TR 2 Yıllık Tahvil 15.48
TR 2 Yıllık Tahvil 15.48
Bazı yoldaşlar aktif günlük bonosunda hergün al sat yaparak bileşik faiz alma düşüncesi taşıyor....bence yanlış düşünce...aktif vade olarak en çok 113 gün veriyor...bu vadeyi yakalayabilene....hergün al sat yaparak bu vadeyi birsonraki gün yakalama şansı olmayabilir...daha kısa vadelere denk gelinebilir....yok beni enterese etmez ben yoluma bakarım vade mühim değil diyen yoldaşlar içinse sorun yok....al sat yapabilirler...atış serbest...
Son bebek.......................
Game over olmaz.coban sulo ne demisti:ulkeler gemi mi ki batsin[emoji39]
10 rakamı zaten onların seviyesinden ne kadar uzagız onu gösteriyor.bknz:dolarguney kore wonu grafiği....
https://tr.investing.com/currencies/usd-krw-chart
Turkiye ekonomi öğrencileri için bulunmaz bir fırsat.ne yaparsan ne olur ogreniyorsun ekonomide.:)
son durum:
Aktif %16,50 (stopaj %15)
ICBC %13,00 (günlük)
VIOP %13,75 max.%14,50 (Ortalama % 13,94)
270 bin milyoner varmış yerleşiklerde bunların hepsi döviz den tl ye çevrilince oluşan zenginliktir bence yoksa herkes fakirleşti.
3 yil evvelki yaz iki tane yunan adasi halletmistim..
4 kisi tika basa yer icer 60-70 evro hesap gelince gulerdik..
Syg,
Izgara ahatapot + mythos bira 10 evro idi..
Simdi yine 10 evrodur ama 10 evro artik 100 TL ediyor...
Syg,
https://ty.gl/1vtsxkhon
Rekabetçi kur etkisini gösteriyor bu ayakkabı 500 tl idi yakında ayakkabı kredisi de çıkar
Camper ayakkabi alirdim yilda 2 cift 350 TL olarak aklimda kalmis..
Simdi bir baktim 1000 TL, alamaz oldum...:(
https://www.morhipo.com/camper-k1001...e=4&rKey=32762
https://www.morhipo.com/camper--100-...e=4&rKey=32762
Syg,
https://tr.investing.com/currencies/try-usd
Hep dolar -TL grafiğine bakıyoruz. Ben de tersini yapayım dedim.
1 TL 0.118 dolarmış.
Yani 10 kuruş.
Tamam itibardan ödün verilemez de önce senin paranın itibarı kalmamış.
5 cent olmaya az kalmış.
En küçük para birimi ile ölçülür olmuşuz.
Hala dünya bizi kıskanıyor propagandası...
Fakirin fakiri olmuşuz.
Ülkede her şey var ise de milli gelir dediğin şey dağ gibi yığılan dış borçlarla alınan şeylerden oluşmuyor mu?
Yani borç oğlu borç ile milli gelir hesaplıyorsun.
Borçları bir düş, o zaman milli gelirini kaça düşer, hesap eden var mı?
Merkez Bankası Ağırlıklı Ortalama Fonlama Maliyeti %14.07 (Önceki %13.99)
10.69 - 24 Eylül
10.88 - 25 Eylül
10.99 - 28 Eylül
11.08 - 29 Eylül
11.12 - 30 Eylül
11.20 - 1 Ekim
11.32 - 2 Ekim
11.38 - 5 Ekim
11.45 - 6 Ekim
11.47 - 7 Ekim
11.56 - 8 Ekim
11.64 - 9 Ekim
11.93 - 12 Ekim
12.03 - 13 Ekim
12.12 - 14 Ekim
12.18 - 15 Ekim
12.26 - 16 Ekim
12.39 - 19 Ekim
12.47 - 20 Ekim
12.52 - 21 Ekim
12.75 - 22 Ekim
12.88 - 23 Ekim
12.92 - 26 Ekim
12.87 - 27 Ekim
13.08 - 28 Ekim
13.40 - 30 Ekim
13.45 - 2 Kasım
13.94 - 3 Kasım
13.99 - 4 Kasım
14.07 - 5 Kasım
Cumhurbaşkanımızın eşi gibi Fransız, İtalyan markaları isteriz
https://www.beymen.com/erkek-ayakkab...ma=azalanfiyat
Chucky yoldaş sen misin? Epeydir yoktun nick mi değiştirdin? Bu arada ben atış serbest ile her gün al sata devamRedmi Note 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
doları altını borsası bitcoini almış başını gitmiş ama sen yüzde 15-16 faiz veriyorsun. faizin şu ortamda en az ama en az yüzde 30 olması lazım
Nkolaydan 8 lira fazla aldim bileşikle eksik gunlerde satmadim fazla yatirdigi günlerde sattim o miktari tlf kaydettim uğraşmaya degmez.
nkolay % 14,025 neti ... viop ta ne kadar veriyor ?
