İşlem hacmi çokyüksek değil ama hissede alıcılar ağırlıkta. Grafikte bozulma yok..
Tekrar geldik 4.36 direnç noktasına..
Kırarsa kısada hedef 4,46 yukarıda 4.65 esas hedef..
Bakalım görelim..
Printable View
İşlem hacmi çokyüksek değil ama hissede alıcılar ağırlıkta. Grafikte bozulma yok..
Tekrar geldik 4.36 direnç noktasına..
Kırarsa kısada hedef 4,46 yukarıda 4.65 esas hedef..
Bakalım görelim..
4,46 üstü kapanış yeterli.. bugün için...
kısada 4,52 de direnç var hedef 4,65 sonra 4,72
,
bakalım görelim...
Doktor sende düşerken piyasada yoksun hayırdır
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İktisat falan bilmem madem bukadar uzmandın düşüşlerde neredeydin
Trump iranla koşulsuz görüşmeyi kabul etmiş ...üstelik 24 saat içinde finansal sorunları 24 saat içinde çözebiliriz diyor...raziden dolayı tezek hareket edermi acaba....ytd
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
sindire sindire gidiyor sanki
YTD.
dostum baktımda yıllardır gübref desin.. hep karanmış durmuşsun.. niye satıp kurtulmuyosun.. maaliyetine yaklaşıyorsa hisse niye sevinmiyorsun..
düşerken kavgsa edeni çok gördüm ama bu hissede hissedarlar yükselirken sinirleniyor ilginçtir...
benim grafiğimde stop 4,36.. bana göre böyle sana görede farklı olsun.. ben buna gerilmem sen niye geriliyorsun... yazılarımın hiçbirinde uçacak kaçacak olmaz altınıda üstünüde yazarım... nereye giderse..
bakalım görelim...
Bende diyorum ki önemli olan düşeceği zaman uyarmak satıp nasıl kurtulayım maliyete gelene kadar nasılsa yine aşağı gider maliyetine geliceğine umudum yok ha gelir gözünün yaşına bakmam sater çıkarım
gereksiz adamlar düşerken değil yükselirken ortaya çıkıyor
her 4 kademeye destek direnç yazmak ne zamandan beri uzmanlık olmuş
varsa bilgin kapasiten şurdan dönecek burdan dönecek dersin ispat edersin yıllardır burda bekleyen yatırımcı sayende 3 kuruş kazanır
süpersiniz valla...
benim doktorluğum finans üzerine değil sağlık sektöründeyim. finansta uzmanım gibi bir iddamda yok. stop tan kasıt zaten kolkes seviyesidir. burdan döner burdan alın diye bir finans uzmanı söylese dahi itibar etmem.. kendi doğrularım bunlar..
siz benim yazdıklarıma aldırmayın kardeş.. ilk düşüşte nerede o doktor dememek için kendi doğrularınıza güvenin... bana güvenin gibi bir iddiam yok.
bol kazançlar size...
bakalım görelim...
bu arada hissenin bugünkü hareketleri hoşuma gitmedi... sabahki para girişi sonrası çıkışta artış oldu..
öğleden sonra seans sonuna doğru tekrar alımlar ile giriş artıya dönerse ky satıyor derim .. yoksa bir toparlanma olabilir hissede.. 4,36 stop yakın takiple tutmaya devam...
bakalım görelim...
hacim çok düşük..
4,60 ile 4,49 arası hızlı hareketler olabilir...
stop gözeterek panik yapmadan takip etmek gerek...
20bin lot ile 4,48 yada 4,60 yazar.. okadar sığ bugün...
bakalım görelim...
4,49 dan 4,44 çektiler aralığı...
azbir satışla değdirebilirler bu noktaya..
hacim az olsada satıcı isteksiz kaldı ve çok şükür öğleden sonra şu saatlerde tekrar girişler artıda...
yukarıda 4,60 ilk direnç aşşağıda 4,43 sağlam destek...
bakalım görelim...
TRUMP YUMUŞUYOR İDDİASI !
Dünya Trump'taki yumuşamayı kouşurken yeni bir yumuşama sinyali geldi !
ABD Başkanı Trump geçtiğimiz senelerde dünya ile sert bir ekonomik ve siyasi savaşa girmişti.İlk olarak KÇKore ile savaşa kadar gidebilecek bir çekişmeye giren Trump daha sonra anlaşmaya vararak K.Kore ile kanka olmuştu.
Daha sonra Çin ile ekonomik savaşa başlayan Trump inişli çıkışlı bir siyaset gütse de son günlerde yumuşama sinyali geliyor.
