İste o yuzden nuri alco yu seviyoriz
Gazoza ilac atar iliski oncesi
Printable View
Bugünde 68-69 arası piyasa vardı satışta alış 66-65 idi
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
ABD Güney Kıbrıs'a silah ambargosunu kaldırdı.
ABD Senatosu ile ABD Temsilciler Meclisinde onaylanan yasa, Güney Kıbrısa belli ön koşullar çerçevesinde silah ambargosunun kaldırılmasını öngörüyor. Yasaya göre; Rum yönetimi, Rusya'ya ait savaş gemilerinin limanlarını kullanmasına izin vermeyecek.
Simdi bu manevra ordaki ussu tehlikeye sokar
Soyle ki yunan ve rum cok milliyetcidir
Baba papandreu amerikan yetistirmesi olup ogul papandreu nun anasi da amerikan dir
Ama netice de nooldu
Yunanistan daki yuz e yakin sayica amerikanin ussu nu soktu atti
E guney kibris halki da bunlarin soydasi iste
Kiralice nin ahilli olup ya rum la yuzlesmeden dikelya daki ussu bosaltmasi lazim ya da farkli bi cozum uretmesi lazim
Yunan ve rum yapisalda farkli milliyet kultur abur cubur la beraber yasiycak nitel / nicel degerlere pek sahip degil kendi tarihcesinde
Sebep : yapisal
ingiltere her daim arka plandadır.
Dünya siyasetine yön veren ülkedir kendileri.
Dünya finans merkezi olma nedeni de budur ayrıca.
Arkadaşlar üyeliğimim iptalini istedim.Herkese bol kazançlar.Artık bu forumda yazmayacağım.
Uyelik iptali yok ama yazmamak bi tercih hayirlisi
Simdi batililar kanciklik yapiyo
1. Guney e silah serbes
2. Adadaki yonetim olarak guneyi taniyo dunya kuzey i taniyan yok
3. Madde 1 i uygula ama rus gemileri limanlarina yanasamaz sarti komuslar
3.a. Ya kuzeye yanasirsa o gemiler :-) o durumda madde 2 nin hukmu ne? Biz kerizmiyiz lan
Hristiyanlarda bisey var . inanis mi anlayis mi bilmem
Bi gun diyo
Medeniyet bati dan dogu ya gecicek
Simdi bu kadarini ben muslim halimlen biliyom
Bi de fikir yurutuyum madem
Yani tabisi bu acisiz olmuycak. Kim der al sana medeniyet tepe tepe kullan
Cekicekler belki ufaklarida kenara ya sen karisma bi kenarda dur ya da tut sunun ucundan dosiyelim abi . Deyip
https://m.youtube.com/watch?v=87p-l32PR8s
Sonra iki bi goz goze bakisip. İslem devam tamam vs vb
Taraf tutmuyom da. Gidisat o yonlu...
Son donemde abarttilar sayin kitapci dostum . iyice abarti
Hic oyle duymadim sadece dogu diye duydum dogu derken en dogu ortadogu yakin on dogu filanda yok belki kazaklara gider belki kirgizlara belki japon belki cin ... Muallak
Yaramaz övgü gibi durdu beş para etmez olacaktı.
Adamlar kendi kanunlarını yazıyorlar, uymayanları cezalandırıyorlar. Bu gücün kaynağı nedir diye araştırıp aynı güce erişmek lazım. Yoksa ne onlarda ne bizde değişen bir şey olmaz .
Gerci o hurafe yav pek takilmiyalim bilegi kimin gucluyse o alir standart fizik kurali herkeze ayni
Peygamberler devri bitince mucizelerde bitti
Yapay zekada cikti kanciklik kan kaybediyo
Sec begen al
Secmece - yemece
Tarifi veriyom
İki olcek cesaret
Bi olcek akil
Bi olcek calisma
Bi olcek sans
Bu beshleme . ile yola cik. Basariya ulasacan cekirge
Uzmanlarin yillardir uyguladigi harika formul
Bak mesela almanda cesaret yok tirnagini yiyo yillardir
Abd li de sans yok ortadoguda hep tokatliyolar onu
Biz eh calisiyoz mu bilmiyom pek ayib olmasin
Yunanda kafasiz bizle dost olucagina dusmanlik ediyo hep
Elde var bes benzemez
Abi burda yazan herkez dost ya . ben secmiyom.yaziyom. bana saygisizlik edende dost etmiyende. Burda simdi ayri gayri simdi bilmiyom ona kafa yormuyom. Benim esas kafadar tayfa altta tavuk topikte. Napiym simdi adam kotu bisey demedi ki osmanliyi da bati batirdi e ne deseydi daha
merkez başkanını görevden alınmasından lafa girip cümleyi s400 ile tamamlayıp, büyük resmi- israil'in tertiplediği bir operasyona, israil'in rte'yi tuzağa düşürdüğü, s400 aldırmakla böylece başına belayı sardığına dair bir algı düzlemine bağlıyor
ben okumayı burda kestim, çünkü muhteşem tespit; tr s400 alırsa başını belaya sokacağı kesin olduğu apaçık ortada olduğu halde reisi bunu yapmaya cüret etmeye kim ikna etti? çok girift bi operatif kampanya sonrası mossad kendi nihai amacına uygun gördüğü hamleyi rte'ye yaptırdı
bak işte yazık oldu, şimdi fatsa yaptırımları devreye girecek, dolar birden 7 lira olacak 10 olacak- 15 olacak (ama bi türlü başı alınamayacak) falan.. işte, forum müdavimlerinin klasik rüya senaryosu, fatsa yaptırımları devreye girdiği anda kur'da kontrolsüz bi yükseliş başlayacak, kaotik sonuçlar getirecek, o arada bi derede uzun adamın ipini çekecekler, elde edilen rant mossad'ın hanesine yazılacak.. çok mantıklı bi paradigma
manavın sürekli müşterisine , iyisini veriyorum ayağı karpuzları tokatlayıp seçmesi... bilim insanları kanıtladı , karpuz tokatlamakla içinin iyi olup olmadığını anlayamazsın ...
