https://i.hizliresim.com/tkk2c9h.jpg
Nakitoğlu olmak kolay değil...
Printable View
https://i.hizliresim.com/tkk2c9h.jpg
Nakitoğlu olmak kolay değil...
Mesele başkanlık seçimi, meclisin pek önemi yok.
Başkanlık kaybedilsin, AKP 3-4 ayda tabelâ partisi olur, tâbiki çeşitli davalar açılmak kaydıyla.
diyelim ilk turda aleviyi ekarte ettin başka birini buldun yerine, ikinci turda olacakları söyleyeyim
6'lı ittifak mecliste 300 milletvekilini geçemezse, akp 2. bölücü propagandaya başlayacak
gördüğünüz gibi bunlar kanun yapabilmek için hdp'ye gebe, kandilden onay bekleyecekler, ülkede tüm işler duracak
türkiye bir yerden başlamazsa ve millet ittifakı seçini kazansa bile aynı sorunlarla 40 yıl daha boğuşur..
şimdi k*ndil'den işaret bekliyoruz, 10-15 sene sonra bir de Suriye'den bekleyeceğiz mülteciler gitmezse. :kahkah:
Sözüm meclisten dışarı, bugün biri yine tükürdüğünü yalamış:)
Kesinlikle katılıyorum.
Tr muhalif seçmenin hala onun kaşı, bunun gözü, şunun rengi, ötekinin dini gibi iğrenç, saygısız ötekileştirmelerden kurtulmuş olması lazım.
Geçmişi ile barışmış hatalarını görmüş, kendine yapılan hataları affetmiş olması lazım.
Haaa hala bu gelişmiş/modern düşünce seviyesine ulaşamıyorsa mevcut iktidarı bık bık bık eleştirerek ömrünü tüketir.
Bu bir gelişim adımıdır, ülke bu adımı atamadı diye 'kurunun yanında yaşta gidiyor' söylemleri de oldukça çaresiz ve saçma.
Gidebilirsiniz ülkeden, kimse zorla tutmuyor sizi, gidemiyorsanız, gitmeyi beceremiyorsanız, kendinizi buna yeterli görmüyorsanız yanan yaş grupta kendinizi görmeyi bırakıp kişisel gelişim basamaklarını tırmanmaya başlamalısınız.
Kendimce ticarete dair şöyle bir yaklaşımım var, bu yaklaşımın yaşamın ticaret dışı hikayelerini de zaman zaman kapsadığını düşünüyorum; Kendinizi yuvarlak bir masada hayal edin, masanın etrafında tacirler, alıcılar, satıcılar, komisyoncular, dostlar, düşmanlar, yalancılar, kuralcılar gibi uzayan bir liste halinde çeşit çeşit insan vardır. Birde kimsenin dillendirmediği enayi/aptal/akılsız/cahil nasıl adlandırmak istiyorsanız masanın kaybedeni vardır. Eğer kaybeden çok bariz ise sizde pozisyonunuzun seviyesinden memnun iseniz devam ama masada kaybedeni bulamıyorsanız problem var demektir. Sandalyeyi 1 metre geri çekip masayı objektif olarak tekrar analiz etmek gerek, haaa uğraştınız uğraştınız bulamadınız o zaman kaybedenin siz olduğunu kabullenmeniz gerekiyor. Kaybeden olmaktan şikayet edemezsiniz çünkü bu sizinle alakalıdır. Memnun olup sığır gibi hayatınıza devam edersiniz. Kaybeden olmak istemiyorsanız emek harcayıp kendinizi geliştirmeniz gerektiğinin bilincinde olmalısınız. Yoksa sadece kaybettiğiniz için şikayet edersiniz, yıpranırsınız.
Selamlar
dediğimi doğrulayan yazı
muhtemelen havuz medyası bu konuya abanacaktır
https://www.hurriyet.com.tr/yazarlar...i-kus-42038348
pek dediğin gibi değil bahçeli ile liderlik yarışına girmişti:)
ama daha komiği var bildiğim ama unuttuğum meseleAlıntı:
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) genel başkan adaylarından Gaziantep milletvekili Prof.Dr. Ümit Özdağ, MHP Merkez Disiplin Kurulunun bugün aldığı kararla partisinden ihraç edildi.