Trump'tan bir yumuşama sinyali deebedi düşmanı İran'a karşı geldi.
İran ile yapılan uranyum anlaşmasını bozan Trump İran'a ambargo uygulamaya ve ekonomik olarak zora sokmaya başlamıştı.
Son günlerde gelen mesajlar ise ABD Başkanı Trump'ın İran ile görüşmeye ve ambargoları hafifletmeye hazır olduğu iddalarını ortaya çıkardı.
Amerikan Daily Beast internet sitesi bıgün geçtiği haberde ABD Başkanı Donald Trump'ın, Fransa'nın İran'ı nükleer anlaşmada tutmak için sunduğu Avrupa'dan Tahran'a 15 milyar dolar kredi önerisine sıcak baktığı iddiasına yer verdi.
Peki tüm bu yumuşamaların nedeni ne diye sorduğumuzda , bu sert önlemlerin ABD ekonomisini gerileteceği ve 2020 seçimlerinde Başkanlık yarışında Trump'ı zora sokacağı iddiası yer alıyor.
Son dönemde Trump'ın ABD Merkez Bnakası FED'i faiz indirimi konusunda sıkıştırmasının da nedeni olarak 2020 Başkanlık yarışı olduğu iddia ediliyor.
http://www.tercumangazetesi.net/gunc...n-a-h3835.html
Kademeler boş...
Pek hoş olmayan ani satışlı bir seans bizi bekliyor... Stoplara dikkat etmek gerek..
Bakalım görelim...
çok şükür, saldı ama erken tepki verdi...
Aşşağıda esas destek 4,42 yukarıda 4,55..
Arada salınıp duracak gibiyiz bugün...
Bakalım görelim...
3 mum kırmızı..
Yarın mutlaka tepki vermeli...
Vermezse veda zamanıdır...
Bakalım görelim...
4,45 stop çalıştı...
Beyler bu elemanlar öylesine al satçı değil... saatlikte eksi yaptılar, stopları çalıştırdılar, 4.38 e kadar verdiler. Kademeleri şişirdiler satışa.. sonrada hızlıca emir silip tekrar tahtayı yükselttiler.. son yıllarda böyle dümen görmemiştim.. açıkcası derinlikte sora ile emir silmeleri görünce dümen olduğunu anladım.. ne adam döktüler beeee
bakalım görelim..
Benim grafiğime göre; Artık ana destek 4.46 oldu. Bunoktanın altında kapanış yapmazsa yön yukarıdır.. Aşşağıda ilk destek 4.72 ile altında 4.65 ve sonra 4.50 dir. Yukarıda ilk direnç 4.83 ile ikinci direnç 4.92. Kısada Takip edilmesi gereken esas direnç noktası 5.03 tür.
Tepe noktası 5.55..
Bakalım görelim...
anlık kademelerde aşşağıda 4,78
yukarıda 4,85
arada kademeler cılız ..
bakalım görelim..
4,79 da 50bin alıcı var bekleyen
4,90 dada 36 bin satıcı bekleyen
4,85 e 110bin yığdılar..
geçirmem diyor yada o izlenimi veriyor.. 4,90 da da 100bin var... aralar boş.
bakalım dünkü gibi biranda emir silip işlem yapıcaklar mı? bi silseler 20 30 bin ile 4,90 yaparlar.. yada bi sat verseler tersi 4,73 e kadar boş..
aşşağıda 4,73 de 20bin var.. sonra 4,65 gerisi boş...
bakalım niyetleri ne..
bakalım görelim...
:) 35 bin lot alım sonrası 4,85 emirlerini sildiler...
büyük dümen var bu işte.. kademe okuyanları yanıltma derdindeler..
alımlar artıyor -195bin içeride hisse gün içi -700 bin idi..
gün sonu artı kapatacaklar gibi duruyor tahtaya para girişini..
Hacim yerlerde...
Bugünden bi cacık çıkmaz...
Dümen ekibi iş başı yapmazsa sakin geçicek gibi
4,83-4,75 de bekleyenler ağırlıklı..
Bakalım görelim...
Abiler geliyor.. 85-86 dan 100binlot alım oldu dakikada.. bakalım film nereye gidecek bugün..
abiler giriş yaptıkar.. 4.91 de31bin var sonra 4.94 ve 5.00 da 15biner.. arası sığ..
Süper kapattı maşallah.. zaten gün boyu boşa takip ediyoruz, seansların son 1 saatini hatta son 10 dakikayı izlesek yeter gibi😊
Bakalım görelim..