bütün tahtalarda robot vardır. Bu işlemler robota aittir. O yüzden tahta sahibi günü nerde tutmak isterse o yazdığın 1-2-3 ler ile dengesini bulur. Bunda ne şaşılacak nede birşeye yoracak bir taraf yok ki :)
Printable View
110k lık borsada yüzde 3 çıkıyor 15 centlik kağıtta. Utanmaz adam. Geberdiğinde iş işten geçmiş olacak!
Selamlar sinpaş müdavimleri.
Bilânço beklentisiyle aranızdayım.
Umarım ayağım uğurlu gelir.
Bol kazançlar dilerim herkese...
Ytd.
Mali tabloda deli gibi bnir ciro görüşeceğini herkes biliyor, bu 40 kez satın alınmıştır merak etme.
Bunca insanın hakkı ile nasıl gideceksin ahirete . Bir dde hac namaz takılıyorsun. Yahu bir insanın hakkı ile gelme diyor sen binle insanın yılların birikimini çaldın. Allah seni iki cihandada kahr etsin. Suratına işlemiş zaten yediğin haklar. Bni bak aynada kendine.
Meşhur Tarkan parçası şeytan azapta :)
O yeni azaba girdi, biz senelerdir gerdekteyiz: (((
Bilanço bugün mü geliyor?
Bilanço tarihini bilen varmi
Mi Note 10 Lite cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
2009 dan bu yana bu sayfaları sadece okuyorum EKG nugyo bunun arasından bunu seçtim 10 yıl önce 7000 TL ye 3500 hisse aldim(ortalama fiyat) lânet olsun aldığım güne hisse sahibine ne söylesem az 7000 TL yi altın dolar bazında hesap ederseniz bu hisse komik fiyatlarda
İsim gerçek ismim sadece tviter hesabım var doğan Yılmaz i tanımam
Ben 10 yıldır tutuyorum elimde hiç satmadım satmaya da niyetim yok benim bu saatten sonra zarar umrumd değil bir gün ya batar yada olması gerektiği yere gider
Şehir söylersen belki taniyoruzdur birbirimizi demek tek Sinpaş mağduru İbo ben değilim
Mali tablo açıklandı. Finansman maliyeti nedir böyle ya!!!
Bakalım yıl sonu ne yapacaksın , adi aile şirketi
Kör seansta tabandan (1.29) işlem görüyor, haberiniz olsun!
Alıntı:
SİNPAŞ GYO'NIN 2020 YILI 6 AYLIK KONSOLİDE OLMAYAN NET ZARARI 456.841.932 TL (2019/6 AYLIK: -33.499.161 TL)
Ben böyle ayarsız bir kağıt görmedim.
Unutmayın hepimiz cariyeyiz.
Iyi döktüler bu gün milleti.
Niyetleri ciddi anlaşılan.
Buna rağmen ben de ayrıldım bir süreliğine.
Biliyorum hata ettim ama malum borsada her daim rasyonel karar alamıyor insan.
Hiç ümidim de yok ancak söke söke kazanmayı deneyeceğim bu ara Bsoke'de.
Kalan dostlara bol kazançlar dilerim...
Ytd.
Bugün olan biten aslında ülke borsasının ne halde olduğunun cuk diye göstergesi...
Korkunç bir zarar ve tabana yakın işleme açılıyor..
Sonra neler mi oluyor? 2 farklı takas koyacağım..
1,33-1,4 en dipten alana satana dikkatli bakın..
https://i.hizliresim.com/su5la2.png
1,5-1,53 arası neler olmuş:)
https://i.hizliresim.com/IOz6jU.png
Eline sağlıl. İyi yakalamışsın. Çoook ucuz borsa çok. Al işte 2m un varsa böyle milletin cebindeki parayı alırsın. Çok kolay. Yazık çol yazık
Günaydın Sinpaş müdavimleri
İyi bir kazanç dilerim herkese
Bu gün ümitliyim hissemizden.
Ytd.
Boşuna takasa falan bakmayın beyler. Bu tahtadaki kimse, 15-20 aracı kurumla çalışabiliyor. O yüzden takas size pek bir ipucu vermeyebilir. Böyle kıyıda köşede kalmış bir kağıtta örneğin bugün, 15 tane kurum 100.000 LOT ve üzeri alıcılı, yerseniz tabi.
Kişisel fikrim, bi bok olmaz bu hisseden. Bedavaya hamallık yaparsınız. Bir sürü hisse var, gidin onlara bakın. Zararda olanlara da Allah kolaylık versin.
Beyler yeni bağımsız üyeye bakınız yönetim kuruluna seçilen:)))
Aynen aynen.bir ehemmiyeti yok
Bakalım bu sessizliğin sonunda ne çıkacak??
😢😢 Moodies'in kararından sonra hüsran olmaması için dua ediyorum...
Allah seni iki cihandada kahr etsin. Kardeşinin vefatından ibret almıyorsun dimi. O yaptığın haclar umreler bir işe yarayacak mı sanıyorsun bunca insanın hakkını gasp ederken. Mavf ettin insanların paralarını. Unutma ahirette karşı karşıya geleceğiz.
Alış geldiği an vakiftan yumruğu vuruyor Allah sız herif. Serveti de 25 lira yapmış.
Bir hisse haftalarca üç kademe aralığında nasıl gidip gelir? Bu mümkün mü? Bunu resmi bir müessesede bir helal süt emmiş kul tetkik etmez mi? Allah perişan etsin seni aşşağlık herif. Yaşın kemalem erdi. Yarın bir gün emaneti teslim edeceksin. Ne yapacağım vu kadar kul hakkı ile diye düşünmez misin?
Az kaldi 2.02 olursa 10 yıl önce aldığım yere gelecek [emoji3][emoji3][emoji3]