Kredi yok kenardaki parayla
Printable View
Ben bugün kapanışta paramın %50 si ile takip ettiğim hisseyi almak istediğim bilanço dönemine girmek istediğim hisseyi aldım
Viop30 akşam seansını sanki alacaklar bu Siyonistler
Kara bile geçmişim. Taşıklı pala bravo sana.
Şimdi neredeyiz? bana kalırsa "Teslim Olma" kıvamında olabilir miyiz?
https://i.hizliresim.com/hato132.png
Fed Başkanı Powell
Mali olarak devam edilemez bir yolda olduğumuzu söyleyebilirim.
Vobçu adam shortçu olur.
memedabiye bu şarkı Vob yapmayın dedi böyle oldu. :he:
şimdi hisselerimiz yükselsin diye bekleyip durcaz :he:
Bugün evden çıkmadım
Telefona bakmadım
Çok yedim hiç kızmadım
Arandım bir sigara daha
Saçlarımı taradım
Dudağımı boyadım
Giydim giydim çıkardım
Beğenmedim
Güzel olmadım
Depresyondayım
Unutuldum, aldatıldım
Sevgilimden ayrıldım
Çok yalnızım
Depresyondayım
Unutuldum, aldatıldım
Sevgilimden ayrıldım
Çok yalnızım
Kimseye kızamadım
Kimseye küsemedim
Sonunda kendime küstüm
Sonunda hayata
Düşündüm banka soymayı
Uluorta soyunmayı
Hayatımdaki herkesi vurmayı
Affedin
Depresyondayım
Depresyondayım
Unutuldum, aldatıldım
Sevgilimden ayrıldım
Çok yalnızım
Depresyondayım
Unutuldum, aldatıldım
Sevgilimden ayrıldım
Çok yalnızım
Düşündüm banka soymayı
Uluorta soyunmayı
Hayatımdaki herkesi vurmayı
Affedin
Depresyondayım
Depresyondayım
Unutuldum, aldatıldım
Sevgilimden ayrıldım
Çok yalnızım
Depresyondayım
Unutuldum, aldatıldım
Sevgilimden ayrıldım
Çok yalnızım
Sevgilimden ayrıldım
Depresyondayım
Hsbc ye bak...
300 bin lot Tüpraş almış çakal...
Sonu kötü olabilir
https://www.instagram.com/reel/Cx_D1...4waHFyNWIzcw==
2-3 hafta önce her mecrada acayip bir iyimserlik vardı,benim de bir hedefim vardı ama olmadı,(Ekim ayında 9000-9500 arasında borsadan bir süreliğine ayrılmayı düşünüyordum)Son bir haftadır ise yine her mecrada acayip bir kötümserlik var, şu an dipteyiz diyemem ama herkesin öldük bittik,borsa 6000,5000 gibi laflar etmeye başladığı, küçük yatırımcının hisse almaya korktuğu, ciddi zararda olmasına karşın borsa 1,5- 2 dolara düşecek korkusuyla mal sattığı dönemde dipteyiz diyebiliriz.Ben hissedeyim ve almaya devam ediyorum,daha önce dediğim gibi uzunda olsa hisselerde bekleme lüksüm var.Artik herkes kendi durumuna göre alır,satar veya bekler.
Çok kahraman var burda egonuza yenilmeyin burda kimsenin gazına gelmeyin bakkal manav öğrenci bankacı öğretmen esnaf galerici kırtasiyeci herkes borsaya girmiş he he burda bedava para dağıtacaklar gelin gelin 🪰🪰🪰
Hamas acil bir ateşkes karşılığında bazı mahkumları serbest bırakmayı teklif etti ancak İsrail henüz bunu kabul etmedi.
- BBC
matrix var tlc de oturdum amaçsızca yıllar sonra bunu izliyorum... :)
dilan polat'a operasyon yapılmaya çalışıldığından beri bu borsa aşağı gitmeye devam ediyor. çok enteresan. 3-5 yıl önce adını sanını duymadığın kenar mahalle dilberi şimdi özel uçak hediye alıyor. bunların gürcistan (büyük ihtimal galip öztürk) ile bağlantıları ortaya çıkıyor. arkalarında acaip bir şebeke ve setup kurulmuş. 1 milyar tl rüşvetten bahsediliyor. toplam bakiye kaç acaba?
arda turan fatih terim vs. on milyonlarca dolar banka müdürüne kaptırıyor. gülben ergen aa temettü falan diye twit atıyor. yani bilmediğimiz hangi mafya karaparasının borsaya girdiğini bilmiyoruz bile. tamamen serseri sermayenin esiri olmuşlar. onun satışı da böyle oluyor işte. karaktersiz bir piyasa.
ünlü düşünür dilan polat enerci şarkısını boşa yazmadı. bu astorlar kontrolmatikler gesanlar boşuna bist30a girmedi. bu tahtaları dilan polat bile yapıyor olabilir :kahkah:
100% enerci
bu nasıl bi sinerci
tek tek ediyorum hater’larımı alerji
umrumda mı? değil hiç
hanginiz ikinci
allahın lütfu bana bitmeyen bu enerci
HAFTALIK VE AYLIK BİST100 DOLAR GRAFİĞİ...2021 ARALIKTAN 2023 EKİME KADAR SÜREN 12 DOLAR CİVARINDAN 31 DOLARA COK NET GÖRÜLEN BİR 5 Lİ İTKİ ÇIKIŞI...HAFTALIK VE AYLIK GRAFİKLERDE GÖRÜLEN RSI UYUMSUZLUKLARI ÇIKIŞIN BİTTİĞİNİ GÖSTERİYOR...TAHMİNİMCE YAKLAŞIK BİR SENE SÜRECEK BİR DÜZELTME İÇİNDEYİZ...13 DOLARLA 19 DOLAR ARASINDA BİR YERDE BİTER DİYE TAHMİN EDİYORUM... ŞU ANDA NET RAKAM VERMEK İMKANSIZ...İZLEYELİM GÖRELİM.
