yok üstad o saate kalsam zaten mkk dan bakarım. Sabah çocukları uyandır hazirlan işe git derken zor oluyor😴
Printable View
FID sabah %1.86 gözükmüyormuydu ? Şimdi %0.4 gözüküyor TEFAS'ta
https://www.tefas.gov.tr/FonAnaliz.aspx?FonKod=FID
yuji'nin tablosunda MK 719,82 gözüküyor, demekki sabah öyleymiş.
Akşama doğru süpriz yapıp düşürdüler.
Evet uygulamadada aynı oran gözüküyor.Saçma olmuş dün alım emri verenler yüksek fiyattan almış olmadı mı.Aynı gün içinde %1.5 eksi yazmış oluyor.Saçma hareketler.
SM-J710FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
acc yi bilmem ama tcd de eksi yapabilir.Hisse tarafı pozitif olsada vadeli işlemlerde açılan kontratların neredeyse tamamı endeks alım tarafında.
Birikimlerimizi emanet ettiğimiz şu sisteme bakar mısınız?
Merhaba iyi geceler
Forumda ve yatırım fonlarında yeniyim.
Saat 01.30 itibariyle Sn. YTA’ nın güncellemelerini nereden görebilirim?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Aıs +0.066
Gpg -0.076
Acc -0.7083
Mac -0.9529
Acc türevleri düşüşe açıyordu ama sonuç yine hüsran.Fon ciddi para girişinden sonra performansını kaybetti.
Günaydın arkadaşlar
Muhtemelen aşırı para girişi sonrasi panik yapıp yatırım karakterlerini değiştirdiler. Sonuç olarak borsa düşerken o kadar düşen çıkarken o kadar çıkmayan bir hisse fonu çok başarılı gelmiyor kulağa.
Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Acc -0.72
Eid -0.42
Gmr -0.74
Acc bitti bana
Borsa dusus ve ya yukselis de eksi verdi
Ben buna hisse fonu demem
Nazar sen kurtar beni bari
Irlandalilar sakin olunuz...
Dunku dususun ben mk...boyle fon olamaz...soylenecek soz yok...
Tcd eksi 51
tcd tamam, eyvallah ta bizimki ne verdi de ne alıyor üstadım? akşam içimde bir sıkıntı vardı ve sana da sormuştum farkındaysan. gel de bu saatten sonra buna ggüven. gel de uzun vadeli getirileri güzel gelmişti diye yatırım yap. geçen yıl gl1 de güzel getirmişti. şu an öyle mi? sıradan hisse fonlar gibi. bu acc yükselişte kazanmayacak, düşüşte te hepsinden öne geçmeye oynayacaksa ne zaman kazanacak? sadece bu günü baz almak hatalı desem hadi eksi oldu ama en azından 0,10 0,20 arqası falan eksi olsaydı.
TKF %-1,52 (klasik tacirler fonu, arttı mı güzel artıyor düştü mü güzel düşüyor)
OPB %-0,07 (bu fon tcd gibi agresif yükselmiyor fakat görüldüğü üzere de düşmüyor. acc yerine çok daha iyi bir alternatif olabilir)
TPF %0,08 (ppf fonlarından daha yüksek getiri sağlayan güvenli liman olabilir. gpg'nin yapmaya çalıştığını daha basit bir şekilde hallediyor)
ytd
Uzun vadeli bakmayana zahirdir piyasa
Acc nin taaaa....
SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bakin yineliyorum
Aylik bakalim
Aylikta eger acc mk 75 altina duserse risktir
Gpg ile kiyaslanamaz bile...
Tamam insan diyorki bist yukseliyor
Hisse yogun diger fonlar gunluk 1.5 arti yaparken acc neden nal topluyor
Bu bakis acisindan siyrilmamiz lazim
Haftaligi takip edecegiz
Haftalik 1.5 artida olmasi dahi bence harikadir...syg
Korkulacak bir durum suan gorulmuyor
Viop guzel acti diyebiliriz...syg
Acc şortuna miçtigina göre 2 nin üstüne atar mı takip edilir. 2 nin altinda uzun süre dalgalanirsa gözünün yaşına bakmam. Bu hafta takipteyim