Bana da oyle geliyor. İkinci dalga kacinilmaz :)
Printable View
Dalga analizine gore 1. dalga 0.35 -0.62 tamamlandi. 2. dalga duzeltme dalgasi 0.62-0.53 tamamlandi. Sirada 3. dalga var ve bunun ilk dalgadan cok daha uzun olmasi beklenir. Tabi bu kisa vadedeki dalga analizi. bir de orta vadedeki var onu da ilerde yapariz insallah :)
Sen git kendini uçurumdan aşağı at kronik vaka tahtacı hep şu habere şuraya atacak bu habere buraya atacak bu hisseyi kimsenin bir yere attığı taşıdığı yok kendi kendine 5 yıldan fazladır bir 50 liye atıyor sonra bu 35 e atıyor 1 sene takılıyor canı sıkılıyor tekrar ellileri görüyor sonra kızıyor 18 kuruslarda geziniyor olduğu bu hissede ben farklı bir rakam görmedim şahsen 22 lerden bu sefer almayı düşünüyorum gelirse beklemedeyim gelmezse keyfî bilir
22 mi 😂😂😂😂
2.20 den alirsiniz belki 😁
3 liraya gider belki diye 2.20 den alirsin:)
Cok primlendi diyenler, kar cebe yakisir diyenler, 0.22 den alirim diyenler 😂 hic bitmeyecek galiba
Diğer köydeki beyler sakin olalım. Volbor un tahtacı ile alakası olduğunu düşünmüyorum.
Volbor bu köyde 4 senedir yazıyor hatırladığım kadarıyla. Tahtacı ise geleli bir yıl olmamıştır.
Bunlar şahsi düşüncelerimdir. Tahmin olarak diyebilirim ki tahtacının beklediği bir haber var.
Danıştayın SON kararı olabilir veya başka bir haber, bilemiyorum. Sadece sabırla beklememiz lazım.
Eminimki zaman azaldı. Bu ay bitmeden tahmini yazıyorum, bu hisse yukarı atar kendini. Sadece 15 gün sabır.
Hangisine bakalım 🤔
Denizde kum bizde sabır istedikleri gibi oynasınlar 5.00 TL. aldım 5,00 TL. satarım o KADAR
SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ne alaka şimdi. Anlat bakalım ne anladın. 15 güne kadar tahmini yukarı atar demişim. Sonrada 22 kuruşu
Bekliyorum diyenler zamanı gelecek 3 lira az diyecek demişim. 22 kuruş diyenle 3 lira diyen aynı kişi olacak iki rakama da
İtibar etmeyin demişim. Sen ne anladın kardeş? Yada işine geleni mi anladın.
✌
Aman haaa çok dikkatli olun spk başkanlığına. 16 yıl Bank Asya genel müdürlüğünü yapmış olan teccilli fetöcü Ali Fuat Taşkesenlioğlu nu atamışlar adam koltuğa otur oturmaz ilk. İcraatı çifter çifter hisseyi kod dışına atmak olmuş hangi hisseler olduğunu merak edenler için bkz ESEM bkz TRANSTURK ikisine birden aynı gün aynı zamanda kıçına tekmeyi koymuş benden duymuş olmayın ne demişler zaman kötü kolla g..t kollamazsan g. t koyarlar kötü
Bir kaç ay evvel burada konuşulmuştu. Özsermaye/sermayenin negatif olması ne demek diye sormuştum.
Arkadaşlarımızda açıklama yapmışlardı sağ olsunlar. Bugün uygulamalı olarak görmiş olduk.
Transturk özkaynaklar -164774 Ödenmiş Sermaye 25623283
Esem Özkaynaklar -3271271 Ödenmiş sermaye 13315500
Kervan özkaynaklar 362772112 Ödenmiş sermaye 588505080
Özkaynaklar negatife düşünce kot dışı olmuşlar. Transtürke yazık olmuş. 165 bin lira için değermi yav.
Büyük ihtimal transtürk hol. sahiplerinin bindiği araba 165 binden pahalıdır. Neyse her şirket kendi bacağından asılır.
Kervana inandık bekliyoruz. Sende bas gaza artık kervn.
