teşekkür ederim özbek abi saolasın. geç oldu zaten ancak yarın bakarım. teşekkür ederim.
kabaca bi resimleyeyim dedim üstadım eğer sende uygun görürsen, bu hafta biraz daha ıslatırlar. Oldu oldu. Olmadı . Zaten satmayacağız ki. İçerde trade döneriz. mal artırmak için. ufak adımlarla. göze batmayız tahtaya mal yazmayız alırız. satmak için yazarız. eh dolayısıyla aldığımız kademeye de verecek değiliz herhalde 5 -6 kademeye yazarız. Eğer mal almaya niyetleri varsa o zaman şekil şemal belli olur.
https://i.hizliresim.com/s5JLbq.jpg
Benim aklıma takılan bu açığı bu kadar kısa zamanda yapma çabaları. Yani aslında biz 18.02.21 diye bakıyoruz. ama ay başından alırsak eğer AKD dağılımını, herşey ortaya çıkıyor. Yani benim düşüncem tabi. Satan tarafındaki diğer satanların yüksek oluşu ve satanları karşılayanlarında aslında maliyetlerinin hiçte öyle bedava tarzında olmadığı görülüyor. seninkini ayrı koyuyorum. Şimdi burada senin malı kusmanı bekleyecekler. O yüzden derli toplu değilde azıcık dağınık olsaydı onu hafif yukarı giderken alırız gibi düşünüp yola erken çıkabilirler diye düşünmüştüm ben. Toplu mal başa bela diye düşünüp bekletebilirler. Top gene sende :kahkah: :oleyo:.
Gerçi bir taraftanda fiyata baskı kurdukça piyasadaki diğer oyuncularında dikkatini çekecektir bu durum yani ortada kan kokusu olursa köpekbalıkları toplanır diye çekinip kademeleri boş bırakıp ellerindeki mala sahip çıkmak isteyeceklerdir.
Çünkü şu anda yan tahtalarda gruplardan inanılmaz bir çıkış yaşanıyor. Yanlardan çıkanlar girecek sağlam tahtalara yaslanırlar. Boşta durmaktansa hikayesi olan bir kağıtta beklemek daha avantajlı. Bilanço gelmedi sanırım. bedelsiz meselesi gündeme gelebilir bu aşamada, bu bize zaman kazandırabilir. Ama her halukarda bu hafta biraz dayak yeriz gibime geliyor. Ben balkona sandalyemi çıkardım. Ne yapalım. Oturur bekleriz. Nasip kısmet.