Tamam güzel söylüyorsun da faizler düşerken bir temele dayanmıyor diyorsun. O zaman faizler neyi baz alarak çıkacak? Ne demek istediğimi anlamışsındır umarım.
Mert acar misin aslanim?SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Az önce T-bank aradı ve 350K için 13.25 verdi. Kabul etmedim, ve oranlar yükselince tekrar arar mısınız dedim? Şu anda PPF’nin altında kalıyorsunuz dedim
%14.10 seviyesinde
Post aralarında 6 tane altalta reklam çıkıyor bune ya sizdede oylemi sayfayi komple kapliyor.
ulan bu paranın varlığı dert yokluğu başka dert, fon alıyorsun mevduat üstünde getiri sağliim die fon tepetaklak oluyor, borsa yapiim diiosun eline bir şekilde veriyorlar mevduata koyuyorsun para eriyor :) en güzeli parayı betona gömüp kira almak :) hahaha beton kafa olmaya başladık yine
ziraat bankası 32 günlük tl oran %12
Piyasanın Merkez Bankasının fazileri 12 ye kadar düşürme beklentisi varmış. Ne yapıyor bunlar anlayan var mı?
Aralıkta TCMB 200 rahat indirir
Uzun zamandır mevduat kullanmıyorum, ancak Garanti'den oran sorayım dedim. 1milyon+ 32 gün %12.
+ masraflarmi ?SM-A405FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ben galiba 11.5 net bağlıcam 1 yıl bu oranların iyice cılkı çıktı 12 aralıkta kesin inderecek diyor banka 9 larde kapatır artık yıl sonu
N kolay bile burgan dan daha kötü yok böyle bir şey
Biraz yüksek orandan kullanmışsınız krediyi hocam.Piyasa da 1.00-1,17 arası kredi veren bankalar da var.
Bende seçimden önce 1,52 oranla bireysel kredi çekmiştim paraya hiç dokunmadım 23,50 oranla 7 ay vadeliye bağladım temmuz ayında..1,52 ile kullandığım kredi borcum için de geçen hafta 1.12 oranla ticari kredi çektim (1.12 ticari kredi normal bireysel kullansam aylık 0.99-1.00'e denk geliyor ticarilerde kkdf yok )bireysel kredi borcumu kapattım.
100K USD için O/N oranları
Vakıfbank 1,40
Denizbank 1,20
işbank 0,50
İzmir deki evimi kiraya veren Remax temsilcisi eylül ve ekimde konut satışında rekor ciro yaptık demişti.
Faiz yüzde 10 lu seviyeelre düşünce paranın adresi ya emlak ya da dolar oluyor.
Bizin para yüzde 24 ile 500 gün bağlı olmasa ben de emlak veya bu seviyelerden dolar alırdım.
Mevduattan gelecek yüzde 10 net kazanç ile döviz aynı kalsa bile kayıp-risk hesaplaması ile kimse dolarını bozdurmaz diye düşünüyorum.
Yüzde 25 iken bile dolar çözülmedi daha da arttı.
Milletin doları bankalarda yani sistem içinde olduğundan Hükümetin pek umurunda değil.
Ancak asıl sorun bozdurmaya başlarlarsa yaşanır.
Burgan dolar mevduata ne veriyor?hertutarami?
Dolarizasyon belli doygunluğa ulaştı
Paranın adresi BIST :)
Nakitte kalmak her zaman iyidir Türkiye gibi aşırı oynak piyasada
Bir negatif haberde en çok yine parasını betona gömenler yakinacak.. mülkümün değeri eridi vs gibisinden
Toplu büyük para asla betona kaptirilmamali
Kredi ile yine olabilir ihtiyacı olan için
Enson 2.9 idi.yilbasinda artis olurmu?
Paranin adresi bist hamsinin adresi hala tava..
Syg,