Kim olacak yeni bakan yedeklere bakalım, Ömer Çelik, Numan kurtulmuş, eski milli savunma bakanı, Binali Yıldırım
Printable View
Binali Yıldırım olur herhalde yeni iç işleri bakanı.
G008 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, görevinden ayrıldığını açıkladı: -AA
- "Hiçbir zaman zarar vermek istemediğim aziz milletimiz, hayatımın sonuna kadar da sadık olacağım Sayın Cumhurbaşkanım beni bağışlasın. Onurla yürüttüğüm İçişleri Bakanlığı görevimden ayrılıyorum" - "Tamamen salgının önlenmesine yönelik hafta sonu sokağa çıkma yasağı kararının uygulanmasının sorumluluğu her yönüyle şahsıma aittir. Başlangıçta kısıtlı saatlerde de olsa ortaya çıkan görüntüler, mükemmel yönetilen bu süreçle uyuşmadı"
ANKARA (AA) - İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, bakanlık görevinden ayrıldığını açıkladı.
Soylu, yaptığı yazılı açıklamada şunları kaydetti:
''Gayretle ve titizlikle yürütülen bir süreçte, tamamen salgının önlenmesine yönelik hafta sonu sokağa çıkma yasağı kararının uygulanmasının sorumluluğu her yönüyle şahsıma aittir. Başlangıçta kısıtlı saatlerde de olsa ortaya çıkan görüntüler, mükemmel yönetilen bu süreçle uyuşmadı. Yaşadığım onca tecrübe, sorumluluk kısmı üzerimizde olan bu olayda, böyle görüntülere yol açmamalıydı. İyi niyetle, hafta sonunda salgını ve bulaşı bir nebze durdurabilmek adına atılan bir adımdı. Hiçbir zaman zarar vermek istemediğim aziz milletimiz, hayatımın sonuna kadar da sadık olacağım Sayın Cumhurbaşkanım beni bağışlasın. Onurla yürüttüğüm İçişleri Bakanlığı görevimden ayrılıyorum. Tüm dostlara, mesai arkadaşlarıma Allahaısmarladık. Allah milletimizi korusun."
Kaynak : Anadolu Ajansı
:plc::plc::plc:
https://www.youtube.com/watch?v=HmJS31QBRYc şu nu da hatırlayalım
Kim ne derse desin terörle mücadele de beğenilen bir iç işleri bakanıydı demek istiyorum.
Sanki .....benim haberim yoktu.... gibi algı kaldı ortalıkta.
Kim gelirse gelsin bakın Ulaştırma bakanı gece 2.02 görevden alındı.
İçişleri bakanının görevden alma olayı bugun alınmış bir karar , çünkü dün Cumhurbaşkanı bugun için 20.00 da konuşma yapacaktı.
Anlaşılan bu iptal olmuş.
Zaten bugun bi haber vardı biz guya barzaniye yardım göndermişiz, pkk nın itlerinden biri de barzaniye yardımları için teşekkuŕ ederiz diye tivit atmış. Sosyal medyanın yalancısıyım. Belki de hiç yardım gitmemiştir.
Mit müsteşarınin adı neydi belki o olur.
G008 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
reıs koskoca basnakanı gorevden almıs ......soyluyu alsa nolcak....
Tweeter binali yıldırım kasmaya başladı birden tek yerden çıktı sanki..
Ohaaaa 2 .sıraya çıktı...
Yuhh bu ne hızzzzz 1 sıraya bastılar.....
Soylu bakanlik personeli tarafından seviliyordu Bahçeli'nin favorisi idi sahipsiz kalırsa bahçeli alır.
Bence içerdeki ekip hep söyleniyor ya pelikancı vs Soyluya hata yaptırdı.
Herkesin gorusu kendine, bu konuda tartismaya girmeyecegim, ama elle tutulan, artsi eksisinden fazla, sevdigim tek adamdi kabinede. Hani vay olur mu bak su video, bak ne demis vs biliyorum hepsini. Artisi daha fazlaydi gozumde. Yazik oldu, ben uzuldum su surecte birde iyi olmadi.
2007 de Fetocu burokrat ve diplomatlarin basta rol oynadigi Annan plani ile bu hikumet Kibrisi vermisti....,, . Allahtan Rumlar referandumla birlesmeye hayir dediler. KKTC direkten dondu. Simdi Rumlar sacini basini yoluyorlar.
Yine bu iktidar doneminde Acilim, sacilim politikalari ile 2012 de Baris sureci adiyla bolge adim adim PKK ya devrediliyordu. PKK asiri guvene kapilmayip silaha sarilmayi 3-4 yil daha erteliyebilseydi bolgenin anahtarini cebine atmisti.
Dagdan inen PKK yi tekrar sehirden cikarmak icin tam 950 sehit verdik.
Bu iktidar tekrar bir acilim daha yapabilecegini cok ihtimal vermiyorum.
Ama bu iktidar giderse Babacan, Davutoglu, Gul ve Imamoglu bu hukumetin ic ve dis politikada yaptiklari vahim hatalarin aynisini yapacaklarini dusunuyorum.....zaten hepside bu yonde renk verdiler.
Soylu ve berat savaşı parti içinde savaşa sebep olabilir. Ayrıca polis teşkilatıda seviyordu. Reis zor durumda kalabilir. Soylu dan caz geçerse parti içi aykırı ses çoğalır.
Istıfa geri alınsın düşürdüler tweeten binali yıldırım basıyor birileri....
Kılıçdaroğlu , soylu konusunda Habertürk’te bombalıyor
İlginç denk geldi
Habertürk te nasıl çıkarttılar ilginç
Birde Fatih Altaylı’da bombalattırıyor o da ayrı bir ilginçlik
Soylunun piyasaya etkisi 200 puan bile olamaz.. Soylu gider binali gelir.. Önemli olan baştaki kişi.. O ölmeden burdaki shortçuların beklediği o devasa çöküş gelemez
Soyluyu damat da yemiş olabilir. Olayı provakatife etmiş olabilir.
bırılerı dugmeye bastılar....10 gun sonra vaka ve ölumler artacak......soylu yuzunden dıyecekler.....gunah kecısı
Dolares 6.7781...
Volatil... 6.7566...
ne virüsmüş arkadaş bakanı bile yedi..haberler peş peşe geliyor herhalde çöküş tahminimden erken olacak..
Inanılmaz berat albayrak tweetlemesi başladı son sürat simdi 3 sıraya çıktı... Sanki otomatik akıyor..