köprü yapılmasına hayır dediniz
Printable View
köprü yapılmasına hayır dediniz
her güzel işe hayır diyorsunuz ,, Millet size güler yahu
Bu icraatlara hayır diyende hiç mi utanma sıkılma olmaz ,,, insan utanır sıkılır
Sayfa 72'ye kadar okudum... Daha henüz size sorulan sorulara veya yazılan iddialara karşı net cevap verdiğinizi görmüş değilim... Dolambaçlı, karşıdaki insanın aklını küçümseyen laflar dışında hiçbir şey yazmıyorsunuz. Sürekli CHP üzerinden gidiyorsunuz. Oysa ki size diyor ki karşıdaki; ben MHP'liyim ve bu seçim süreci (sonucu değil) beni kişisel olarak yaralıyor... Ama siz buna karşılık bilindik AKP sempatizanı tarzı cevaplar veriyorsunuz... Sıkıştırdılar mı cevap yok... Bir keresinde uykum geldi bile demişsiniz...
Sonuç olarak yazarları, sempatizanları hepiniz aynısınız...
Halbuki girişi iyi yapmıştınız, çünkü ben de aynen sizin gibi düşünüyorum. Çıkmışım zar zor evden gitmişim iki çocuk, eşim ve ben... Oyunu kullanmışım; neymiş mühür basmadılar diye oyum geçersiz olacakmış... Saçmalık...
Ama esas saçmalık bunun kanuna yazılmış olması... O zaman bunu kanuna yazmayacaktınız...
Balık baştan kokuyor, dünyanın düzenini kuranlar hep kendine göre kurmuş... %50+1 hiçbirşeyin kabulü için yeterli değildir, olmamalıdır... Ama işte yapacak birşey yok, düzen böyle...
Allah gençlerimize akıl açıklığı versin de inşallah bu başımızdakilerden zamanla kurtulup düzlüğe çıkalım...
Bu 15 senede paramız artmıştır belki ama şurası kesin; insanlığımız yerlerde sürünür hale geldi...
Saygılar...