Vay uyuz vay milleti döke döke gidiyo..anca sýra buna mý geldi nedir..yýlbaþýna güzel rakamlarda olabilir..tekfen ve tavan zor bir araya gelen iki kelime..
Printable View
Vay uyuz vay milleti döke döke gidiyo..anca sýra buna mý geldi nedir..yýlbaþýna güzel rakamlarda olabilir..tekfen ve tavan zor bir araya gelen iki kelime..
Bugünleri de mi görecektik :)
kesin biri ya öldü ya ölecek :) dedemi? teyzemi bilmem
tavan ve yeni zirve hayýrlý olsun.....43,92
hayatýn tadý kalmadýðý gibi tekfen tavan bilem yapsa o eski heyecan ve tad yok....
sayýn veysel abinin dediði gibi portföyde ýsrarla sýrf takýntý olduðu için tutuyoruz iþte....
sayýn poorandrich üstadýma selam olsun +5 lerde bizim klasiðimizdi kule resmi...
önceden +5 yaptýðýnda kule resmini koymak keyif verirdi...
bugün tavan ama o keyif ve heyecan kalmadý malesef...
Hayýrlý olsun. Endekse göre çok geride kalmýþtý. Bakalým bizi nereye taþýyacak
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Sirket bir sey yaptigi icin degil , trendde ucuz kalan ulker ve bu gibi kagitlara daldiklari icin artiyoruz. Benim icin bir anlami olmayan bir yukselis , gonul ister ki sirket guzel hamleler yapsin gelecek vaadetsin ve senelerce elimizde tutacagimiz bi sirket olsun . Bu kansiz haysiyetsiz kopekler varken sirket yonetiminde spek ne isterse oraya kadar gider iste . Tek lot almam bu saatten sonra olan da sehir disinda tarla niyetine tutuyorum iste 150-200 tl olursa satarim bir gun
Arkadaslar su rallide 30 dan 43 tl ye ciktigina bakmayin sirket bir sey yaptigi icin gitmedi , zaten her kagit son 4-5 aydir en az 2 ye katladi . Bu haysiyetsiz onursuz sirketin patronlarina vs yoneticilerine maillerinizi atin , analistlere donen pislikleri yazin , bakin insaatta calinanlar , Azfen bilancolari , socar da bize sokulan kazik , her yerinden pislik akiyor sirketin . Son 3 senede bu sirket bizlerden 500 milyon dolar para caldi , lot basina 1.5 dolarinizi en az caldi bu sirket , o yuzden yapilacak sey fiyat hareketinden bagimsiz sirketi seffaf duzgun bir yapiya kavusturmak . Bizler genel kurulda olacagiz hepsiyle hesaplasacagiz , arabistandan iznimi genel kurula gore ayarliyorum yok oyle milletin parasini gozumuzun icine baka baka calmak . Hesap soracagiz bu kansiz kopeklerden
Seveni ve soveni kalmayinca evde kalmis kart kiz gibi bu kagit :kahkah:
Artik anasi bubasi kismet nerden gelse verir.
Ya'da kocaya kacar :evil:
Bunlar hep ayný b.k.n soyu 6 yýldýr ayný terane hep pazarlarý kolluyorlar ama orta da olan hiç bir þey yok , laflarýn tarzýný bile deðiþtirmeye gerek görmüyorlar. Herhalde yatýrýmcý iliþkilerinde matbuu kaðýt var onu yolluyorlar. Ayrýca Haberdeki Pandýr 'ýn titri de yanlýþ yani baþtan sona pespayelik. Sanki Pandýr 'ýn inandýrýcýlýðý kaldý da. Bence bir yerlerinizi kollayýn, kendime demiyorum bizim bir kulaðýmýzýn arkasý kaldý çünkü. YTD
7.12.2022 10:27:49 Tekfen Holding Yönetim Kurulu Baþkaný Pandýr: Bütün olumsuzlara raðmen 2022 iyi bir yýl oldu.- Capital twitter
7.12.2022 10:25:37 Tekfen Holding Yönetim Kurulu Baþkaný Ali Pandýr: Yeni pazarlarda fýrsatlarý kolluyoruz- Capital twitter
Tekfen Grup Þirketler Baþkaný Ali Pandýr: 2023'te çift haneli büyüme ve 100 milyon dolarýn üzerindeki net nakit bizim için önemli- Capital (titri düzelmiþ pandýrýn)
Birde bunlarýn Capital de paralý bir adamlarý mý var ne, sittin senedir baþka yere beyanat da veremiyorlar var sa yok sa capital. Ayrýca 100 milyon usd nin de lafý geçtiðine göre, yakýnda onunda ýrzýna geçecekler herhalde.
