Erciyas denilen sanayiciler bu tablodan memnun musunuz onca milletin ahını alıyorsunuz bitirin artık bu birleşmeyi...
LG-H860 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Erciyas denilen sanayiciler bu tablodan memnun musunuz onca milletin ahını alıyorsunuz bitirin artık bu birleşmeyi...
Bürüt takas cezasıda yedik varmı başka ceza :))))))
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sanki birileri hisseye bilerek ceza aldırdı açık konuşmak gerekirse ceza geliyorum diyordu
Napıyonuzda ceza alıyorsunuz nasıl beceriyorsunuz anlamadım gitti .diger hisseler hareketin kralını cekiyor bişey olmuyor.sana noluyor haysiyetsiz.ytd
GT-N7100 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu cezayı aciklayabilecek var mı acaba
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Beklediğim gibi ceza geldi [emoji28]
Spk da adamın varsa her cezayı aldırabilirsiniz
Gün içinde aşırı yükselip düşüyor şöyle bi tarafsız düşünelim 1 haftadır bunun gibi hareket eden hangi hisse var 15 dakikada %15 yüksel sonra yarım saatte sebepsiz yere aşağı düş böyle ceza keserler işte ne iş dönüyor anlamadım.
Bizdeki hisseleri de almadan, bu baronlardan huzur yok bize.
Yalama oldu hisse tahtası artık.
Allah'a havale ediyorum,her kim bizim rıskımıza göz diktiyse.
3 ay brüt gördük ,15 gün çerez gibi geliyor artık,:))
Hisseye nasıl yansır bilen varsa açıklasın lütfen arkadaşlar
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Panikçilerle,temkinliler ve fırsatçılar savaşacak.
Gün sonunda,anlarız ne olacağını.
Panikçilere karşı Mermisi olanlara gün doğdu işte.
Onlara güçleri yetmiyor
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Spkda bir grup ile galibin ortaklığı bir gün günyüzüne çıkacak siz de benim bu dediğimi hatırlayacaksınız bariz bazı şeyler gözönünde
bu yazdıklarım sadece bana ait düşüncemdir, hayal ürünüde diyebilirim,
eger senet 3 aylık internek ve açığa satış yasagını yemeseydi sanırım su an senet 5 tl veya üstünü görüyor olacaktı(5 tl üstü olabilecegine bir cok arkadaş katılacaktır sanırım), bu senet in sahibi veya sahipleri senedin hızını kesmek için 3 aylık ceza talep ettiler diye düşünüyorum ve bu düşüncemi dogrulayan baskı senette oluştu ve 3 üzerinde tutunamıyor.
sonrasında ceza bitti
ama olumsuzluklar ve belirsizlikler nedeniyle birleşmenin nasıl gelişeceği belli edilmediği için senet yukarı gitmedi veya götürmek istemiyorlar
işin diğer yanı ise senet 2 tl nin altınada sarkmıyor , sanırım 2 tl altına sarkması isteniyordu diye düşünüyorum ama senetteki
arkadaşlar senet e cok hakimler ve senede yön verebiliyorlar bu durumda senet in 2 altına düşmesini ve senedi ucuza kapatabilmenin hesabını yapanlar umduklarını bulamadılar,
sonuç;
senedi ucuza kapatmanın yolları denenmekte gibime geliyor
not: özbal diye bir şirket yok, Erciyas Holdingin sahibi olduğu özbal diye bir şirket var , ve su an her 2 şirketin yöneticileri aynı
birleşseler ne olur birleşmeseler ne olur ? yazdıklarımın hepsi varsayımdan ibarettir
hiç bir tavsiye içermez,
her yatırımcının aklı var
herkes aklına göre ....
2 gün değil 1 gün sonra satabilirsin
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
İnternetten işlem serbest mi
Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Evet
Size bir kötü haber daha...
Hissesi olanlar vatandasliktan çıkartılıp Uganda ya gonderileceklermis. Tum hisselerine el konulup Erciyas a bedelsiz verilecekmis.
Hak iddia edip dava acamasinlar diye Aidsli kan verilip hastanelerde surunmeleri saglanacak.
Yetmedi mi daha.
98 den beri piyasadayim ben boyle bir uygulama hatirlamiyorum...
Aydinefesi ve diger arkadaslar Allah sabir versin.
Rabıta kardeşim,iyi dileğin için teşekkür ederim.