Özdağ, 20 Ekim 2016 tarihinde tüzüğün bazı maddelerini ihlal gerekçesiyle tedbirli ve parti üyeliğinden kesin çıkarma talebiyle MHP Disiplin Kuruluna sevk edilmişti. Ümit Özdağ, son olarak Başkanlık sistemi konusunda Genel Başkan Devlet Bahçeli'ye yönelik sert eleştirileriyle dikkat çekmişti.
MHP Merkez Disiplin Kurulu Başkanı Halil Öztürk, yaptığı yazılı açıklamada, parti tüzüğünün 11, 79 ve 81'inci maddeleri uyarınca tedbirli olarak kesin çıkarma cezası istemiyle Merkez Disiplin Kuruluna sevk edilen Ümit Özdağ hakkında düzenlenen disiplin soruşturması dosyasının müzakere edildiğini bildirdi.
Öztürk, müzakereler sonucunda bugün yapılan gizli oylamayla Özdağ’ın parti tüzüğünün 78/4-(c) ve (e) maddeleri uyarınca parti üyeliğinden "kesin çıkarma" cezasıyla cezalandırılmasına oy birliğiyle karar verildiğini belirtti.
adam uyumsuz ve sürekli ortalığı karıştırma derdinde
baştanda dedim ya ben bu adamdan şüpheleniyorum
Alıntı:
İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu'ya "FETÖ'cü" dediği gerekçesiyle, parti teşkilatlarının talebi doğrultusunda disipline sevkedilen İYİ Parti İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ hakkındaki karar belli oldu. Özdağ, İYİ Parti'den ihraç edildi.
İyi Parti ÜÖ'den başka kimleri ihraç etti onlara da bakın. O parti de pek iyi yolda değil. Yeni nesil ANAP/DYP'yi andırıyor. Vatanseverlerin hepsi el çektirildi İYİP'ten.
Ben çok tanımıyorum açıkçası ÜÖ'yü. yalan yok. 1-2 videosunu izledim kafama yattı söyledikleri. ZP özelinde bildiklerim bundan ibaret.
Adam dümdüz göndereceğiz hepsini diyor. Benim için oy vermek için yeterli bir sebep.
Diğerleri bu kadar net değil. Seçimin konusu benim açımdan çok net.
Mülteciler gitsin mi?
Evet > ZP
Hayır > Diğerleri
Brent 94 dolara inmiş, bizde indirim yok mu yahu...
https://pbs.twimg.com/media/FPuEQRmXMAAHTrz.jpg
:whistling:
Bu ne toplantısı, çiçekler böceklere karşı Mi Note 10 Lite cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: ''Grafikteki Enflasyon Kuleleri'ni turizme kazandırarak ülkemizi adeta bir cazibe merkezi yapma noktasında…''
http://www.zaytung.com/fotohaberdetay.asp?newsid=403911
Yav Ortadoğu abazan takılıyo diye
Hep kadın göndermişler mahsus ta
Ukranyadaki durumdan bu kadınlara ne ?
Bu bir
İkinci mevzu
Zate dünya ekonomisi kilit
O kilidi daha da kimse Çözemez
Koronayla beraber Çin konteynerlerin çoğunu topladı
Ama bu geri tepti
Amerikadaki Yunan armatörlerde navlunu 3 kat artırınca
O konteynerler karada güneşleniyolar
Gemi yüzü görmüyolar
Bu hareket kasten mahsus yapıldı tabi
Neticede
Ucuz ve kaliteli Çin ürünleri bu kanadalı yavrulara ulaşamadı
Bizim imalat pahalı Kalitesi de çok yerinde Denemez
Allahtan ki Avrupa yakın Ama onların durumlarda bitik
Ahım şahım sipariş veremezler Fabrikalara
Kanadalı güzeller gezmek istemişler
Lokasyon doğru
Sırf Türk erkeğini koklamaya bile gelseler
Aferin o kızlara
Burdan Kanadaya ekonomi köprüsü Olmaz
Niye?
Aynı navlunlar bizim için de Pahalı be O yüzden
Belki , cinsel köprü olur
Hep böyle civan gibi kızlar gelirse
Şu anda ikinci fabrikasını almak isteyen yerli zengin bi Türk fabrikatörün yapacağı en akıllı yatırım:
Ikinci fabrikayı
Meksikada bi yere
Açmak
Olacaktır
Artık niye diye sormazsınız heralde
Hedefli gidecen
Mesela moruk abiniz olsa
Kanadalı heyeti kabul etmez
Çunki ortak hiçbi nokta Yok
Ciddiyet sıfır
On tane kadın yollamışlar :)))
Tam yetki moruk abinizde diyelim
Sadece 2 şey sorarım
Toplantı notunu okumam bile
1 yemek yemeğe mi gittiniz Oraya ?