100 milyon dolar nedirki yahu ? Alay ediyorlar yatirimci ile.
20 yasinda cryptocu 500 milyon dolar trade ediyor yillik :kahkah:
En az 250 TL olmasi gereken hissenin degerine ne diyelim
Islam Memis adinda bir sahis var, 2022 hirsizlik yili olacak diye defalarca dile getirdi. Harbi Tekfen de bunu goz gore gore yasadik
Gecmiste bu topikte dip seviyesi 13 tl gibi rakam uzerinden bu gunki geldigi performansi hesaplayanlar vardi. Bakmamiz gereken yillardir surundugu 20 TL seviyesinden bu gunki geldigi yukselis. En kiytirik hisseler 10 20 kat gitmis o surecte. Bu tekfen anca x2 yapmis. 30 lardan alanlar bile zararda sayilir. Rakamlar yaniltmasin. Paranin eriyen kisminada bakmali.
2019 da 25 lira idi zaten . Dibide 16 lira . 3 senelik enflasyonu koysan zaten . 100 lira olurdu . Dolar bazlý bitik zaten 2008 de 6 dolar . Dibi 1.30 hatta yillik 1.50 dolar .suan 2.1 dolar .
Millet hakkini ararsa birseyler olur . Yoksa aynitas ayni hamam .
Bu ceo dunya kupasindan once katardan bir kisim alacagmizi alacz demedimi .
Halka arz dusunmeli . Buyuklugunu holding oldugunu gostermeli . Gýda ya bukdr talep varken gubre en parlak donemini yasarken . Neden toros u halka acmiyorlar . Holdingde rahatlar
Simdi deglse ne zaman akýn akýn millet geliyor sacma sapan halka arzlar 15 20 25 milyar pd ye cikiyor . At torosu cak gec madem.cakacaksin uckagtcisin bundan guzel.firsat zeminmi var
“Ýyi bir yýl oldu” derken ironi yapýyor olmalý CEO
Bunlarýn taktiði ölümü gösterip, sýtmaya razý etmek
500 milyon dolarý iç ettikten sonra 100 milyon dolarý geri alsa bu adamý alkýþlayacak mýyýz ?
CEO kendi satýþýný yapýyor, bir söylediði bir söylediðini tutmuyor ve topa geliþine vuruyor. Þirketin rahmetli kurucularý bu günleri görseler kemikleri sýzlardý.
Bu saatten sonra þirket sahiplerinin son fýrsatý, müdahale edip adam gibi birisini getirmek. Yoksa battý balýk dibi görür
RIP Pandorra
RIP Tekfen
https://www.linkedin.com/posts/tekfe...ium=member_ios
Milletin emegini caldiklari stadi sonunda paylasabilmisler, gomun altina yorumlarinizi. Hepimizi zarara ugrattiklari , en az lot basina 10 liramiza mal olan projeyi . ( 10 lira derken kafadan 2 milyar tl soktular tam olarak piyasa algisi ile birlesince etkisi o kadar oldu ) . Elinizdeki lotla 10 tl yi carpinca bizi burada sadece bu iste dolandirdilar. Toplam dolandirildigimiz 400 milyon dolari dusununce bize en az etki olarak lot basi 40-45 tl oldu . Onlar utanmadi calarken siz de utanmayin yorum yazarken ortaklar , herkes nasil hirsiz olduklarini bilsin itibarlarini yerle bir edelim bize yaptiklarina karsilik
THY'den daha pahalý olduðu tarih bir yýl önce miydi? Þimdi 3 katýndan fazla.
Utanmazlýk, alçaklýk diyor baþka da bir þey demiyorum.