https://i.hizliresim.com/5oqv5vw.PNG
https://img.imgyukle.com/2023/10/21/yE3WUI.png
ABD'li eski askerden çok konuşulacak sözler: 'İsrail için asıl tehdit Türkiye'
Emekli Albay ve askeri analist Douglas Macgregor, İsrail’in kara harekatının başarıya ulaşamayacağını, askeri kayıp yaşatacağını ve Hamas’ı bitiremeyeceğini iddia etti. Macgregor ayrıca "İsrail'in kıyameti ancak Türkler olur. Türkler bölgede en büyük hava ve askeri güce sahip ülkesi" dedi.
Türkler bölgede en büyük hava ve askeri güce sahip ülkesi. Bir ay bile sürmez iki milyon askeri bölgeye yığabilirler. Ve Türkler çok acımasız savaşçılar. Eğer Gazze'ye girerlerse bütün bu saydıklarım İsrail için kıyamet olur. Saydıklarım kazanılamaz bir savaşı anlatıyor. ABD hava desteği verse de bu yeterli olmayacaktır. Hepimiz biliyoruz ki karada da denizde de onlarla savaşacak kadar askerimiz yok.
Bölgedeki diğer ülkeler dünyanın geri kalanı gibi İsrail den, Avrupa da artık bizden bıktı. Demek istediğim bir dünya savaşının eşiğindeyiz. Anlaşılması gereken bu. İsrail Gazze ye kara harekâtı yaparsa istenen başarı sağlanamayacaktır. Ama yine de istekli gözüküyorlar. Girerlerse sadece asker kaybetmekle kalmayacaklar Hamas ı da tamamen yok edemeyecekler............
BANA GÖRE DOĞRU BİR ANALİZ....
Sabah namazıyla abd li generalin gazına gelmeyin
Bir ayda 2 milyon askeri bölgeye yığarsak (bedellilerle beraber toplam asker sayımız 400.000 yedeklerle beraber 600.00) hadi gönüllülerle 2 milyon topladık ( imkansızda) yığdık bölgeye. Tankıntopunuöağıda götürdük. Ülkeyi kim koruyacak
En güçlü devlet olduğumuz imajı/havası, test edilmedi..uzun zamandır..
HAtırladığım 1974 en son ..
Onda da, kendi gemimizi vurduk..
Uçağını kaldırırsın,bloke eder,uzaktan..isterse..
Bu işler belli olmaz.. Böyle bir durum hiç bir zaman olmasın..
Havamız bozulmasın..:)
İRAN atıp-tutuyor ama uzaktan..
ABD için 2 günlük iş,İRAN'ı bitirmek..
Herkes olayı pandemi düşüşü ile kıyaslıyor. Ama ya dönüş bu defa o kadar hızlı olmazsa, ki finansal koşullarda piyasayı destekleyen bir durum da yok.
7400 altı üstü kritik.
VIOP 8550 hedgeleri kapattım.
8100 long denedim 8000 stop 8350 hedef, dakikalar içinde stop oldu sistemden sinyal gelmesine rağmen.
7900 lerde tekrar al sinyali verdi ama haftasonu riski almamak için denemedim artık.
Yani piyasa zor bizler bile tepki bekledik gelmedi demek ki mehmet şimşek bakanım milletin nefesini biraz kesmiş dikkatli gitmek gerekir.
İşi bitirmemek karlı, cazip..
Gücünü tam kullansa Rusya,?
Ukrayna mı kalır?
SM-A336E cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Otomobil ilanlarından sonra kiralık daire ilan sayısındada müthiş bir artış var , bir ara 6 Şubat depreminden sonra 65 binlere düşen sarı site kiralık daire ilan sayısı 155 binlere gelmiş...
https://x.com/ragnar_trade/status/17...584032731?s=20
Bu dayıma gelsin,hay maşallah:he:
Gününüz hep böle olsun
Sabah namazında 1 saf adam zor bulursun hepsi de ihtiyar falan ayakda zor duruyor.O atıp tutanları göremezsin başkanım.Sabah namazı sonrası zor yani.
Cumadan cumaya bizde işte anca.
Ya paragöz..
Oturmuş uğraştığın işlere bak allahını seversen notlar falan da almışsın belli.
Depremden önce şu kadardı şimdi şu kadar falan.
Kimse senin benim onun falan kenarda mal mal duran mevduatına 60 70 faiz verim aman da aman oy oy oy derdinde falan değil.
Bir gözleri herkesin faizleri nasıl indiririmde ..Hadi indirelim işte yeter bu kadar sıkı para!! işlerinden ...falan filan da...
Buda aklının bir köşesinde olsun.
Sonra dolar fırlayınca falan mevduat topiğinde bağırıp çağırma diye yani.
Endeks bazında bu hafta tepki gelir gibi aşırı satış görünüyor. 8 bin leri yoklar sanirsam...aşağıda 7250 ler.. Lakin sanki seçim sathına girdik... aylarca zigzaklara başlayacağız herhalde.. kagitlar ne olacak o muamma sağlam ayı piyasası oldu çoğunda..
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Piyasa nasıl hizaya geldi gördünmü Gundi örneklerle gösteriyorum işte , devlet isterse osutturur herkesi , minimum 2 yıl daha sıkı para politikası devam etmeli, bütün ekonomistler destek veriyo zaten , gevşek para politikası başlarsa crash otobanda Arjantin Venezuela....