200-300 bp arası bişey olacak bence...sorarsan da enflasyon kadar faiz veriyoruz işte olacak...tüik enflasyonu tabii :he:
#pisdolarkötüdolar
Printable View
200-300 bp arası bişey olacak bence...sorarsan da enflasyon kadar faiz veriyoruz işte olacak...tüik enflasyonu tabii :he:
#pisdolarkötüdolar
biraz daha verirse sistem SAT verecek....üvvvv naapıcam ben şimdi...daha veri de açıklanmadı...satsan bir türlü satmazsan ya kol gibi verirse aşağı....üvvvv...
#tukakadolar
makulu o gibi de. gelen tayfa de müsait çoğu şeye. :oleyo:
Posizyon olmadan habere flat girmek diye bir şey yok. En basiti tl spot long girmissindir. Yok araba aldım dersen araba 2 el long girmiş olursun. Hiç bisi yok dersen maaş long girmissindir maaş erir gider. O da yok ise işsiz güçsüz girersen hayat long girmissindir ekrana bakarken zamanın erir makas gibi.
Yanı karar hepimizi etkileyecek öyle veya böyle.
tikka tikka etrafta bol miktarda ayı tuzağı olobilir ayıcıklarımın faiz artışına kadar sabırlı olmaları menfaatleri icabına olabilir :oleyo::oleyo:
Bugün tüm elektrikli aletlerin bozulma günü.
Olmadı PC bozulur olmadı modem gider olmadı net gider olmadı matriks gider. Ula hiç olmadı elektrik kendisi gider.
Bugün bozulma günü.
SON DAKİKA:
Sağlık Bakanı, Fahrettin KOCA,
Çin aşısı ile ilgili Aralık ayında en az 10 milyon gibi bir aşıyı alabilir olacağız.
Ocak ayında da en az bu kadar olacak. Bu sayı iki katına kadar çıkabilir. Bir iki gün içerisinde sözleşme imzalanır olacak.
Son Dakika Haberi: Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan flaş aşı açıklaması
http://www.hurriyet.com.tr/gundem/so...amasi-41666043
—-///
Pegasus: 20 Kasım'dan itibaren hafta sonları saat 10.00 ile 20.00 dışında uygulanacak olan sokağa çıkma kısıtlamasından uçuşu olan misafirlerimiz muaftır
18/11/2020 09:57:09
—///
Beklenen Faiz arttırımı gelir,
Dövizde düşüş tırmanırsa;
Kısıtlamadan muaf olan havayolları şirketleri;
Sağlık Bakanımızın son dakika aşı haberi
Yüksek döviz açığı olan Thy gibi şirketlerimiz;
Öğleden sonra 1 taşla 3 kuş vurma ihtimalleri doğar.
Şimdilik herşey lehlerine;
Öğlen 2 den sonra, dövizin seyri
Büyük resmi daha da netleştirecek...
Milleti dökmek için her numarayı çeviriyor onun bunun evlatları. Satarsam elim kurusun
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
200-300 bence piyasayı kesmez. tatmin etmez gibi.
sadeleşcem deyip sadeleşmemiş oluyor o nedenle kesmez.
dolar hafif düşüyor borsa da düşüyor
tam alicengiz oyunları...
Tahminim 150 gibi bişii gelir, piyasa buna nasıl tepki verir işte orasını kestiremiyorum :he:
146.350 vire 2 pençe hanemize hayırlı olsun
https://i.hizliresim.com/rP3KKH.jpg
0jgelmi$$iniz yine bre secbul & *Bozkurt baylARImız..
pala illaki şortçuları aşılıyacak asdas. :he:
hergün de aşı furulmaz ki bi daha asdas.
biz bile belli aralıklarda gaz çıkartıyorduk, bi asdas daha,
baktın olmadı bi daha. asdas. :he:
250 üstüne cumaya bir müjde versek..
146.775 den vire 3 short jetonum hayırlı olsun
Eregli ve kardemir iyi karli 2 canavari kar aldim
146.475 den vire 4 short jetonum hayırlı olsun
Piyasanın gözü dönmüş. 475 puanın üstüne şahin açıklamalar bekliyormuş. Bunlar önümüzdeki ayda faiz isteriz diye algı yapacaklar.
Eregl ler tepecik bölgeden gönderdim abla haberin ola.
bankalarla ile devam 13.00 de karar vericem isteksizlik mevcut kafalar karışık yemmi bakıcaz:)
Selamlar, iyi trade'ler hisse.net...
Sistem short ben flat. Malları yazdım tahtaları bi %50 hafifleyelim gerekirse alırız.
Bugun ne olacağını bilmiyorum hiç bir fikrim yok ama önemli olan ne oldugu değil benim gün sonu hangi kar zarar rakamına geleceğim izleyelim bakalım nenemizi
SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
20 dakkaya salacaklar robotu gorunen....2ye kadar 146 altı yok gıbı .....ama sonrası aksıon dolu olcak
Öle serbest satışları hangi delikanlı gönderiyor len 😊😊 yürek yemiş gelmiş oturmuş masaya harelde
gozunu mozunu bılmem de... enflasyon mınımum 20... 25-30'a kadar yolu var, tam bılmek mumkun degıl elbet...
4 de arttırsa 5 de arttırsa yıne eksı faız, hem de cıddı eksı faız... dunyanın en dusuk reel faızını verıyor MB su anda, ustune tonla ulke rıskı, say say bıtmıyor...
20'nın ustune cıkarmadıkca bu mıllet dolar almaya devam eder...
146 altı bekliyorum bende
Kevgire çevire bilirler lögcüleri
146.250 vire 5 short
Ne olacaksa olsun, bugünün kazananlar bana göre İŞMEN ve İNFO :) hahahaha kasa ve masa herrr zaman kazanır, ikisine de ortağım.
SON DAKİKA:
Sağlık Bakanı, Fahrettin KOCA,
Çin aşısı ile ilgili Aralık ayında en az 10 milyon gibi bir aşıyı alabilir olacağız.
Ocak ayında da en az bu kadar olacak. Bu sayı iki katına kadar çıkabilir. Bir iki gün içerisinde sözleşme imzalanır olacak.
Son Dakika Haberi: Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan flaş aşı açıklaması
http://www.hurriyet.com.tr/gundem/so...amasi-41666043
—-///
Pegasus: 20 Kasım'dan itibaren hafta sonları saat 10.00 ile 20.00 dışında uygulanacak olan sokağa çıkma kısıtlamasından uçuşu olan misafirlerimiz MUAFTIR
18/11/2020 09:57:09
—///
Beklenen Faiz arttırımı eğer gelir,
Eğer kayışı koparan Dövizde ki düşüş tırmanırsa;
Kısıtlamadan muaf olan havayolları şirketleri;
Sağlık Bakanımızın son dakika aşı haberi
Yüksek döviz açığı olan Thy gibi şirketlerimiz;
Öğleden sonra 1 taşla 3 kuş vurma ihtimalleri doğar.
Şimdilik herşey lehlerine;
Öğlen 2 den sonra, dövizin seyri
Büyük resmi daha da netleştirecek...