YTD
bu hisseyi aldigim 2020 subat basinda 3 kagit arasinda kalmistim o zaman , bir tanesi sodaydi digeri de alarko . Alarko o zamanlar 5 lira civarindaydi , Sodada sise olmadan 6 tl civariydi ki sonra birlesince edince 5 tl li bi sise rakamina geliyordu hatirladigim , ben de onceki bilancolarina ve 2019 da gelen tek seferlik paraya inanarak onumuzdeki surecte gubre sektoru iyi olur diye yuzde 20-25 kar alir baska yere geceyim fikriyle bu haysiyetsiz sirkete girdim almamda bas hirsiz Haci Muratin Youtube videolari da etkili oldu Mersindeki polipropilen tesisi plani ve Socar alimina kandim , sonra korkunc bir bilanco acikladilar ki beklenmedik insaat zarari dosediler 2019-12 bilancosunda 19 civarindan aldigim kagit 16 civarlarina dustu , sonra ustune pandemi patladi ve 12 lerde solugu aldim , giris o giris hala benim aldigim zamanki 3.1 dolar civarindaki rakama ulasamadi , bu surecte Alarko 15 e sise de 7-8 e katladi . Muhtemelen katlamaya da devam edecekler . Sektor icinden biri olarak bu sirketin icinde neler dondugunu kaziklar girene kadar bilmiyordum , bir de bu 2.5 senelik surecte yok pandemi yok dis ulkelerle vize sorunlari gibi sebeplerle issiz kaldim ustune tam oldu . Aslinda harika firsatlar da verdi borsa bu surecte 3-4 tane sert ralliler yasandi , begendigim sirketler en az 4-5 e katladi , ben de prensip geregi zararina satmadigim icin bu sirketin pisliklerini gore gore delirdim sinirim bozuldu .
Dun aksam Ahmet Beyefendi isimli beyfendinin youtube programini izledim , adam sirket detaylarina bakmadan fotografi cekti bunlarin ne oldugunu direk soyledi , hayatimin kazigini yedim bu 3 senede bana maliyeti en az 10 milyon oldu yaptigim hatanin ancak 36 yasindayim ve hala hatalardan ders alip onume bakacagim zamanim var , bu sirketle alakali da bu hirsizlar torosu da satsa peskes ceker , ne satsa dusuk ne alsa yuksek fiyattan alir . Bunlarin hirsizlik kanina islemis artik , bir anda degisip namuslu olmalarini beklemeliyiz , Ali Pandir da maasini primini alir gider dedigi hicbir seyi de yapamaz , seneye bu zamanlar ipi cekilir tekrar basa donulur . Ortak sayisi azalmadikca , Gokyigitler bu sirketten defedilmedikce foslayan olmedikce bu sirketten bir cacik olmaz .Ben prensip olarak zararina satmadigim icin satmiyorum , alacaklar da bi ihtimal gelirse ederse diye bi umut bekliyorum alacak firsat gordugum cok ucuz kagit da kalmadi zaten , o yuzden bunlarin itibarini yerle etmek ilk gayem . Utanmazlarin nasil hirsiz olduklarini herkes bilsin yeter
üstadým 19.10.2021 de thy ve tekfen 14.40 da beraber ayný fiyattý...
bir yýl önce öyle bir paylaþým yapmýþým link aþaðýda.....
https://www.hisse.net/topluluk/showt...49462&page=894
teko aðýr gidiyo baya bi aðýr thy yi çok uzunda yakalamak zor ama kankasýný tavý sanki bir yýla yakalayabilir gibi geliyor bana...
2023 de rakamsal 50 üzeine atabilirse çýkýþ da hýzlanabilir belki....
buna da þükür kötünün iyisi...
yeni zirve yapa yapa yola devam...
bir yýlda diplerden 3.5 kat giden bir tekfen olmuþuz...
bir yýlda sasalar thy ler ve diðerleri gibi...on kat giden hisseyi bulmak ve içinde bulunmak da nasip olsa gerek...
bu uyuz sadece kfr edince roketliyor :kahkah:
oyleyse hep birlikte ... Senin taaaa *********** = $$$
Sirketin yukselisinin sirketin yaptigi bir seyden kaynaklanmadigi ortada , ulker grubu gibi yukselmemis sirketlere bir ilgi oldu , sirketle alakali olacak bi yukselis icin serefi ve haysiyeti olmayan hirsiz ust duzey yoneticiler ve patronlarin artik bir hamle yapmasi gerekir . Mesela su ralli oncesi favori diger kagitlarim algyo nun yuzde 75 i fiyattaydi simdi yuzde 50 sinde , yuzde 10 onunde oldugumuz ismen bizim yuzde 35 ustumuze cikti . Yani cogu sirkete gore Geri kaldik . Kozal falan onlari katmiyorum . Pandemi donemine gore tek arti oldugumuz kagit ikili karsilastirmada Bimdir heralde onun da sikintisi malum . O yuzden twitterdaki andavallara itibar etmeyin bi cacik olmadi yani su rallide 3 sene once alanlar Agir zararda . Her seyin fiyati 5 e katladi bu ite kaka 2.5 kat zor oldu . En az 90 tl ye cikmali ki enflasyon karsisinda ezilmedim diyebilmeliyim:(
USD bazlý zurnanýn zýrt dediði yerdeyiz.
