Tebrikler.... :bravo:
Printable View
Dostum, geçmiş olsun diyeyim önce. Benim portföyümün 3 te 1 i nakit gerisi banka kredisi. Ve hepsinde eksi bakiyedeyim :) Önceden bir dairem vardı; satıp bilmediğim borsaya yatırdım ve 5 sene bekledim, %400 zarara satıp oturdum yerime. Bu piyasa öyle bir piyasa ki, kimse kimseye bitini bile vermez ama akıl veren çok olur. Ben pek çok insandan teknik analiz istemiştim "ne olur bunun ilmini bana da öğretin" diye ama malesef, borsada bilen demez diyen bilmezmiş. Bana 7 seneden beridir kime sorsam; "çok çalış çok araştır çok pratik yap" diyorlar. Başka da birşey öğretmiyor kimse. İnternet var, youtube var, google var; var da var..Minnet etmeyip tekniğini öğreneceksiniz, piyasaları ve gelişmeleri tümden gelerek takip edeceksiniz abi bunun başka yolu yok. Belki komik gelecek ama verdiğim daire parasından kalan paraya şimdi at arabası bile gelmez. Bunlar komik şeyler ama piyasada çokça bu durumda insan var. Yazmıyorlar o ayrı mesele. Herkes açıksözlü olabilseydi keşke. Durun bir bakın hele şu piyasada kaybettiğini yazanlar var da kazancını yazan hiç var mı? Yok.. Çünkü bir hisseye girip çıktığını bile bilemezsiniz kazananların. Demek ki ilmi buymuş sanırım. Onu da öğreneceğiz yavaş yavaş. Allah yardımcınız olsun. Hikayenizi bilmiyordum Sn. Batık; böylece öğrenmiş olduk.
Bera......40%
flap.......30%
psdtc....30%
DGZTE 50
Cmbtn 30
Alcar 20
Olarak düzenleye bilirmisiniz
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bossa %35 kutpo %40 sahol %25
Burce %34
Cimsa%33
Brmen%33
General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.