Transturk için bilerek yapmışlardır veya yapılmıştır. şu kot dışı olayı çok zalimce. kot dışına almak şirketi cezalandırmak değil, sen yatırımcıyı cezalandırıyorsun. o zaman ne idüğü belili olmayan şirketleri borsaya almayacaksın. borsaya alıyorsan yatırımcıyı koruyacaksın.
kervn yöneticileri hikayesini yeniden yazıyor çok şükür.
Denizde kum bizde sabır istedikleri gibi oynasınlar 5.00 TL. aldım 5,00 TL. satarım o KADAR
Spek toplamak istiyorsan ya aşağı salacan yada kağıdı 0.70 bandına taşırsan zaten satan çok olur burdan zor alırsın......
Kağıdı hafiften baskılıyor ama üzülmeyin ederine öyle ya da böyle götürür
ertan baba tarla tavında sürülür tavı gecerse verim olmaz demir ise tavında dövülür tavı gcer ise şekil olmaz un var şeker var helva yok helva yap artan baba 5 yıl oldu neyi bekliyon evlenecegim
kıytırık şirketler aya çıktı 40 defa bizim kervn kaldı yaya kervn holding sahibi olacagım hem vallahi hem billahi danışmanın avukatın hepsini ötelin arka kapısına ayaklarından asarım 5 yıl para yatarmı çalışan demir pas tutmaz yatan parada pas tutar pul olur 5 yıl bu holding bünyesindeki müdürler avukatlar danışmanlar vs ne işe yarıyor ?isterseniz ben gönüllü gelebilirim danışmanınız olarak size 40 tane dünya genelinde ötel aldıracak parayı kazandırım her şirkete gelen kap haberinde kervn holdinge 4 tavan cekerim tavana bakmaktan borsa camiyasının boynu tutulur yıldızlarla yazarım göklere kervin holdingin ismini bedava reklam olur ötellere ozaman otellerinizde ful çeker yaz kış boş oda bulunmaz iki katı fiyat cekseniz bile boş oda kalmaz
kervan bugün tavan yapacak bakalım bekleyelim
0.53-0.55 arasında tutarak ne yapmaya çalışıyorsun ortalama düşürmek istiyorsan daha aşağı salman lazım Yok toplamak istiyorsanda burdan sana kimse vermez. Sen kal borsa değeri 0.35 kuruş kağıdı dışardan 25 milyon lotu 1 tl den al ondan sonra burdan ayak oyunları yapma.
Tahtacı kenbdince teknik oluşturuyor..
0.62 gösterdi uzun süre. Sonra çekti aşağı, aşağıda biraz bezdirme hareketi yapacak ki sobra 0.62 ye çekince tekrar gevşeyebillr diye mal döküken olsun diye teknikler oluşturup psikolojiye oynayacaktır.
Daha sonra ise faklı bant aralıklarında indir-çıkar çıkar-indir bezdir-sevindir sevindir-bezdir şeklinde teknik grafik aksiyonlar yapmaya devam ederler. Yanıcılarında forumlarda teknik uzmanı kesilir, söykedikleri hep tutar bir yere kadar.
Bu tür hisselerde doğal piyasa arz talebine dayalı bir teknik olmaz, sadece tahtaya hakim oyuncuların oluşturduğu bir tekniği olur...
Bizler için tek teknik vardır, o da mahkemenin “zorunlu hisse geri alımı” konusunda vereceği nihayi karar. Gerisi oyuncuların istediği gibi topu çevirme oyunları. Bu oyunda da ancak son yıllar hisse dipte iken çok ucuza öallananlar ancak kazanır, şşrket birleşim sonrası 1.00 0.60 arası mallananların ise 5 yıllık ayıplarını gidermesi çok düşük olasılık, bir şekilde büyük bölümünü ucuza sirkelerlerse ancak küçük dilim içinde kalan en sabırlılar zararlarını giderecek noktadan hisseden çıkarlar.
Tahtacılar keyiflerine göre çıkarıp indirsin grafikler teknikler oluştursun. 4 - 5 yıl önce hisseye girmişlerin öncelikli beklentisi ve hedefi davanın yatırımcılar lehine neticelenmelidir. Sonradan ucuza maliyetlenmişlerin beklentisi ve hedefi ise hisse hareketlerinde edindikleri karlar olabillr elbette...
bence yeterince dinlenerek satanlar sattı alanlar aldı. eğer çıkarmak istiyorsa spek. harekete geçebilir bu aralar. dünkü son girişler aslında bunun göstergesi iyi haftalar.
