Yahu efendim, babam 1928 doğumlu 1939 yılında Ingiltere imparatorluktu daha, dedelerim ve ninelerim Osmanlı imparatorlugu tebaasiydi.:yes:
Printable View
Değeri 5 milyon lira ile 7,5 milyon lira arasında olan konutlarda, 5 milyon lirayı aşan kısım için binde 3; değeri 7,5 milyon lira ile 10 milyon lira arasında olan konutlarda, 7 milyon lirayı aşan kısım için binde 6; değeri 10 milyon liradan fazla olan konutlarda 10 milyon lirası için 22 bin 500 lira, fazlası içinse binde 10 oranında vergilendirme yapılacak.
Azerbaycan'da genel seçim sonuçlarına itiraz eden 20'den fazla milletvekili adayı gözaltına alındı.
Euronews
İleri demokrasiye iyi bir örnek.
Değerli Konut Vergisi bir yıl ertelendi, vergi oranları değişti. Tek meskeni olanlar ve 5 milyon TL'ye kadar değeri olan konutlar Değerli Konutlar Vergisi'ne tabi olmayacak. Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü konutlar için değerleme yapmayacak. Bina vergi değeri esas alınacak. Değerli konut Vergisi mükellefleri 2021 başında beyanname verecek.
https://www.ntv.com.tr/ekonomi/deger...ykO6XIpSx0nXaQ
Oranlardan daha önemli bu bilgiler...
Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulunuyor.
Önceki gün rejim ateşi sonucu şehit olan askerlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. İdlib'de iran destekli gruplar sürekli kan döküyor. Yeri geldiğinde insan hakları diyenler bu duruma sus pus oluyorlar. Herkes sırtını dönse Türkiye bu duruma seyirci kalmayacak. İdlib'de rejim ve Ruslarla beraber hareket edenlerin hedefi sivil halktır. Amaç kolayca işgal edip sahayı tamamen boşaltmaktır. Şimdiye kadar süreci yönetmeye çalıştık. Anlaşmalara riayet edilmedi ve verilen sözler yerini tutmadı."
Kılıçdaroğlu ve ekibi resmen fetöcüymüş ve bu ülkemizin CBaşkanı tarafından açıklanıyor şu an..
Yavaş yavaş Rusya suçlaması başladı...
Ağzını alıştırıyor...
Eğer rota değişikliği hazırlığı değilse eğer...
AK Parti TBMM Grup Toplantısı'nda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Bu ülkede FETÖ'nün en önemli siyasi ayağı Kemal Kılıçdaroğlu'nun kendisi ve ekibidir." dedi...
Ha şöyle...
Halk da bilsin ve rahatlasın gali...:)
Yakında tüm hırsızlıkları bunlar yaptı, KK nın dışarıdaki serveti 100 milyar dolar derse şaşırmam artık.
Psikolojide bunun da yeri vardır mutlaka...
Yavuz .... evsahibi misali...
Ben dinleyemedim, izleyemedim.......
muhalefetin dile getireceği tek husus var
17-25 aralığı milad alıyorsun tamam, lakin bu tarihte oğlunu tutuklamak isteyen ve
onun üzerinden sana uzanmaya çalışan bir terör örgütüyle arabuluculuk yapmak için
fehmi koruyu amerikaya gönderiyorsun, Tck. göre bu yardım, yataklık ve işbirliğine girer mi girmez mi..?
ps.bu adamların üsküdardaki evi basmak isteyip te özel kuvvetlerle burun buruna geldiğini de hatırlatalım..
ABD savaş uçakları rejim unsurları ile gerilimin ardından 2 askeri noktayı vurdu- CNN Türk
ABD askerleri Suriye'nin Haseke bölgesinde kendilerini durduran Esed rejimi güçleriyle yaşadıkları arbedede 1 rejim unsurunu öldürdü- CNN Türk
ABD askerleri, Suriye'nin Haseke bölgesinde kendilerini durduran Esed rejimi güçleriyle yaşadıkları arbedede 1 rejim unsurunu öldürdü. ABD savaş uçakları, Haseke'de Esed rejimi güçleriyle yaşadıkları gerginliğin ardından rejime ait 2 askeri noktayı vurdu
İşler sertleşiyor...