Vallahi doğru söze ne denir,spk bize takmış durumda. Eğer şirket aklı başında davranmış olsaydı,bunlar olur muydu ? Cevabımız belli.
Peki şimdi kime yaradı bu durum ? Küçük yatırımcıya yaradığını söylemek ,abeşle iştigal.
Erciyas birleşmeden vazgeçtik,şirketi batırıp borsa kotundan çıkaracağız desin de herkes rahatlasın artık.bi bu kaldı başımıza gelmeyen.
Ha bi de kutup ayısına dikkat edelim,her an karşımıza çıkabülür :))
Arkadaşlar brüt takas iyidir hikayeden al sat devri bitti nakiti olan alacak yada baska hissesini satıp nakite geçen alicak önceden hisseyi satmadan açığa alınıyordu şimdi yok böyle şey bilinçli yatırımcı girer hisseye çakal cukal ayıklanır ytdr
GM 5 d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Başımıza gelen her olumsuzluğu iyilik diye yazmasak...Stockholm sendromundan vazgeçsek... İyi olabilcek tek şey birleşme haberidir..O da gelmeyecek bu sene bence..
Eski Ozbak bile zarar yazmamalıydı.Düşünsenize limanın var boru üretiyosun ve zarar yazıyorsun bunu yapman için ya gerizekalı olman gerek ya da alavere dalavereci olman. Eski yönetim ayak oyunları peşindeydi..
Güvenilir Erciyas alınca umitlenmiştim ama onlarda ümidimizi kurdağımızda bıraktılar..
2yıldır birleşemediler..
Spkdan alınabilinecek tüm cezaları alarak..Şirketin kötü olan sicilini iyice kötüleştirdiler.. Teşekkürler .
LG-K430 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Birleşmeyle düzeleceğini defalarca yazdık brüt takasın ahlayip vahlayip bir durum görmüyorum gün içinde yuksekden verip düşükden alma işi bitti para varsa alınır aynı gün alıp aynı gün satamaz günlükculer bunun nesi olumsuz söylese bilelim ytdr
Hepimiz bu ozbali birleşecek diye aldık iyi olacak kazanicaz diye aldık şuan birleşme olmayacak diye şirket bir açıklama yaptimi hala birleşecek diye bekliyoruz biz bu ozbali alırken iyi olacak diye almadikmi ve şimdi kötülemek olurmu bu hisseyi madem kötü hisse neden bekliyoruz birleşmeye gelince haklısın çok uzattılar buda yönetimin ayıbıdır Erciyas borunun yönetiminde ozbalin yönetiminde aynı Erciyas ailesi var onların isteğine bağlı onların zevkini bekliyoruz hisseyi tam toplandığında raporu düzgün hazırlayıp gönderirler bizde ozamana kadar ozbal hissesi kalırmi kalmazmi ona bakmak lazım ytdr
Drc78 çaktı malı gitti , sesi çıkmıyor artık
Son günlerde alıcıda var hissede satıcıda hacim arttı birileri iyi topladı sanki hisseyi hakkımızda hayırlısı olsun Allah herkesin gönlüne göre versin hepimiz kazaniriz inşallah
o zaman tüm hisselere brüt takas gelsin :))
bunda tek olumlu şey süre Allahtan kısa.
olumsuz yanı hisse o süreçte haber gelmez. ytd.. hisseyi gene 2,25lerden toplarlar..
investing.com a girip kront alctl brüt takaslarında ilk iki gün neler olmuş..
işte günlükçüye de o olur malını tabandan satar.. uzun vadeci için elbet bir gün malı hak ettiği yere gelir herşye ve herkese rağmen..
http://www.hisse.net/topluluk/showth...90#post1023290
haftalık hisse yarışmamıza alalım tahminlerinizi
Eşleşme gören var mı
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Maşallah iyi durdu ayakta normal hisseler gibi düştü
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
********ler sanki bu olayı biliyorlarmış gibi brüt takasa soktular
Brüt takas süresi 15 gün, ben 15 iş günü zannediyordum, 10 iş günü imiş, çabuk geçer..
korkmayın arkadaşlar ARKANIZDA !! erciyas var :) :)
yatırımcıya güven vermeyen sözünü tutmayan bu karaktersizlerle ne yapmak lazım, takip ediyorum belki düzelir söz tutarlar diye ama hiç ışık yok
Yoklama alalım bakalım.
Hissede kalanlar kimler arkadaşlar ?
Ben devam ediyorum.