca
2. çeyrek abd küçülmesi % 45 lerde olacak
dow denen bu balon olmasa çok daha doğru kararlar alır küçük yatırımcılar
burda dow teknik çalışıyor diyen bir arkadaş vardı ne içiyor acaba bunu demek için
Özellikle 2008 düşüşü sonrası coronaya kadar gereksiz şiştiğine ben de katılıyorum ama bu kadar para basılan yerde paranın değerinin düşüp diğer şeylerin artması normal değil mi? Altın dahil dolar üzerinden fiyatlanan herşeyin fed bilançosu ile doğru orantılı olarak fiyatının artması gerekiyor gibi düşünüyorum. Makro ekonomi uzmanları daha iyi açıklayabilir.
Viop için geçersiz bir vade olacak ama düzeltme tamamen bittikten sonra önümüzdeki yıllarda aynı 2009-2020 arası olduğu gibi olumsuz hiçbir şey yokmuşcasına yoluna devam ederse şaşırmamak lazım. Tabi düzeltme çoktan bittiyse o da ayrı bir konu.