güzel bir çalışma sn sea,.teşekkürker
Printable View
Maaşallah Maaşallah ELE-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
2022 yılında bu rakam 44017 adet idi bu satışla 2,98 milyar kar yazmıştı...ocak - şubat döneminde, 8972 traktör satmışız, aylık 4500 ortalamayı tutturursak inşaAllah
50 bin yılsonu satışı olacak, u satış ve bugünün fiyatlarıyla 4 milyar kar yazabiliriz ihtimal...
Verdiği temettü de geri aldı tam sana yakışan hareketler
OMIX X500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ocak şubat muhtiş satış yaptı ... bu kadar düşmesini gerektiren bir.durum yoktu
Bugün teb büyük satıcıydı. Toparlar merak etmeyin. Şirket gayet güzel işine devam ediyor. Hiç bir sıkıntı yok.
Epey ekledim.Salı temettü yatınca yine ekleyeceğim.İlk çeyrek iyi kar geleceğini tahmin ediyorum.
Temettüler yatana kadar düşürüyorlar hemen hemen Her sene böyle oluyor.. temettü paraları ile daha ucuzdan toplamak İçin düşürüyorlar …..al sat tut tavsiyesi değildir
Burger yatırmış maaşları. Hayırlı uğurlu olsun.
İş yatırım temettü yatmış bereketli olsun
Ttrak ekibine teşekkürler 👍🇹🇷👍
TTRAK Gelmiş kuzular, FROTO Ekledim.
Sıra TTRAK Bedelsizinde..
Daha Spk başvuru yapılmamış sanırım
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
HİSSE DEĞERLENDİRMESİ-Ak Yatırım, TTRAK-Türk Traktör için hedef fiyatını 660 TL'den 685 TL'ye yükseltti, tavsiyesini "nötr" olarak korudu16/03/2023 10:34:46Rapor İndir
Foreks Haber Merkezi ( haber@foreks.com )
Foreks
Metals Market
Montel News
Foreks Twitter
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Temettü yatirimciligi nin köküne kibrit caktilar bu ay, özellikle temettü verene ayrı vermeyene ayrı. Bedelsiz bölünmesine de gerek kalmadı bolunecege yere parasutsuz düşüyor koç grubu olacak bir de.
İş Yatırım hedef fiyatı 597 liradan 730 liraya çekmiş.
Hedef fiyatlar her yerde yükseliyor ekranı kapatın gidin hocam bu düşüşlerin hepsi geçici gerçek fiyat neresiyse oraya gelecek eninde sonunda ve Türk Traktör'ün hakettiği rakamlar buranın çok üstünde.
deniz yatırım 774,5 ile al vermiş
Zaten piyasa can çekişiyor al veriyorlar da alan yok bu hisseyi,düşerken önden çıkışlarda yatay anlamadım gitti bizde mi uğursuzluk var şirketin satışları da iyi sırada millet traktörde faiz avantajı ile nedir bunun olayı bu kadar tepkisizligi hayret ettiriyor
Bölünecek sonra önümüzdeki yıl bu zamanlar yine 500 lerin üzerine olacak gibi traktör Pazarı satışlar iyi .., iş makine satışları tarımsal ekipman satışları vs bunlar da var … uzun vade de çok iyi olacak inşallah ..al sat tut tavsiyesi değildir
hisselerin temel ve teknik analizleri https://www.hisse.net/topluluk/showt...=43867&page=35 sayfasında yapılmıştır.
https://www.youtube.com/watch?v=_iDHYBBP_IQ
Gelir mi ülkemize de acaba :)
bugun sürdürebilirlik raporu yayınlamış. önce tüpraşınki gibi gelecek vizyonu planı sandım fakat bomboş, yabancılara hoş gelen şeylerle dolu:
1-yk'da kadın üye sayısı 25% olacakmış
2-ar-ge de kadın sayısı 50% olacakmış
3-karbon nötr lojistik
4-tek olumlu şey belki güneş yatırımı olacak temiz elektrik için
yobaz-eski kafa falan değilim de, kritik pozisyonlara (yönetim kurulu veya arge) sırf kota yüzünden atama yapılması, inanın çalışan kalitesini ve çıkan ürünün kalitesini düşürür. işi hakeden almalı, sırf kadın var diye kadın promote ettirilmemeli.
bence işi hakeden alır herhalükarda.Eğitimli kadınlarımızın istihdama katılımı erkeklerle aynı. Ayrıca birçok meslek grubunda en yüksek akademik başarıya sahip olanlar yine kadınlar arasından çıkıyor. Ben bu konudan hiçbir endişe ve rahatsızlık duymadım.Sadece erkek olduğu aynı pozisyona genelde erkek tercih edilirken kadınlara fırsat eşitliği vermek şirkete zarar değil fayda sağlar.
selamlar
Mart ayı satış rakamlarını çok beğendim.Toplam 5062 adet.Olumlu.
ilk çeyrek itibariyle 13625 traktör sattık... şık bir bilançonun ayak sesleri
Mart ayı çok iyi geldi ve biz daha harika gelen 12 aylık bilançoyu bile fiyatlamadık bu kağıtta.
Çok yüksek potansiyel var açıkçası portföydeki pay arttırılmalı.