Levent Kırca bunların skeçini yapmıştı. Efsaneydi.
Bulursanız mutlaka izleyin.
Printable View
https://www.youtube.com/watch?v=4v_4pCJAeIY
Abi saydırmışta saydırmış
Karadeniz de trafik lambaları hem yayaya hem arabaya kırmızı yanıyor .
Peki biz nasıl karşıdan karşıya geçeceğiz
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Adam yememis icmemis
Artık nasıl bi hayal gücüyse
İyi ki kelimenin ilk harfini çıkarıp
Copy paste translate etmemiş :-)
S-400 ve F-35 krizinin ardından ABD Dışişleri Bakanlığı yetkilisi, Türkiye'ye yapılan Patriot teklifinin süresinin dolduğunu ve teklifin resmen geri çekildiğini söyledi.
Washington Post: Trump yönetimi Fed Yönetim Kurulu üyeleri arasında rotasyonu tartışıyor
Powell'ın gücünü kontrol altına almayı kolaylaştırmak amacıyla Fed Yönetim Kurulu üyeleri arasında bir rotasyon sistemi oluşturulması da öneriler arasında.
Altın kay kaya biner mi?
Yürüsün gitsin
Adam patroyitten 15 ila 38 kat daha etkin sistem
Sadecene Belarus ta sende ve Çinbaşlarda varkene
Patroyite dönüp bakan bi zihniyet olabilir mi ki yav
21 inci yüzyılın dünyasında demece bak ayıp ya yazık ya resmen ve res'en kendini küçültüyon
100 200 hatta 500 kat iyi de olabilir
Patroyit ise bi çöp tür
Şu çinbas ların ihaleye girmiyen fuzesi dahi daha eyi
Gecen Pakistan a hint saldırısında is gördü
Patroyit in bi başarısı yoh daha
Elinde senet sepet raket ceket mi var?
Türkçe ortak değerimiz...
Bir o kaldı bizi bağlayan.
Onun da içine etmeyelim.
Marifetmiş gibi bozup durmayın yazım kurallarını, kelime yapılarını, kelimeleri.
Akıl zeka göstermek için başka bir şey bulun.
Sabah sabah tavuk boku kokuyor ortalık.
Açalım pencereleri.
Kime laf anlatıyorsunuz boşverin he deyin geçin onlara göre uçan arabamızda yollarda uçak fabrikalarımız vs s400 nedir ?
s500 s600 ortak yapıyoruz =)
suriye politikamız hem abd ypg ile iş birliği hemde rusya suriye ile iş birliği abd çekilir biz kalırız yine ortada yorum yapmak bile zaman kaybı....
Bugünkü konumuz diğer günlerden farklı olarak USD/TL olsun :)
dolar/tl de zamanlama çok önemli.. bayram oncesi ve sonrasındaki bir kaç günde inanılmaz bir sattırma baskısı vardı.. masada kalacak şekilde nakitini ayarlayanlar için yapılanlar komik şeylerdi, zira milletin parası ile döviz satılarak yapay bir baskı oluşturulmaya ve milletin DTH larını çözmesi hedeflenmişti..
elbette beton/emlak sektörünün kurtarılması hedefi de vardı.. ama millet bu numalararı yemedi..
5.45-5.50 seviyelerinden yukarı 30 kuruş çıktık.. iyi bir artış.. hatta şu andaki 5.75 - 5.76 seviyelerinden bir kaç hafta once aralık vade kontrat işlemleri bile geçiyordu..işlemlere olan talep düşünüldüğünde bir çok kişinin eylül ve sonrası olası bir fırtına için pozisyon aldıklarını söylemek çok yanlış olmaz..
üstteki iletide güzel yerde maliyetim var dedim ama rakamı üç aşağı beş yukarı söylemiştim ..
https://resmim.net/f/PWRDA9.png
Kesinlikle...Arada biz de bazı bilerek bozuk kelimeler kullansak ta bu sürekli olmaz...Bari dilimizde/yazımızda yozlaşma olmasın...Zaten her yerde yeteri kadar yozlaşma var...
Böylece günün konusu da belli olmuş oldu...Güzel Türkçemizi koruyalım... :he:
ben 6.89 aldigim sterlinleri + 6.28 maliyetli eurolari ve altinlarin tamamini sattim..
kafam iyi degilken islem yapmama ozelligimi 'on' yaptim..sinir stres kaldiracak tarafim yokken uzak dururum+kar cebe yakisir..
hata yaptin diyor icimden gelen ses lakin yapacak bir sey yok..
kozal da dahil olmak uzere tum hisse senedi portfoyu de bu satisa eslik etti , 15000 lot civari goodyear kalmis sadece..
kiyamadim mk goodyearlarina..