Doların seyri beni biraz ürkütüyor biz 6 ve altında seviyeleri beklerken atak yapacakmış gibi bir duruş sergiliyor. Cuma günü keşke bu seviyelerden alsaydık der miyiz yoksa alırsak neden beklemedik diye kafamızı duvara mı vururuz ?
Printable View
Doların seyri beni biraz ürkütüyor biz 6 ve altında seviyeleri beklerken atak yapacakmış gibi bir duruş sergiliyor. Cuma günü keşke bu seviyelerden alsaydık der miyiz yoksa alırsak neden beklemedik diye kafamızı duvara mı vururuz ?
Fasulye 3_4 TL domates 5-6 tl kabak ve patlıcan 2 TL muz 6 TL elma 2.5 TL nar 3 TL armut 4 tl patetes 2 soğan 1.5 TL yeşillikler 1_3 TL arası ...12 tl olan limon 3 tl ye dusmus .semt pazarı ...fiyatlarda düşme var ...böyle giderse muhtemelen gıda fiyatları enflasyonu düşük gelir
Dünyada beklenen faiz oranı değişikliğiEk 20367
Mi Note 3 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bitiriyorlar mevduatçıyı,hepimize geçmiş olsun.bu saatten sonra 29 30 mevduat hâyal...dolarda da durmak ne kadar sağlıklı o da ayrı bir konu...makas aralığı zaten evlere senlik
nkolay 30 a çıkacak diyolardı sanki
ama bulamadım böyle bişi
ytd.
syg,
Arkadaş tabi normal Kadıköy'de sosyete yerlerin semtlerinden dışarı adım atmazsaniz ne bileceksiniz :) gidin bakalım şöyle Maltepe Pendik Sancaktepe umraniye semtlerine fiyat görün :) biz zamanında kadikoyu boşa terketmedik kazık yediğimiz için hep keşke daha önce terk etseymisim :)
Ankaradan da benim katkım olsun; Ankaralılar bilir gimatta gross marketler vardır. Atm gross da hafta sonu dal mandalina 0.99 krş, domates 3.95 tl, patates1.95 tl, yerli muz 3.99 TL, Patlıcan 3.45 tl, hsan dede üzüm 3.99 tl soğan 1.47 tl, limon 2.49 TL, MAYDANOZ BAĞ 0.59 KRŞ, ROKA 0.99 KRŞ, Nar 2.99 tl, Ayva 2.99 tl Hatırlayabildiklerim bunlar hepsi seçmece ve gayet kaliteliydi, yımırta koli 15.45 tl
İyi mandalina kilo 3-3.5 tl O senin dediğin kalın kabuk, çıkma, 2.sınıf mandalinadır...:he:
Bu sene mandalina çok bol bir de üstüne üstlük...
ankarada oturduğum muhitte marketlerde ve pazarlarda mandalinayı 2.5 tlnin altında hiç görmedim. bu belirttiğim gross market tam tesadüf oldu. ama sincan etimesgutta oturan arkadaşlarımda bu tarz acayip düşük fiyatlardan çoğu ürünü aldıklarını hep söylerlerdi
Mandalina bu sene çok bol...O yüzden fiyat düşük bu sene nispeten...ISPANAK kilo 6 TL...Ispanak leyn bu ot...2.5-3 tl ye aldığımız ıspanak...:he:
Özbek üzümü rengi morumsu 4,75 migros pazarın izmirde Bi anlamı kalmadı
Oran Alanlar Varsa Görelim Piyasayi.
ucuz ürün alacağım diye harcadığınız benzin parasını da aldığınız ürünün üzerine ekleyin :) ama baya toptan alışveriş yaptıysanız bir şey demem :)
Burası hal borsası olmuş. :halay:
tbank 32 güne %27 oran veriyor
bu banka ne kadar güvenilir?
istediğimiz an parayı çekme konusunda sıkıntı yaşar mıyız?
Arkadaşlar yanlış anlamayın ama daha önceden forum yöneticiliği yapmış biri olarak konular çok iç içe girmeye başlıyor. Başlıklar amaca tam hizmet etmiyor. Sizlerden ricam aşağıda oluşturduğum başlıkta çarşı pazar muhabbetlerini yaparsak çok daha temiz bir forum olacağı kanaatindeyim. Anlayışınıza şimdiden teşekkür ediyorum.
http://www.hisse.net/topluluk/showth...58#post2712758
*enflasyonla mücadele çerçeve toplantısı yarın 13.00'te istanbul'da yapılacak-bloomberg ht
herkesin ZABITALIK bölgesi-sokağı belli olacak...:he:
Bölge muduru ne is yapar bilmiyor ege efendi bana vidinvidi esiyir Hani geliyor ya oran salliyicilari bakın açık adreste veriyorum daha açık vereyim Yeditepe üniversitesi alt kapısı sokağı pazarı ha arabanız yok mu Kadıköy'den bin otobüse 19f son durağı Maltepe'den sarı kafa minibüs uskudardan 16f ....eeee sosyete yerlerden çıkmayı öğrenin de kaziklanmayin ogretemetik bunu 😀 ha tabi öyle 1_2 kilo alışverişe burda ne işiniz var onunda öğretecek değiliz çocuk gibi :)
Teşekkürler bilgi için.Fiba günlük çalışan dönüşen hesap 25.5.....bileşik faizden dolayı fena değil gibi buda
anadolubank 32 günlük 26.75
tbank 27
iki bankaylada daha önce çalışmadım hangisini önerirsiniz?
Altın çok iyi geriledi. Dolar derken altın hesabımı açsak kafamı karıştırıyor bu piyasalar.
Yenikoy manavinda gusel gulpembe 20 TL.
Ilgilenenlere duyurulur.
Syg,
TEB
Yeni giris icin usd 5.5%
100K ya kadar 24%
500K ya kadar 25%
Tum oranlar yeni giris icin.
Syg,
15 gündür günlük 24 ile bağlıyorum
faizlerde kısa sürede bir hareket olur mu bilemiyorum
elimdeki seçenekler