erken seçimin ayak sesleri.
Printable View
erken seçimin ayak sesleri.
Teknik nedenlerden dolayı işleminizi gerçekleştiremiyoruz. Lütfen bir süre sonra tekrar deneyiniz.
iş bankası ne güzel ya hissemi alıcan alamıyorsun satıcanmı satamıyorsun peki nedennn ? Teknik nedenlerdenmiş
Necmettin BATIREL geçenlerde memur zamları hakkında yaptığı bir açıklamada şöyle demişti; Şİmdi tüm dünya hükümetin parası olmadığını memurlarına zam veremeyeceğini düşünüyor ancak hükümet şaaaak diye %50 zam yapacak herkes hani paraları yoktu, nerden verdiler diye soracak ardından şaaak diye bir %50 daha zam yapacak o zaman herkes demek ki paraları varmış diye düşünecek ve çil yavrusu gibi dağılacaklar.
orta vade borsa beklentime eflasyon farkı ekledim 2700den 3100e çıkardım iyimi??
emir iletiminde sıkıntı var..
İs Bankası benim paraya çöktü şaka Maka 1 saattir hiçbir işlem yaptırmıyor , teknik arıza deyip sueuyor
1.4 centin de altına inince xu100 artık alım geliyor haliyle...
faiz takıntısı sebep enflasyon sonuçtur.
Bismillah daha ilk günden uçurdular borsayı , ülkenin tek gurur kaynağı Borsa İstanbul...
Merkez bankası bu ay da faiz indirimine gidermi ne dersiniz? :)
Artırmak zorunda bu da buraya not olsun
Geliyor gelmekte olanM2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu ay gitmese de şubatta kesin diyorum. DEM çıkarttılar, şimdi de enflasyona endeksli mevduat çıkartırlar. Zaten bunların indirdiği faiz MB nin haftalık ve günlük borç verme faizi. Bu oran ile kamu bankalarına yeni basılan paraları aktarırlar, kamu bankaları o paranın büyük kısmı ile hazinenin tahvillerini alarak hazineyi fonlar. Kalan kısmı ile de kredi verip para kazanmaya çalışır banka. Ama bu kadar parasal genişleme de enflasyonu sürekli arttırır.
Çözüm öncelikle kamu da sonrasında her alanda parasal sıkılaştırma. Enflasyon böyle devam ederse ilerde cari fazla da verseniz vatandaşa yansımaz.
sırf meydanlarda %50+1 diye nutuklar atmak için asgari ücrete %50 zam yaptılar.
ama tutmayacak. piyasa sopayla terbiye edilemez.
100.000 euronun 2021 yılındaki getirisi...
tabiki dipte ne var tahmin edersiniz...
https://i.hizliresim.com/y3b2ydw.jpg
bul karayı al parayı sizce hangisi?
https://i.hizliresim.com/aaxji2e.jpg
piyasada hacim yok. yabancı tatilden dönmedi mi? rakıyı susuz mu içti kendine gelemedi.
Bazı günler memedabinin hissesi de yükselebilür ama genel olarak dediğim şekilde oluy :he:
Hisse seçimini yapamayanlar için diye antiparantez açıp bir alternatif diyebiliriz, viob mecbur yükselir derken kasıt oydu abi, yanlış anlaşılmalara mahal vermeyelim, nolur nolmaz.
0,62 cente garanti aldık spota 1,06 dolar gördü satmadık şimdi tekrar 0,80 centte.
Hey gidi günler hey , eskiden enflasyon çok yüksek gelince kafadan %2 çakarlardı borsaya , Akp iktidarının tek başarısı bu zaten borsamızı inanılmaz güçlü yapmaları....
konuşma başladı...
endekste böyle bişey var olur olmaz bilmem...
https://i.hizliresim.com/qorg17m.jpg
zamanındada bunu koymuştum uzak ihtimal gelirdi...
https://i.hizliresim.com/pfddo9h.jpg
Yabcak bişii yok abi, herkes kendi göbeğini kendi kesecek.
Doları olan, bistte dolar bazlı grafikisine bakıcak
TLsi olan, bistte TL bazlı grafikisine bakıcak
Memedabi nin yaptığı gibi, elinde doları yok boyna dolar bazlı yok şu centti yok bu centti diye boşuna kafa ütülüyor, leyn gırleyleği elinde dolar mı var da dolar bazlı grafikisine bakıyon
Bak akcay abi boyna dolar alıyor o yüzden dolar bazlı grafikisine bakıyor niye bakıyor çünkü dolarını bozdurup bistten hisse alıyor yada satıyor
Lütfen bu dilekçeye benzer dilekçeler atalım Cimere
insanlığa bi faydamız olsun
--///
İnsan hakları ve İnsan hakları sözleşmeleri gereği Su ve İlaç a ulaşım hakkı kısıtlanamaz, Su ve ilaç temini engellenemez.
Bu minvalde, bu zor ve pahalı yaşam şartlarında;
2022 yılı için İlaç şirketlerinin ilaç satış fiyatlarında zam yapmasının önünün alınmasını,
Her bireyin ilaç a olan ulaşımının daha da kolaylaştırılmasını;
Arz ve talep ederim..
---//
Buna benzer bişeyler yazın, lütfen
Talebimiz, ilgili bakanlığa gönderilir ve değerlendirilir emin olun
Seçim arefesi Devletimiz bu talepleri lehimize değerlendirir
İnşallah zam yapılmaz, Kar yapamaz ilaç şirketleri
Yatırım tavsiyesi değildir
yeni vadeye geçince kademeler düzelir belki kontrat miktarları artar dedim ama nafile...boş kademeler vay be...30 endeks kontratında 3-5 lotlar oluyor alış-satışta...robotla iş yapan 50 kontratla dönen birisi mesela çok sıkıntı çeker...ters poz açarken 100 kontrat basacak çünkü...nerede o kadar alıcı-satıcı?
vadeli ilk işleme açıldığı zamanlar böyle sığ idi be...yeniden başa döndük demek ki...millet ne çarpılmışsa artık o zirveden dönüşte...
konuşma bitti...