Kutsal kitaablar da der ki:
7 yil bolluktan sonra 7 yil kitlik gelir.
Syg,
Eleştirmek için paylaştım zaten, insanları daha fazla çalışıp üretmeye kendilerini geliştirmeye teşvik etmek yerine, para dağıtarak sorunları çözemezsiniz.
Yeterince emek verirsen istediğin şeyleri elde edersin yerine , yeterince talep edersen elde edersini koyarsanız. Refah toplumuna ulaşamazsınız.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kapıcı için toplantı yapıldı çoğunluk sağlanamadı haftaya pazara kaldı
Oturduğunuz ve aidat verdiğiniz meskenlerde yönetici kuruş kuruş
Örnek olarak mart 2023 de
Asansör bakım için 757 TL
Apartman temizlik malzeme ve isçi gideri için 1225,5 TL
Bahçe bakımı için 222 TL
Apartman aydınlatma giderleri için 500 TL
Kazan dairesi, otopark alçı boyama için 312 TL
Harcamaları yapılmıştır.
vb. liste uzayabilir
Apartman yöneticisi ve ya denetçi bunları deftere kuruş kuruş hesabını yazmakla ve sakinlere bildirmekke zorunludur değil mi ?
Ve apartmanın kasasında örnek veriyorum mart 2023 sonu itibarıyla 858 TL bulunmaktadır.
Bunlar hep yapılması gereken şeyler değil mi ?
apartman aydınlatma gideri için 500 tl çok...
Spor klüpleri bu kadar borçlu iken hala spor konuşmak akıl dışıdır. KPMG taze denetim raporu manidardır. Parayı kim kötü harcıyorsa protesto etmek bir vatandaşlık görevidir.
Açıklanan mali tablolara göre net finansal borçları en fazla olan kulüp Fenerbahçe A.Ş. olarak dikkat çekiyor. Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray’ın 30 Kasım 2022 itibarıyla borç durumu şu şekilde gerçekleşti: Fenerbahçe A.Ş. 3.570 milyon TL ile ilk sırada yer alırken Beşiktaş A.Ş. 3.231 milyon TL ikinci Galatasaray A.Ş. ise 2.648 milyon TL ile üçüncü sırada yer aldı.
Üç büyük spor kulübü Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray ile ilgili raporların görüş kısmında belirtilen “borca batıklık†uyarısı dikkat çekiyor. Bilançoların pasif kısmında yer alan özkaynaklar, üç kulüpte de negatif bakiye veriyor. Mali tablolara göre; Beşiktaş A.Ş.’nin öz sermaye toplamı -2.485 milyon TL, Galatasaray A.Ş.’nin -1.390 milyon TL, Fenerbahçe A.Ş.’nin ise -1.045 milyon TL oldu. Öz sermaye tarafında ise en yüksek negatif sermaye Beşiktaş A.Şâ€™ye ait.
https://www.dunya.com/ekonomi/uc-buy...-haberi-684567