Tabandan kchol İsctr ve bikaç senet aldım AmigoOrhan abi
Buda taban olsun alırım :whistling:
Printable View
1 ay borsaya yaklaşmam bile gaza gelip altın usd almam beklerim ortalık durulsun diye ama dolar varlıklara talep artacak mb rezervi bir kaç güne yine eksiye döner sonrasında faiz artışı ve ekonomik sıkıntı
gayrimenkul ve araba satışı bıçak gibi kesilecek
şu ara pek borsa önermem kendimde en az 1 ay uzak kalacağım seçim vs açıklanırsa alırım diğer türlü küçük miktar abd borsa vs bakmayı planlıyorum
Bence arsayı Star 'a satmasın. Açık arttırmaya çıkarsın, belki en yüksek fiyatı Koç verecek kimbilir.
Bu arada bişey olmaz. Anar Mammadov yine yönetim kurulunun başında büyük oy alarak 11. yılına girer, petkimde artık allah ne verdiyse. Socar diyor ki : bu başarı hikayesi sürmeli. Eeee biz ortaklar kendisinden zaten memnunuz. Gerisi teferruat.
Benim anlamadığım bu liman işinde bütün zarar Petlim 'in ise biz hiç risk almayan bir şirket ile neden devam ediyoruz.
y.t.d.
10 yıla yakındır aynı yönetici tarafından yönetiliyoruz. Böyle istikrarlı bir gidişat varken kim tutar bizi. Aynen devam.
y.t.d.
Ortaklar size iki sorum olacak :
1. Özelleştirme İdaresi Başkanı 'nın, Petkim yönetim kurulunda olmasını doğru buluyormusunuz ?
2. Petkim yönetim kurulunun bu sene alacağı huzur hakkı konusunda sizlerin yüce gönlünüzden geçen oran nedir ?
y.t.d.
Vay jackallar zirve tazelemis hisseleri erken tabana yapıştır, sürüngenlere yine sürüne sürüne kıvıra kıvıra indir ki gelen binen olsun. Zirve tazelemisler nasıl olsa zirve de ayağına gireni çok olmaz, aksine tabanindan çözülen olurda diğerlerine para kaydiralim hesabı.
Süper zekiler, çünkü al yaparken el düşen hisseye kolay gidiyorken, zirve tazeleyip buradan yukarı çıkmaz deyip bari dusenlerden alayım içinde, sat tuşuna el kolay gidiyor.
Üstüne bir de elde nakit olmayanlara kredi kullansın diye de bir anda dusurmemis olabilirler, maksat para gelsin, yük binsin olur mu olur, bilemem. Ytd
Çoğu hisse yüzde 10 kadar düşerken, Petkim yüzde 12 civarı düştü. Dünkü % 3 ü de koyarsak. Ytd
Bu muydu yani tüm numaran, lingo da böyle yaptı dayanamadı. Sen aynısını yapmasanda olur yani. 😊 Ytd