Bilanço geldi
1.412.003
1.424.412
Printable View
Bilanço geldi
1.412.003
1.424.412
Aman yarabbi nasıl bi kar geldi :)
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Vay vay vay
Deminki alıntıda 1.3 milyardı arkadasın beklentisi ondanda fazla gelmiş .Ama yinede yakın tahmin etti tebrik ederiz..
Özkaynaklarda 1 milyar tl lik artış olmuş 6 aylığa göre..Defter değerimiz 3.26 gibi birsey oldu...
Güzel kar açıkladı.hayirli olsun.Bakalim pazartesi nasıl tepki verecek.
CPH1909 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hayırlı olsun :)
Hayırlı olsun..
Güzel rakam, iyi rakam..
İnşallah bu rakamları esas faaliyet karı olarak da görürüz.
Twtterde bilançoya kötü diyenler var neresi kötü anlamış değilim ...Evet faaliyeti çok fazla değil herşeyi sattı ama yeni yatırımlarda yapacak .Bu sıkıntılı ortmda faaliyeti çok fazla olmaması bence daha iyi en azından gideri yok.Faaliyeti olanlarıda görüyoruz kol gibi zaradalar covid den dolayı...Satışları gecen 9 aylığa göre düşmüş tamamda ne uyduruk şirketler nerelere geziyor....dolar bazlı komedi rakamlara hissenin fiyat...
Hey allahım bu zamanda iş yaparak para mı kazanılır,elbet en iyi durum nakitte olup paradan para kazanmak.Bankaların işi ne paradan para kazanmak değil mi,e neden en güvenilir hisseler bankalar olarak görülür ,bizim borsayı genelde bankalar sürükler.Ha son zamanlarda bankalar batık ,bilançoları çakma o başka:)))))))))) Neyse diyeceğim o değil ,önemli olan kar etmek,büyümek,dohol tam da bunu yapmış,uzun süre hiç bir halta bulaşmadan dolarda dursa ben daha çok sevinirim.Kişisel olarak düşünün şu ara cebinize 1 milyon TL koysam iş mi kurarsınız ,parayı altına dolara mı yatırırsınız
Dohol ün bilançosunu neden cuma seans kapanıştan sonra açıklıyorlar.Bilen varsa açıklarsa sevinirim...
ilk bakışta göze çarpanlar esas faaliyet karı güzel artmış satın alma sermaye artırımları olduğu halde nakit ve bono pozisyonu artarak 790 milyon USD olmuş yani biryandan nakit üretiyor piyasa beklentisinin çok üzerinde bir kar geldi pazartesi çok iyi bir tepki verecektir
Buna rağmen kar artışı çok iyi o zaman ..
Şimdi inceledim sesa nın çalıştığı şirketler türkiyenin önde gelen markaları..Ciroya olumlu katkısı olacaktır ilerde...
Olabilir :)) sanırım ellerinde mal yok onun karın ağrısı
Önce MB başkanı..
Ardından Hazine Bakanı..
Sabah ola hayrola diyelim..
TCBM Başkanı değişti.
Damat duruyor daha...
Ekonomi Politikaları Kurulu Üyeliğine Nihat Zeybekçi atanmış.
Bugün doların bu gepli sert aşağı açılışında gep kapanmazsa gün sonunda eğer...
Dolar mı almışız yoksa bir holding şirketi mi göreceğiz.
2.60 civarı kapanış yeterli olacak önümüzdeki yıllar için.
SM-J415F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ağacı sallıyor,bir şey olmaz,doların artışında zaten baskıyı kurdu,düşüşünde ayrı bir baskı kurmasına gerek yok ki, baskı her zamanki baskı alışkınız.Dolar artınca aynı oranda tepki verseydi,düşmesinden korkardık,speğin aklına bak,sen dolar artınca baskıyı kur, kağıdı kımıldatma düşünce vay dolar düştü diye satalım,çok beklersin :)))))))))Önemli olan bilançoydu ,şirketin temeliydi,rasyolarıydı,gelen bilançoda holdingin ne kadar karlı ne kadar akıllı işler yaptığının göstergesi,gerisi önemli değil.Daha holdingten gelecek bir ton olumlu haber var ,bekleriz,önemli olan kağıdın ucuzluğu idi,bilançoyla ucuzluk katmerlendi.
Bence küçük yatırımcı satmadıkça sinir oluyorlar ,bu kızgınlıkları ondan,yoksa böyle bilançoyla borsanın yeşil olduğu günde kırmızı yaktırmak falan, bunlar güzel göstergeler,bence sakin olsunlar,telaşlanmasınlar,heyecanlanmasınlar,daha yol uzun ,yoksa canları daha çok sıkılır.
A1 , 10m lot satışta
A1 in geçen hafta 2,55 maliyet ile aldığı 12m lot vardı. Onu satıyor olabilir
A1 in böyle bir huyu var gideceğini anladığı hisselerde ,gelip az bişi karını alıp gidiyor.
https://yatirim.akbank.com/_layouts/...d.aspx?ID=5472
Ak yatırımın , Dohol raporu var. Hedef fiyatlarını yükseltmişler.
ne yapmaya çalıştıkları belli değil
EEEEEEEE haklısın seni 47 kuruştan almadık 2,62 aldık ,batarsın diye korktuk oysa senden önce batacaklar bile bin lira oldu eeeeeee haklısın dedikya ,buda bize ders olsun
Sn wasaban daha iyi ya,misal 10 a gidecekse 2.60 dan 20 milyon almış satmış normaldir.Asıl hacim misal ,5 lerin üstündeki değerlerde düşerse o zaman kıllanmak lazım .Bu seviyelerde yüksek hacim çok iyi bir şey.PD/DD 1 in altındaki her değer sanaldir,ben her zaman alırım.Bu holdingin kasası dolar dolu,iştiraklerinden de zarar etmiyor,banka kuracak,ne olduğunu henüz öğrenmediğimiz yatırımları için sermaye kaydırmış,borsacıyım diyen herkes bu şirketin ucuz olduğunu biliyor,gerisi zaman meselesi.
Bugün kağıdın gitmemesine ben aslında sevindim.Demek ki bu seviyelerde bile mal toplamak için büyük bir iştah var.
Neticede nominal olarak tarihinde gördüğü en yüksek seviye 2.62,bunun üstü her rakam rekor olacak.Dolar bazında başka bir dünya var elbet.Gerçi ben seansı anlık takip etmiyorum,2.62 üstü de geçen hafta görülmüş olabilir.
Hele bugün beklentisi çok olanlar ,sıkılıp satsınlar gelecek günlerde asıl olayı seyrederiz.Bugün bence baskı devam eder,2.57 falan kapatır.