ABD-İngiltere- Türkiye gibi laflar başladı...
Sabah Erdoğan zaten rota değişikliği mi acaba diye duyurduğumuz ifadelere başladı...
Valla iki dakkada tornistan yapar.
S400 falan müzeye kalkar...
Diplomasi dediğin ne ki...
Koca devlette bir adamın iki dudağı arasında...
Sabah ayakyolunda zorlansa işler değişir...
Dımdızlak ortada kalıp ta milletim ve Allah affetsin beni demesin de yine...
Yalnız gene ittifak devletleri ihtilaf devletleri oluşmaya başladı ,geçen seferki gibi yanlış tarafı tutup almanya yenilince biz de yenildik sayıldık olayı olmasın derim ben.Bu sefer hesap kitap daha iyi yapılmalı.
Aga şimdi kimin bayrağını yakacağız son durum nedir, başım döndü yav?
hiç alakası yok, yunanistan'a ha deyince sınırdan giremezsin, irana veya rusyaya da
yaptığın şeyi inandırıcı olması lazım azerbeycan'a 2 dk.da savaş ilan etmen kimseyi ikna etmez
lakin suriye hazır ortam 10 km içeri gir savaş ilan ettim seçimler iptal istediğin zaman dersin..
"Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mariya Zaharova, İdlib'deki durumun kötüye gitmesinin nedeninin Ankara'nın yükümlülüklerini kronik bir şekilde yerine getirmemesi olduğunu söyledi"
https://www.linkpicture.com/q/Screen...4_Facebook.jpg
https://www.linkpicture.com/q/Screen...421_Chrome.jpg
Inönü 2 yaşındaki oğlu Izzetin cenazesine gidememiş birisi, ileride Reyisin kulağı çok çınlayacak.
Dolar/TL 6.0631
Tam tersine Fransızlar İngilizlerin tilkilikleri karşısında süt dökmüş kedi gibi kalırlar. İngilizlerin Akdenize hakimiyeti Cebelitarık, Süveyş kanalı ve Maltayı ele geçirmelerini incelemenizi tavsiye ederim. Bu tilkilik gözü dönmüşlük İngilizlerin kanında var, insan öğrendikçe hayret eder ama bunlar tarihi gerçekler.
Fomc de herhangi bir değişiklik göremedim Marttaki toplantı için, fakat FED bu para saçma işini Nisana kadar aynı volümde sürdürmeye pek istekli görünmüyor, en azından bu yönde sinyaller geliyor.
https://www.linkpicture.com/q/Screen...Internet_1.jpg
Bunun gibi ******** dölleri bu kadar çok oldukça, o günleri görmem de biraz zor.
https://www.linkpicture.com/q/Screen...118_Chrome.jpg
CFA konusunu incelemenizi isterim, Afrikada hala 14 ülke Fransiz merkez bankasına bağlı.
Ingilterenin bile, bu kadar malî yapısı kendine bağlı ülkesi olduğunu sanmıyorum.
Malatya, İsmet İnönü..
Adamın dediklerine bakın.
Biraz boş kalsa hemen nifak ve nefret tohumlarını atmaya başlıyor...
Nefret eken sevgi toplayamaz...
Peki Malatya'da yaşayan ve oy verenlerin çoğunluğu mazbut insan olsalar, tarihe mal olmuş hemşehrilerine böyle laf ettirirler mi? Ya da bunu bilen siyasi böyle bir üslubu ve eylemi göze alabilir mi?
Öyle şok büyük çıkış olmuyor ama bir kuruş bir kuruş gidiyor alıştıra alıştıra.
Uzun vadede mevduatı geçse çoğu kişiyi memnun eder sanırım.
Mevduatı geçmek de artık işten değil ya neyse.
Atlasglobal uçuşlarını durdurdu
Son uçuşunu bugün İstanbul-Bağdat seferi ile gerçekleştiren şirket, tüm uçuşlarını durdurma kararı aldı. Şirket yetkilileri bütün çalışanlarını Florya'daki Genel Müdürlük binasına davet etiği öğrenildi.