Çok küçük olursa 5 10 bin lot bir şey demiyorlar ky ye Allah için.Ama Sayın kitapçının dediği gibi 250 bin lot bu tahtaya çok yani.
Printable View
Çok küçük olursa 5 10 bin lot bir şey demiyorlar ky ye Allah için.Ama Sayın kitapçının dediği gibi 250 bin lot bu tahtaya çok yani.
[attach=confıg]17091[/attach]
sılvr kanal
https://i.hizliresim.com/RnALo6.png
Güzel böyle devam.
Her gün yüzde 2.5 kazansak parayı koyacak yer bulamayız valla. [emoji3]
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
2,76 maliyetime bir çıksın, kardan vazgeçtim...
————————————————
Ne kadar hesap yaparsanız yapın, hesapta olan değil nasipte olan gelir başınıza…
Burayada Hasan meşe uğrarsa o pirimler görülür burdada.
1 den alıp 2 ye kadar çizdi adam geçen sene.
Sonra borsagündem Hasan meşe sılvırları döşe dedi.
Adam çağrıya kulak verip tahtayı bozmadan verdi çıktı tabi.
Potansiyeli var yeter ki biri vursun kırbaçı kıçına bu dilberin.:kahkah:
Teb alışa devam ediyor. Şuan 67 bin lot oldu.
2 gün önce 192 bin lot almıştı.
Dünde 247 bin lot almıştı.
Teb yapacak bir numara.
O numara iyi bir numara olur insallah
Bir zamanlarda MEC amcanın lotlarinida sayardık burdan bitti mi ne oldu acep
Şimdi ne oldu böyle teb satışamı gectiki?
Neden düşüyor? Kim satıyor?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
doğan grubundan mal alabilenler satıyor olabilir karşılığında
Evet arkadaşlar malımızı aldık fazlasıyla birisi bir laf sokmuştu bize.....
Tahtacı ne yaptığını biliyorsa ben bir şey bilmiyorum , 2.43 te 5 dakika bekledim vermedi sildim , 2,42 'ye verdi şimdi daha altına da veriyor , dediğim gibi doğan grubundan mal almış olabilir satan kişi... ytd
Abi yazmayım diyorum ama aldık demeseydin, fazlasıyla aldım hiç demeseydin keşke
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bende diyorumki bu kağıt o yüklü mallar nedeni ile gitmiyor, götürülmüyor. Ancak bir süre daha tutarlar dahada tutamazlar 1. Dönem verileri ile ilgili hala çok pozitifim
“”Fikirlerim beni bağlar alacağınız hisseyi okuyup, araştırıp alın. Ben asla alın veya satın demiyorum.””
Görende zannedecekki doğan holdingin tüm hisselerini bizden çıkanlar yükseltti.Demekki herkes bir bahane bekliyormuş.Sn kitapci0 hoşgeldiniz.
Sn.Kazançkapısı nerede kaldın her gün paylaşıyordun pastayı ben yokken e hadi görelim şu pastamızı lütfen....
Üstadım sözüm kesinlikle size karşı değil yanlışım olduysa affola. Sadece bugünkü düşüşe sitemindi.
Kitapci gittiğin yerlerde döktürmüşsün burada pek yazmıyorsun
Valla yazılacak fazla bir şey yok bekleyebilen kazanır, yalnız tedirgin olduğum bir şey var
Hayırdır kitapçı
Yazdığım hisseler de beni takip edenleri görüyorum, zamanlamayı doğru yapamazlarsa , sabırlı olamazlarsa zarar ederler diye korkuyorum, hani bizde yerleşmiş bir söz vardır ve doğrudur
Nedir ki o doğru olan söz
İmamın yap dediğini yapacaksın yaptığını yapmayacaksın
Saçmaladın kitapçı imam yap dediğini yapar zaten doğruysa niye yaptığını yapmayalımki
Hayır saçmalamadım imam yap dediklerini kur'an' a hadis-i şeriflere dayandırır veya alimlerden alıntı yapar, onları söyler
E tamam o zaman işte okuduklarını da yaşar imamlar
Yok öyle olmaz oralardan okuduklarını söyler , ama kendi nefsine hükmedebildiği kadar islamın hükümlerince yaşar , e o da insandır ve nefis taşır , yani yanlış yapar.... YTD
bugün kü durdo sayfasındaki yazımdır, şimdi arkadaşlar aldık diyorlar ben ne yapıyım
"Eğer dikkatli olmazsanız gazeteler mazlumlardan nefret etmenizi, zalimleri ise çok sevmenizi sağlar."
Malcolm X
Bu aksamda ugrarsanız memnun oluruz.
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bu hissede spek olmadığına tam kanaat getiriyorum , fiyat tamamen piyasada oluşuyor....
İzci vardı burada , nerede şimdi ? Hisseyle ilgili en ufak olumsuz eleştiriye ateşler püskürürdü.
MI 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Anladığım kadarıyla bize ağzı ve cebi güçlü bir üfürükçü gerekiyor.
Beyaz eşya yurtiçi satışlarında düşüş var , beyaz eşyacılar dillendirmeye başladı ötv indirimini, teşvik paketinde öyle bir şey çıkarsa önümüz açılır , yok çıkmazsa pek bir cacık olmaz gibi... birleşme vs. gibi sürpriz bir şey çıkarsa işler değişir...
Alan satanı görebilen varmı arkadaşlar teb varmı tahta da ....