Nasıl eğleniyor muyuz dedi biri,çok da güzel yaptı
Printable View
Nasıl eğleniyor muyuz dedi biri,çok da güzel yaptı
https://i.hizliresim.com/gqwrzrb.png
gedik yatırımdan onun bunun çoçuğu bilerek 36 42 den 34 92 kadar 53 bin lot ile seans durdurdu sanki sana buralarda mal verecekler kendi payıma mal verirsem en adi olayım .bunlar büyük balığı bildikleri için büyük balığın peşindeler
yatırım tavsiyesi değildir
Elin oğlu yapar .Ama iş kuleleri kağıttan mis bunu öğrendim bu yaşta.Rezillik ötesi bişey.Bu kadar geliri neresine sokuyorlar
CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gün sonunda bakarız mal sahibi yeter diyecek mi demeyecek mi,
bunu yapan spek tahtacı her kimse . iş bank kurumsal bir şirket şahıs şirketi değil şirket adına bu işlemleri yapamaz bu riski alamaz . şahıs olsa her türlü dalavereyi dümeni yaparlar . y t d
İsmen benim borsa hayatımda ilk adam gibi para kazandığım ve portföyümü büyütmeme yardımcı olan hissedir. Bu nedenle yeri bende çok ayrı. Ben bildim bileli kademeleri genelde zayıf oluyor. Bugünkü durumlar bazen oluyor. uzun bir aradan sonra ben de bugün aldım biraz.
Işmen (orta uzun vade) yatırımcısı taşıdığı malın kıymetini bilen, iyi kötü finansal bilgisi olan kesim... Böyle basit fiyat baskılamalarıyla bu kitleden mal almanız zor hatta elinizdekinden olursunuz.... Düştükçe alırım sıkıntı yok, ederini bulmadıkça anca çamurda patinaj yaparsınız..... Son 4 yıldır malda olan zaten bedava maliyetlerde neyini alacaksın...
Ytd.
SM-G781B cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.