yapay zeka gün gelecek kendi eko sistemi içinde i doğallaştırdığı zekası ile , diğer dünya dışı canlı türleri ile ticarete başlayacak biz de insan ırkı olarak bakalacağız...
bir dolu şey söylendi ana gibi yar bağdat gibi diyar dediler ama hep analar için.... uzakta çok uzakda bulutların ordasın babam benim yukarlarda ... daha dün geçmişten bahseder , kahveni içerdin aynı köşende... şimdiyse ne kaldı geriye senden , bir kara ıslak tümsek bir de taş bana ... bir avuç altın öğüt mirasın bana
şort giyenle ( parmak arası terlik , geniş açı ile lokantadan kaldırıma çıkma v.s ) isterse maybachtan insin muhatap olmamak vol. III ;
mesela yemek yerken kaşı gözü oynayan insanla da kesinlikle muhatap olmamak lazım ... test edildi onaylandı ... konuyu tavukta margarinlememiz lazım bir ara ... insanlığın felsefeye bakışını temelden değiştirecek bu fikirlerimizle .....
Hamza bey dostum siz sair ruhlu ince bir insansiniz bu biraz miras birazda yetismedir ikisi olmadan olmaz
Mesela iran siirleri sairleri ne kadar soyle iyi boyle iyi dese de dinyada tutmadi
Balzak sekspir dostoyevski felan tuttu dinyada
Eee sonuc
Yani yapay zekadada mikrosoft guugl yandesk yerlidede bambaska metodolojili arama motorlu yapay zekamiz
Hangisi daha guclu simdi
Hiii
Bilemedim
Ego zeka kibir (bugün eksisozlukte okudum gündemde oku bak bi)
Bunlari sec harmanla gitsin abi
Durumsal
bülent ortaçgil dinlemeyi sevenlere de gelsin ...
https://youtu.be/uVsQdnCVhnA
mesela geçenlerde kavunlu sakız aldım, kelek çıktı :kahkah:
Bugün sigarayi kenara koyusumun onbesinci günü. Diğer konuları siz tartışa durun. Ben şimdi başka konulara odaklıyım. Herkes kendi değer yargılarının dünyasında yaşar. Prensipleri olunulma iyidir ama limitli yani fazlası da iyi değildir herhalde bilmiyom
Pentagon cuma günü 18.45 de açıklama yapacaktı..
Yani bizim piyasalar kapandıktan hemen sonra...
Acaba....!
Piyasalar açıkken mi açıklama yapmalarının daha etkili olacağını düşündüler de yapacakları açıklamanın tarihini ertelediler ?
Olabilir mi......?
son satır- enflasyon; şu anki dilemma bunun üzerine dönüyor, yani tavuk mu yumurtadan- yumurta mı tavuktan? faiz mi enflasyondan- enflasyon mu faizden'
kökleri 19.yy dayanan klasik iktisat teorisi, enflasyon yüksekse onu düşürmek için faiz artırmak gerekir' der.. reis ise; enflasyon yüksekken daha da yüksek faiz vermenin yukarı yönlü bi sarmal yaratacağını, dolayısıyla maliyetleri daha da arttırarak maliyet enflasyonu itişli olarak daha yüksek enflasyona sebep olduğunu iddia ediyor, faizi düşürürsek,- enflasyon da düşer iddiasında..
önümüzde muhteşem bir test fırsatı var: mesela temmuz toplantısında en az 400 bp (mümkünse 600- önden tek yüklemeli) faiz indirimi yapılacağı kesinleşmiş gibi.. eylül- yada ekim enlasyon seviyesi güzel bi ölçüt olacak, faiz indirimi bakalım enflasyonu düşürmeyi başarabilecek mi ? bildiğimiz gibi %20+ seyrettikten sonra (kimsenin inanç göstermediği) bir düşüşle şu an itibariyle %15.7 olan tüfe bazılarının dediği gibi ttek haneye gelirse 2-3 ay sonra bu faiz indiriminin reel sonucunu görmüş olacağız
asya ... yeni güneş asyadan doğacak da ondan.... yeni medeniyetin inşası asyadan ... böyle buyurdu konsey ...
uzun yıllar sermaye ve para piyasalarında işlem yaparkenen , işimiz icabı bilderbergci adamdan , ökültizmle yatırım yapan tibetli rahibin sol yan öğrencisine kadar muhatap olmadığımız insan ( ve insanımsı varlık ) karakteri kalmadı ... neticede bu hayatta askeri sınai kompleks , ilaç sanayii falan filan tamma onlar da güçlü de esas iki şeye kesinlikle ve kesinlikle hiç bir bireysel çoğulsal insan gücü karar veremez yönlendirme olarak ; neymiş onlar 1 ) finans sistemini kurcalayamazsın kafana göre takılıp farklı kulvarlar açamazsın 2 ) asla yeni bir yaşam tarzı medeniyet inşası yapamazsın .... bu iki şeye izin vermezler yavrucağım... alırsın malezya uçağına iki bilet , üç şehir gezer bir günde ebediyete uğurlarlar seni güzelim.... deneysel dünyada en tepe oyuncu taaa uzak yollardan gelen insan olmayan bir hancı çünkü , kudretin yetmez... selam ve dua ile , sığınacak tek limanın ise O bir tek ... unutma