2 yırtık külotlu çorap arasından sızan şey kokusunu mu teneffüs etmeğe ?
:))))))
Sızma zeytunyağ
Ben 97 yaşımda morukum
Zmn değerli gençler
Asla unutmaaannn
Mübarek günde bağa
Dua edesuz
Heryerde salgın biterken Çin'de böyle yeniden başlaması ne iştir anlamadım. 22 milyon varillik petrol taşıyan gemiler Çin açıklarında teslimat için bekletiliyormuş virüs yüzünden...
Shunned Oil Piling Up Off China as Virus Outbreak Worsens / Virüs Salgını Kötüleşirken Çin Açıklarında Biriken Petrol Birikiyor
https://finance.yahoo.com/news/sanct...210000331.html
Ehonomi çindede durdu
Vürüs mürüs hikaye
Çinlinin stoğa koyacak yeri yok mazotu O yüzden indirmiyor - Mazotu alan yok Depolarda yatıyo
Tanker sahibi de mazota başka müşteri bulamıyo
Alan razı veren bin razı durumu
Tahmin tabi bu
Ben fasist degilim
Ama onlar cirkin.
Bunun sebepleri var. Kuzey Amerika da (Avrupayi bilmiyorum) kadinlara cok fazla ozguven pompalaniyor. 3 yasindaki kiza sen kalkip erkeklerden farkin yok sunu kaldir bunu gotur kos tirman tir sur ucak sur insaat makinelerini kullan amelelik yap dersen sonunda kadinlarda erkeklesir. Bu dogal bir sonuctur. Vucut cevresine uyum saglamak yani adapte olmak zorunda.
100 yildir bu kadinlarin beynini yikamislar, vucutlari degisim gecirmis. Evrim gecirmisler. Kadinlar erkek gibi konusup erkek gibi hareket ediyorlar. Kaslari gelismis iri iri eller bacaklar. Bi konusuyor ses soprano degil artik tenore yakin cikiyor. Simdi bu kadar ozguven pompalanmis kadindan kadinsilik efemine hareketler bekleyemezsin. Bunlarin yapacagi evlilikte en fazla 2 sene suruyor hatta artik evlenmiyorlarda cocukta yapmiyorlar. Isleri gucleri dunyayi dolasmak macera yasamak vs vs vs.
Butun bunlarin sonucu olarak nasil olsa cebimde param var kariyerim var guzel gozukmek zorunda degilim erkek lazimsa bardan yada internetten bulurum diyorlar. Kendilerine bakmak ceki duzen vermek yok guzel gozukeyim bakimli olayim yok. Herseyde rahatlik on planda. Ben rahat olayim isterse dunya batsin onemli degil. Cunku bunu ilkokullarda kreste ogretmeye basliyorlar. Ben bile yakisikli falan degilim kac defa yasli kadinlar tarafindan tacize ugradim. Nasil bir ozguven nasil bir rahatlik nasil olsa polis cagirsan kadin oldugu icin o hakli cikacak. Kac tane arkadasim amerikali karisindan dayak yedi. (gulmeyin cok ciddiyim)
Amerikali ogretmenlerle agiz dalasina girdigim cok oldu. Bunlar insan degil baska bir yaratik. Neyse gene sinirlerim gerildi.
Halkın Enflasyonu bu hafta ;
Biber 40
domat 40
kıvırcık 15
havuç 5
çilek 25
kabak15
patlıcan 35
fasulye 40
Sürekli aynı kişi, dar görüşlü, sabit fikirli, bilimden uzak köşe başı çekirdekçi muhabbeti.
100 yılda evrim geçirilebileceğini düşünüyor daha ne olsun yav. :( Evde sesli bir şekilde entry sini okuyup onun adına utandık(önce baya bi güldük tabi :) ).
Tanıdığı 3 kadından(iyi ihtimalle) aldığı veri ile milyonlarca kadını yaftalayabilecek cesareti de var üstelik.