Hocam cagri konusunda umidim olmamasina ragmen... Dava hala tetkik hakiminde sira bekliyor. Gecen kararda oldugu gibi tetkik hakiminden sonra hemen karar aciklanmisti. Kisa surede aciklanabilir 3 ay oldu cunku...
Dava numarasina gore onundeki ve arkasindaki benzer davalarda karar verilmis. Bu da eli kulaginda anlamina geliyor. Bir an once belli olsunda olumlu ya da olumsuz onumuzu gorelim...
Tahta hareketlerine baktigimizda klasik kervan diyoruz. Lepistesler gorev basinda. Anlasiliyor ki satan cok olmayinca kizmislar:)
Camura bulanmis altin olan kervanin camurlari silindikce degeri ortaya cikacaktir.
Bunun icinde sirketin yapacagi kap haberlerini ilgiyle bekliyoruz...
Sirketede aman ha eski aliskanliklariniza geri donup kap aciklamalarini ihmal etmeyin diyoruz...
Onemli olan hep dedigimiz niyet... Sirketin duzgun ve seffaf yonetilmesi
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
10 mayis bilanconun son gunu...
Bakalim normal sartlarda kur farkindan dolayi zarar aciklamasi gerekiyor (ilk 3 ayda bilancoya etki edecek bir haber verilmedi... Ya da kapta aciklanmadi)
Ya da bir surpriz gorur muyuz???
Bilanco, aareal, genel borc ve gozalti basvurusu onumuzdeki 6 aylik surecte onemli olacak gelismeler... Bunlar bilinenler
Gm satisi, yeni kanundan dogan us kullanim haklarinin uzatilmasi ya da arsanin satin alinmasi ve buyuk finansal krediler ya da refinansmanlar belki belki ortaklik falan gibi haberlerde gelirse tadindan yenmez...
Bakalim sirketin tercihleri hangi yonde olacak... Ne sekilde posizyon alacak...
Ilgiyle takip ediyoruz...
Lepisdeslerede.... Hala anlamadiniz bu hisseyi bu sekilde toplayamazsiniz...
Biliyorum saskinsiniz ama elinizi biraz cebinize atmaniz gerekecek...
Yoksa birlesme tutanaklari ve bilancoyu iyi inceleyen birisi sirketin degerinin bu olmadigini gorecektir..bu da isinize gelmez..
Sadece bir kac gm un degerlemesiyle bile neler oldugu goruldu. Hayirdir derler adama niye bir kac tane 7 buyuk otelden sadece niye bodrum oteli...
Bodrum oteli ile ilgili bir gelisme olacak mi?? Derler...
Bırak çağrıyı gerektiren bir çok asıl sebebi, sadece iki hotelin üs hakkı nın iptal olma olasılığı var iken değerlendirmeye alınarak ( üstelik konu örtülü tutularak şirket birleşimi tamamlandı) halka açık şirketin içine taşımaları ve karşılığında kendilerine hisse ihraç etmeleri bile zorunlu hisse geri alımı için çok önemli bir gerekçe. Yeterki Hukuk kurumu herşeyin çok farkında olsun veya tarafsız olsun. Ayrıca şirket birleşimi sonrası bu iki hotellerin hukuksal durumlarından dolayı faliyetlerinde eksik kalması ortaklığa katkısı olamaması gibi durumlarda konunun bir parçası.