Neyi soracak, adam gidip Ideolojik sebeplerle Somali'nin IMF borcunu odemis.
Cebinden veriyorsan ver, hee benden istiyorsan yallah kardess.
Bak herkes guvensizlikten altin aliyor. Altin rekor kirdigi halde altin ithalati rekor kırıyor.
Mevduatta TL payi %44e düştü, bence iyi oldu, damadin kontrol gücu azaliyor, neyi devalue edecek, gucu TL ye yeter, o da eriyor
Çin yakın zamanda Somali'nin nerdeyse tüm borçlarını silmiş. Türkiye'nin Afrika'da üssü konumundaymıs. Bide oranın adalet bakanıda Ankara Üniversitesinde mezunmuş.
Alıntıdır. Böyle DiyorlarRedmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dudu sen bayağı zenginleşmişsin borsa illizyonundan temettülerinden vs..:))...benim bildiğim camper marka ayakkabı herzaman her dönem en pahalı her babayiğidin ulaşamayacağı ayakkabı markalarındandı...yanlışmı biliyorum..sana tavsiyem git optimum avm ye oradan derimod mağazasına...selamımı ilet...campere vereceğin fiyata yakın kalitede 2-3 çift papuç al tepe tepe giy...haaa bana uymaz ben borsa ağasıyım yerli bana uymaz diyorsan o başka...sonuçta senin kitabında tl illizyondur:))...
Yoldaş bebek................
Arkadaşlar şu andan itibaren bütün bankalar pazarlıkla 32 güne 14 ile 14,80 arası veriyor.
1 milyon ve üstü 14,80 in üstü alabiliyorsun.
Onun için fazla yırtınmaya gerek yok.
Bize kalan hangi bankada boşta az para kalıyor ve bankalar arası EFT hangisinde yok yada daha düşük artık bunları inceliyoruz.
Bence 23 kasıma kadar her şey belli olacak (19 kasım MB toplantısı fakat bankaların en erken uygulamaya geçiş tarihi 23 kasım)
Bekleyip göreceğiz. !!!!
Biden kazanıp da dolarda ani bir peak olmazsa erken toplantı falan beklemeyin...
Baksanıza adamlar 8.5'lara bile gözümüzü alıştırdılar bir kaç gün içinde...
Bundan sonra ki zaten uzun süredir böyle Avrupa ve dış dünyanın ucuz tatil beldesi hammadde ve işgücü kaynağı olmaya kendimizi alıştırmamız gerekiyor anlaşılan...
15 senelik iş hayatı olup yönetici ya da mühendis olunmasına rağmen gelişmiş bir X bölgesindeki Burger King çalışanın TL karşılığı maaşından daha düşük maaş alıyor olmaya da...
Yurtdışında tatili orada harcayacağınız miktarın TL karşılığını düşündükten sonra ajandanızdan silmeye de... Elin ecnebisi senin ülkende bedavaya tatil yaparken elindeki TL'nin dolar-euro karşılığına bakıp oturup kalmaya da...
Acı ama gerçek...
Millet mb sından umudu kesmiş zaten şu seviyelerden bile yeşil soğana hücum olmuş rekabetçi kur dedikçe millet yeşil soğana koşuyor
Biden sadece başkanlığı değil, gördüğüm kadarıyla tüm senatoyu ve temsilciler meclisini de aynı anda ele geçirmek üzere.
Pensilvenya'da fark 18.000 Georgia'da ise sadece 1200 oy
Biden buraları alamasa dahi mevcut koşullar değişmez ise (Nevada) başkan. Ama Pensilvanya veya Georgia (hatta ikisi) olursa Senatoda istediği kararı (yaptırım v.b) anında onaylatır.
Turuncu 15
Nkolay'ın 16.5 inden daha yüksek.
Ama onuda sanırım ilk ay alamıyorsunuz,
kart çıkartıp 750 harcamadan sonra en erken ikinci ay alabiliyorsunuz,
çok emin olmamakla birlikte sanırım böyle.
Tahminimce bu ayın sonuna doğru bankalardan pazarlıklı 32 güne net 15 alınacak gibi duruyor. (MB faizleri arttırmazsa bile ve dolar 8,55 i geçmezse) Çünkü bankaların bu ay ve aralık 15 e kadar, yüklü ödemeleri var.
Viop teminat mk 14.05% günlük