Allah rahmet eylesin. günaydın. bazen burada atışmalar ve hakaretler oluyor çok gereksiz, bu bile insanın sinirlerini yıpratır. bir de maddi kayıp üzerine gelirse... Allah korusun...
Printable View
Internet twiter hustadlari rtalb ile ilgili cokk iyi yaaa super ralli dedikleri tum twitlerini silmişler
Burda paragoz denen ahmagin ovdugu tuzaklar bunlar
Düşerken bile mum bar yeşil yanıyor kafayı yedi ak.
Akşam içkiliydim
ne yaptığımı bilmiyordum
diyor galiba. :he:
Endeks hedefim 119 000.ytd
eksi Gap açmalıydı ama vadelilerde bi oyun dönüyor.
gece yapılan tiyatro neydi yahu? 128.700 .. 2 günde fazladan +4.000
selamun aleyküm dostlar
Bu piyasada beni dışarıya attığı gibi atılmak istemiyorsanız iyi bir yeriniz olsun az kazanıp bereket diyenler, TREND tersine hareket etmeyecek...
Uçan mermiye kafa atmaya çalışırsan mermi seni delik deşik edeceğini unutmamalı ...
Sabah sabah böyle şeyler (intihar vs) yazmayın şuraya ya. Hatta hiçbir zaman yazmayın. Moral mi bozmak nedir amaç? Ruhunuzu karartmayın. Psikolojisi zayıf ve uzerıne zarar eden edebilecek bir sürü insan olabilir ve okuyor olabilir forumu. Lütfen dikkat edin yazdıklarınıza
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
6 iş günlük cenabetliği bitirdim çok şükür
Sırf elimi rahatlatmak adına dün sinirle açmış olduğun pozisyonları kapattım gece seansı mevcut short pozu ile yola devam ediyorum vura kaça oynamaya devam
vicente, orada batanlar çoğu borsayı yeni görenlerdir, ama şunu yazmadan geçemem, şayet aynı twiter'i okuyorsak -bizimki abd, seninki rus yandex değilse- rtabal için çok insan tersine uzak durun diye yorum yazıyordu. yani bu şirketi patronu bu hale getirdi twiter değil.
RTALB için kötü şeyler söyleyince millet dövüyor. O yüzden nasıl bir hikayeye inanmak istiyorlar ise onların olsun. Sağılıcak çok fazla inek gelmiş.
Bugün günlerden PETKM olur mu acaba. Pozisyon icabı.
ben de burda bıkac kez yazdım ama topıguınde cok patron adamı var mıllete umut veren .....
tebrik ederim abkayı...çarşamba zirveyi görürüz dedi..bugün crash oluyor(böyle devam ederse)...
Herkese Günaydın. İyi kazançlar.
6 iş günün en short maliyetim düzlüğe çıktım aktif fiyata göre de kara geçtim
https://i.hizliresim.com/8LXXoj.jpg
Bigshort tebrikler
127.275 Short maliyeti ile
Pala geliyorum seni ütmeye 💓💓💓
I.g cam intikamım çok Acar olacak
sn.VIOPCU sat verince elbette sizinle paylaşırım.
APS, gece seansından beri saat 20-21 arasında açıklanıyor.bu açıklanan aps değeri o günkü saat 18:15 e kadar ki aps dir.
gece seansı ile ilgisi yok.gece seansındaki işlemler ertesi gün sabah işlemleri gibi olduğundan,dün gece yapılan işlemlerin ve bugünün aps sini saat 20-21 de görürüz.
aps kamyon dolu demek,pozisyonlanma vardır.yoksa yön göstermez.
sadece buna göre işlem yapmak hata.
biraz dökmeleri lazımdı döktüler gibi yola devam adnan bali bakan olacak en az 2000 point daha
Bizim görevimiz olmamasına rağmen çevremizdekileri uyarıyoruz. Ancak borsaya evde kaldığı sürede saran çok insan var. Borsayı çözebileceklerine inanıyor.
Bu hikayenin benzeri coinde de yaşanmıştı.
Palayı alt edeni takdir ederim ama bu piyasada milyon dolar kazanan en iyi okullardan mezun insanlar var. Kiminle dans ettiğini ve sınırlarını bilmezsen kayıp ihtimali yüksek.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
çakal takımı twitterda petkm önermeye başlamış....