Tabi hukuk spk nın şirketi yönetenler halka şirkete 250 milyon clvarında zarar ettirildi (dile kolay 250 milyon) suç duyurularını bile hukuk bu kadar uzak etkisiz şekilde ele alınıyorsa ne demeli? Etkisiz ve uzak diyorum çünkü aynı durum Koç grubu bir şşrkette olsa idi durum aynı şekilde mi süreçlenirdi? SPK nın çabalarına rağmen ( bazen esnemek zorunda kaldılar sanki) büyük müsamaha ile örtülü ve dolaylı olarak yıllardır sürekli yola devam deniyordu bakalım nereye kadar yola devam
sn.frecell
malesef dosyamız daha tetkik hakimine havale edilmemiş.onun için süreci tahmin etmek zor.havale edilmiş olsaydı 1,5 ay civarında son karar çıkabilirdi
Hocam valla bende anlamadim... Onundeki arkasindaki davalar sonuclanmis... Bizim dava daha tetkik hakimini bekliyor... Enteresan... Bekleyelim bakalim... Ama ben yinede kisa zamanda sonuclanabilir dusuncesindeyim...
Bu hissede ve şirkette olagelen bir çok durum ENTERESAN
Bir çok şirkette asla müsamaha gösterilmeyecek çok ENTERESAN işler olup bitti...
Hele en son Danıştay kararına gerekçe olarak sunduğu Bir çok Gerekçe oldukça ENTERESAN
Bir ülkede çeşitli nedenlerle çeşitli koşullarda binden fazla şirkette el konurken, bu şirkette olup biten binbir dönme dolaba rağmen her hangi bir müdahale yapılmamasının da çok ENTERESAN bir açıklaması olmalı. :)
buralar alım fırsatı 048 leri bekleyenlere ertan babam vermez üçün beşin hesabı yapan treni kaçırır
arkadaşlar neler oluyor 062 den 0,49 a geldik herhalde 30 lara kadar gidecek mi yoksa ********.
İster 30 a gelsin ister 18 e beni kandıramazsın tahtacı önceden buradaki piyonların ve sen beni kandırdınız.
Kimse bu rakamlara kolay kolay dökülmez onun için 3-5 TL ye getir o zaman bir şeyler alırsın sende 10-15 satarsın tahtacı
birileri TAHTACI diye birinden bahseder
sanırım eski spek gibi birşey bu
varlığı hikaye
işlem hacmi fiyatlanma şekli ve de risk i nedeni ile
hiçbir tahtacı denebilecek zatın dişinin kovuğuna gitmeyecek ve
vaktine değmeyecek bir hisse
ve olmayan tahtacı ya bir takım laflar gönderilir
3 tl yap 5 tl yap yok o da yetmez 15 tl yap
siz hiç bakıyormusunuz beyler
yaklaşık KEZBN sermayesindeki hisselerin
yaklaşık KEZBN özsermayesindeki hisselerin
kar zarar durumu nasıl
ha zarar miktarı benzeri bulamadınız diyelim
hiç baktınız mı
KEZBN ile aynı sektör deki hisseler
borsada hangi fiyat kazanç oranından işlem görüyor
hangi pd/dd den işlem görüyor
ha bir de onlar GÖZALTI PAZARI yada YAKIN İZLEME pazarı nda da işlem görmüyor
bakın beyler bu hisse de TAHTACI filan YYYYYOOOOOKKKKK
bu hisse de ancak ve ancak MECBUR cular var
bir de İNATÇILAR
(inatçılar=ya herro ya merro cular )
biraz cık doğruları yazayım dedim
yine size gün doğmasın
boş yere gereksiz yere KÜFÜR KAFİR olmayın
çünkü yazdıklarımı düşünün eminim aklı selim herkes doğru olduğunu anlayacaktır
Volbor bütün borsa bilgisi birikimi tecrübesi ile bıkmadan usanmadan uzun süredir uzun uzun yazılarıyla büyük enerji ve zaman harcayarak bu hisseden bir halt olmaz demeye getiirdiği yazılarıyla Kervn yatırımcılarını uyarmaya devam ediyor.. ne büyük bir fedakarlık. Birde bu birikimlerini bilgisini ve tecrübesini idiğer daha kötü durumda olan bir çok hissedeki yatırımcılarıda aydınlatma fedakarlığında bulunsa daha çok kişi minnettar olur. Ama adam bürün enerjisini bilgisini tecrübesini sadece Kervn yatırımcıların hizmetine sunmuş.. Bizler için büyük ayrıcalık!:) çok minnettarız çok çok teşekkür etmek gerek... birde bizler için bu yoğun çabasını çırpınışlarını takdir edip gülücüklerle karşılamak gerek :)
VOLBOR [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]