https://i.hizliresim.com/r8oz1n3.png
Elliiiiiiiii Enka tavanýndan sonra lütfetti
Yani bizimle alakasý olabilir mi bir trafýndn bilemedim.
https://m.star.com.tr/ekonomi/abd-tu...haber-1756227/
https://twitter.com/koc_ibrahim_koc/...xIRWufhqQ&s=19
M2004J19C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sayin Karani
Aciklamayj yapan adamin soyadi friedman , yani bu islerin uc asagi bes yukari kime gidecegini tahmin edersiniz heralde , komur santralleri de var demis zaten :) Kureselciler is basinda iste normal sartlar altinda Tekfen de olurdu ama su anda buyuk taht kavgalari varken bu yapi bunlari bu islere sokmaz . Enka zaten avrupada kutur kutur enerji isleri aliyor nukleer de alir , tikir tikir isleyen bir yapisi var zaten . Beklentisi bize de bi ruzgar yaratir ama o kadar . Bizim kagidin boyle seylerle gitmeyecegi asikar, Twitter da yuksek takipci sayili bir kac buyuk oyuncu paylasimlarda bulundu tekfenle alakali, ayni kisilerin ulker ve aselsan paylasimlari da var . Kagittaki hareket bu grubun ilgisiyle alakali iste , yoksa baska bir sey aramaya gerek yok . Yarin reisimiz karadenjizde aciklamasini yapsin +5 den -5 e duser normale doneriz:)
https://www.dunya.com/ekonomi/suudi-...-haberi-678694
Suudi Yatýrým Bakaný’ndan â€ËÅ“3.3 trilyon dolarý her sektöre daðýtalým’ çaðrýsý
Suudi Arabistanlý 100’ü aþkýn firma yatýrým ve ortaklýk için Türkiye’ye geldi. Ýki ülke arasýndaki siyasi iliþkilerin yarattýðý olumlu hava, yatýrým ve ticari alanlara da yansýdý. Ýki ülke arasýnda enerji, finans, inþaat, petrokimya, ÝK gibi alanlarýn yaný sýra Türkiye Eximbank, Suudi Arabistan Eximbank arasýnda iþ birlikleri anlaþmasý imzalandý.
belkim biraz etkisi olabilir...
Veeee Tavan 53,85
daha çok yolumuz olmalý,henüz piyasa deðeri 1,065 Mlyr dolar
Yatýrým Tavsiyesi deðildir
Sonunda bir an olsun kendi adima nefes aldim , ancak spek hareketiyle kalktigi icin o kadar rahat degilim keske bi haberle desteklenecek bi durum olsa. Yeni yatirim haberi , alacak haberi, toros haberi veya yeni is alimi . Bence ufak bi ihtimal azerbaycan alacagi olabilir bildigimden degil ama en olabilitesi olan o . Spegimiz parali spek bu sefer, bana ulasmaya calisma spegin adamlari kimseye benden ve cevremdeki insanlara aldirdigim es dosttaki lotlardan 1 lot yok ta ki sirketin ederi olarak dusundugum 2.4 milyar dolar degerine kadar o da yaklasik 125 tl eder , bosuna bana ulasmaya calisma bi sekilde. Gelir gelmez bilmem bizim icin bu sirkete konan para dagin basinda arazi aldik ne olursa olsun dedigimiz miktar ben coktan gozden cikardim bu firmayi. Hirsiz soysuzlara benden 1 lot yok bu kadar kahirin uzuntulu sureci yasattigi icin issiz oldugum donemde, artik yagli bir isim de var bu lanet firmadaki miktara da ihtiyacim yok genel kurulda haysiyetsiz onursuz kopeklerin suratina tukurmek icin gun sayiyorum . Fazla gaza da gelmiyorum bu sirketin hicbir seyine guvenmiyorum, bu sefer Guclu spek var tahtada Ona guveniyorum:)
Aynen Sn Maximetu, bu yönetimin ne güvenilecek bir tarafý var nede þirketi iyiye götürebilecek durumu ve aklý. Sadece Toros la bir þeyler olabilecek se ne ala. Doðrusu ben de bu Hektaþ' ý Sasa'yý götüren tipler olurda diþlerine göre bulduklarý için ( sermaye ufak deðer düþük ) buraya gelirler diye bir umut içerisindeyim , umarým onlardýr da usd yeni zirvelere gider ve oralardan satar kurtarýrýz paçayý.