%70 düştü..Tekrar yerine gelmesi için 14 tavan lazım:)
Printable View
viop tavan kaç ?
...
Eskiden yoktu yeni mi uygulama getirdiniz foruma, aldıklarımızın ekran görüntüsünü mü getiriyoruz. Ben de 100 lot THYAO aldıydım ama, yarın bi daha alırsam ikisini bir atsam olmaz mı?
Tahvilde kitlediler malı millete..Tahvil milettte para bunlarda...:drunk:
palacim bide arti makas rica ediyom...temettuleri falan bosver...
hadi canim...
Makinalı tüfek gibi
Tarıyor mübarek Global
dolar ın ırzına geçecekler
ytd
smd
Piyasada alıcı kalmadığı için kaldırıyor pelloş, alıcı gelirse verir zopayı :drunk:
JF Kenedy başkası belki akrabasıdır.
>>>>
https://en.wikipedia.org/wiki/Joseph_P._Kennedy_Sr.
1929 Wall Street Crash
Kennedy formed alliances with several other Irish-Catholic investors, including Charles E. Mitchell, Michael J. Meehan, and Bernard Smith. He helped establish a "stock pool" to control trading in the stock of glassmaker Libbey-Owens-Ford. The arrangement drove up the value of the pool operators' holdings in the stock by using insider information and the public's lack of knowledge. Pool operators would bribe journalists to present information in the most advantageous manner. Pool operators tried to corner a stock and drive the price up, or drive the price down with a "bear raid". Kennedy got into a bidding war for control of Yellow Cab Company.[16]
Kennedy later claimed he understood that the rampant stock speculation of the late 1920s would lead to a market crash. Supposedly, he said that he knew it was time to get out of the market when he received stock tips from a shoe-shine boy.[17] Kennedy survived the crash "because he possessed a passion for facts, a complete lack of sentiment and a marvelous sense of timing".[18]
During the Great Depression, Kennedy vastly increased his fortune by investing most of his money in real estate. In 1929, Kennedy's fortune was estimated to be $4 million (equivalent to $59.6 million today).[10] By 1935, his wealth had increased to $180 million (equivalent to $3.36 billion today).[10]
arti makas isteruuuuk!...
amigo!...hazir misin 3 lu cektirmeye...:)
Ben kahve içeyim bari
Yoksa kalpten gideceğim ekran başında
106.750 ler aktif
Bence,
BIST yönetimi pay piyasasındaki aşağıya ve yukarıya 10%'luk marjı aşağıya 10% yukarıya 20% olarak değiştirmeli.
Hem işlem hacmi artar hem de BIST'in yükselişine katkı sağlar.
İşlem hacmi artarsa BIST'in (komisyonlardan gelen) geliri artar.
BIST yükselirse (yurt dışındaki bu dolar bolluğunda) ülkeye para girişi artar.
Domuzlar gibi aldılar. Yarın bu kadar daha yükselsin çoğu kişiyi batar.
Hollanda'da koronavirüsten ölenlerin sayısı 276'ya yükseldi
Hollanda'da yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı 24 saatte 63 kişi artarak 276'ya çıktı.
Hollanda Sağlık Bakanlığına bağlı Sağlık ve Çevre için Devlet Enstitüsü (RIVM), Kovid-19 ile ilgili bilgileri güncelledi.
Buna göre, ülkede salgında dün 213 olan ölü sayısı 276'ya, 4 bin 749 olan vaka sayısı da 811 artışla 5 bin 560'a çıktı.
RIVM'den yapılan yazılı açıklamada, böylece ülkede son 24 saatte Kovid-19 nedeniyle en yüksek ölü ve enfekte sayısının kayda geçtiği ifade edildi.
Hastalık belirtileri olan herkesin test edilmemesi nedeniyle gerçek rakamın daha yüksek olduğu belirtilen açıklamada, şimdiye kadar 1495 kişinin hastaneye kaldırıldığı, ölenlerin 55 ila 97 yaşlarında olduğu kaydedildi.
Kaynak : Anadolu Ajansı
bir baba hindi...
spot kanalı aştı saatlikte ....
viop cular inanmıyor ama inammak zorunda kalacaklar gibi gibi.....
[IMG]https://i.hizliresim.com/Jh0VYW.jpg[/IMG]
[IMG]https://i.hizliresim.com/K66Sse.jpg[/IMG]
GARAN muadili AKBNK, orada kaybeden genelde AKBNK a giriyor, ama geç kaldık.
Covid - 19 testi pozitif çıkan Galatasaray Teknik Direktörü Terim'in hafif öksürük dışında şikayeti bulunmamaktadır-Liv Hospital
Kuruluştan konuya ilişkin yapılan basın açıklaması aşağıda bulunuyor:
Covid - 19 testi pozitif çıkan Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in Sağlık Bakanlığı yönergelerinde belirtilen tedavi protokolüne Liv Hospital Ulus'ta başlanmıştır. Klinik bulguları iyi olan Terim'in hafif öksürük dışında şikayeti bulunmamaktadır. Hastamızın durumu yakından takip edilmektedir.
ÖHHÖÖÖÖÖ
ne garip bir virüs bu ya? bazı insanları öldürüyor bazılarında çok hafif semptomlar...hastaların %30 civarı belirti bile göstermiyormuş...adam virüs taşıyor ama tık yok...
bir BJK lı olarak fatih hocaya da geçmiş olsun...
Covid - 19 testi pozitif çıkan Galatasaray Teknik Direktörü Terim'in hafif öksürük dışında şikayeti bulunmamaktadır-Liv Hospital
90 bin mi istiyordunuz ?
Alım borsaya can vermeye yönelik bir hareket diye düşünüyorum.
Sinsice alımlar daha tehlikeli.
30 hissem var yarışsı tavan
Ama iyi aldılar valla. Sabah nakite geçmiştim. 88 bin geçilince işc aldım şimdi verdim. Bugünlük bereket. Dün kol gibi zarardan bugün bacak gibi karla çıktık :kahkah:
arti makas istemekten vazgectim...sort squizle velinimetlerimizi simdiden kaybetmiyelim diyo...
onu finalde yapcakmisiz...pala ole didi...
AK yatırım GARAN da 17 milyon lot oldu, DİĞER satım 10 milyon lot.