Yine tuhaf ciddiyetten uzak acayip yorumlar cirit atıyor
Printable View
Yine tuhaf ciddiyetten uzak acayip yorumlar cirit atıyor
Garantinin ödediği servete bak hadi iş bankası sora sende
Efe kuzey 2 tanenin birini 700 bandında satacağını söylüyordu bi aralar acaba satan omu
Bu ofluya rıfkıefendinin üflemeside fayda etmez. Umutsuz vaka.
CNN de Sayın Savcı SAYAN pompalıyor
10 kuruş farkla tahta yapıyorlar servet değerindeki hissede. Bunlar kimse tebrik ediyorum. BLA-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bi hisseye sahip olmak isteyen ya parası yetmez tabandan verir emri yada parası çoktur tavana yazdırır adını geçer. Aradaki tüm rakamlar bu işi harekat ettirenlerin işidir. 10 kuruş 90 kuruşları ordan bağlıyorum. BLA-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Güzel güzel bir yere doğru gidiyor...:yes:
Sahtemi diyorsun bu alış satışlara
Hayırlı olsun dostum güzel kağıt güzel para bağlamışsın umarım hep beraber güleriz filmin sonunda
https://twitter.com/BlentSmer/status...wR4iD9mjA&s=19
YORUMu olan var mı arkadaşlar?
Gene bir gereksiz yorum yapayım dedim canım sıkıldı.. İşin özeti dışarıdan gelen yatırımcı yok,top kendi aralarında çevirip duruluyor Btr satan işkur alıyor gayet mantıklı bence birde invest minvest gibi yerlerde saçma sapan hikayeler Şubat sonuna kadar benim öngörüm ele vermeler olacak diğer hisseler de ondan sonra alan turşusunu kuracak orta vade ben kendi adıma Şubat sonuna kadar digert hisselere satıp ya btr büyük ihtimal altın fiziki buradaki hisserleride 2023 de Pandora nin kapağını açmak üzere mkk🙃. Yatırım tavsiyesi değildir.Karalamalardir.Allah nasip eder.Ömür verirse..
Alıcı gercek satıcı gerçek...
Morgan Stanley haberi iş bankası aplikasyonundada yer alıyor
Alıcı gerçekte 6 satıcı öğleden sonramı uyandı satışa 2.seans başı 6 satış 0 alış. BLA-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Satıcı 825 alıcı 770 ten 782ye çıktı
772000e gitti
Sabah 782500 e alış vardı olmadı
Şimdi 772000.10 den 1 tane aldı bir alıcı daha bekliyor
Bakalım bu hafta 1 milyonu geçecek mi
Alıcı 783 satıcı 823
Yine 800ü görmedi😡
804 devam var bişeyler
Tavan geldi mi :))
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Geldi tavan ateslemeyi fazla kaçırdı galiba.:))))))
GM 5 Plus d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Biri panikleyip tavanın az altına sattı bugünün 3. hissesini ama çok pişman olabilir bedavaya vermişim diye çok ağlayabilir kalan ömründe
birileri düğmeye bastı.
https://gazeteistanbul.com/is-bankas...ikliyoruz/amp/
Bankamızın kuruluş öyküsü.. nostalji olsun [emoji41][emoji851]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Aynen öyle tavan yapıp bir daha tavan açtırması akıllanmamış olduklarını gösterir. Acele bişeyler muhtemelBLA-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
buralardan ky alamaz.adadan ayrılanlar var 500 lerde satanlarda adadan ayrılmıştı hani hatırlatırım...geri dönememek üzere....:kmk:
806 bine isteyen arkadaş ile geçen hafta 606 bine isteyen arkadaş aynı kafada.. ama.. o işler öyle olmuyor maalesef… Reis..
Hem Arslan alıyorsun hem yemini hesap ediyorsun… [emoji881]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi