Bul karoyu al parayı sistemi var.
El çabukluğu ile al-sat gerçekten zor.
Herif bence sabah yapacağnı yaptık akşam yabancıları beklemek lazım.
Printable View
Borsada katılım endeksinde olanlardan çıkış olur faizli olana giriş olur teması var gibi.
uyarıyorum vob yapmayın:bravo:sexk yapın 3 çocuk yapın:kahkah:
GES ayrıntıları belli olması lazım.
Gelir kavramı çok anlamlı değil.
Şirketlerin öz varlığına endeksli olur ise cazip olabilir. Zaten enflasyon ile varlıklar tekrar değerleniyor.
Buraya kendi adamları para yatıracağı için gelirleri şişirmelerini beklerim.
Ges ayrıntıları bu kadar belirsizken bu fışkırtmak niye, sadece isctr bedelsiz açıkladı diye mi. Ula hani piyasa belirsizliği sevmezdi :D ah ulan pala işine geldiği gibi
Arkadaşlar piyasada vob da yüzbinde 6 komisyon oranı var mı?
Her şey içinde olmak koşuluyla.
akşam ki açıklama bize yabancı değil miş GES' 28 Ocak 2009'da da kullanılmıştı.
Hazine ve Maliye Bakanlığı bu durumu yakın zamanda ilk defa çıkarmadığı anlaşıldı değil mi.
ihracat ve dış fazla tasarruf, ithalat ve cari açık bolluk demek aslında.
Rusya'ya giden domatesten anlaşılabilir.
Fakirsen ithalatı savunman lazım normalde, nasıl olsa parası senden çıkmıyor.
Fakir adam ucuz olanı tercih eder, zengin adam en pahalısını.
Yabcak bişii yok, düzen bu şekilde
borsa haftabaşı 1,60 dolarmış hafta biterken 1,50 dolar
bir haftalık kayıp %6...
sabah dediğim saatte long yaptım ve çıktım...akşam yemeği çıktı..hafta sonuna flatim..
Patrondan zam istedik adam onumu goremiyom dedi,gözleri ışık saçan biri var dedi yanımdaki durttim ama sonradan tepigi yemiş,ışığı görmek iyi değil bazen..
Böyle marj görülmedi..anında 40-50 puan gidiyor...
BOFA satışta olduğu hisseler ne anlama gelir ki.
https://i.hizliresim.com/fe7t4zl.png
Bende sırf teminat zırt pırt değiştirdiğinden kaçacağım halkbanktan. Gelen sms
Degerli Yatirimcimiz,Vadeli Islem ve Opsiyon Piyasasi'nda kurumumuz nezdinde, 10 Haziran 2022 Cuma gunu aksam seansi sonunda gecerli olmak uzere tum sozlesmelerde baslangic teminatlari, Takasbank baslangic teminatlarinin 2,00 kati olarak uygulanacaktir. Bu cercevede anlik teminat oranlari hesaplamasinda yeni baslangic teminatlari dikkate alinacaktir. Detayli bilgi icin musteri temsilcinize ulasabilirsiniz.Bilgilerinize sunariz.Saygilarimizla B001
Bofa Noel baba gibi,kime ne supriz yapacagi belli olmuyor
Dünya'da garip şeyler olurken risk alıp yeni model deneyecek zaman maalesef değildir daha kötüsü düzeltmek için normal yolları denememek ne yazıkkı ülke geleceği için kayıp zaman Faiz artırmayalım diye kırk takla kırk oyun
10 Yıllıkları gördünüz mü teşekkürler tayip amca. Bir yerden aldın başka yerden verdin ekleriz bizde :)
Bu arada makası çok kapadılar. teorik fiyatla durum nedir ?
Araci kurumdan bana da mail geldi teminatlari bugun itibariyle guncellemisler. Dususun fragmanini mi gorduk yoksa biz.
BOFA aldığı sattığı
https://i.hizliresim.com/wk8kxbn.PNG
Şu memlekette borsaya yarayan bir teşvik paket vs açıklansın dişimi kıracağım :)
vop yapacam memedabi
şortt