Dün gece sabaha kadar nerdeyse üniversite de hoca vs izledim. Satışın sebepleri arasında kredili işlemler sebebiyle resen satış yapılabilmesi.
Printable View
Dün gece sabaha kadar nerdeyse üniversite de hoca vs izledim. Satışın sebepleri arasında kredili işlemler sebebiyle resen satış yapılabilmesi.
Ucuz hisseleri alabilmek için diğerlerinden satmaları lazım taze para yabancıda vardır.
Tabi ki satışın tek sebebinin kredili işlemler sebebiyle resen satış değil. Hisse pazarlama vs de var. Tezek 100 de duracak mı ki.
Şortlar 7926.... kapandı...7987...long...
Adamlar hala tabana yazıyor.
4.7 milyon lot olmuş
TKFEN vadelide daha hesaplı.
Finans cahili paralı adamlar var borsada.
Bankalarda döviz alış satış arasında %4 fark var. Bugün bankadan döviz bozdurup hesaba aktarmak kolay olur diye düşündüm oğlanı yolladım yatırdı bir baktım %4 fark var geri çekelim dedik 300 dolar günlük limit varmış. Bilginiz olsun
Devlet Bahçeli:
(Anayasa Mahkemesi Başkanı) Senin kumandan, senin ipin kimin elindedir?
Onun bağlı olduğu yer Türkiye Cumhuriyeti Anayasası...
Artık bu söylemlerle Türkiye Cumhuriyeti Anayasasına karşı geliyorlar...
Ağzından çıkanı kulağı duymuyor... Bunamış iyice artık...
CPH1941 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tekrar tekrar hatırlatmak istiyorum Info daki İsmail Günere dikkat edin bu adam hisse pazarlıyor.
TKFEN, KOZAA, VESTL, ASTOR, ODAS vadelide daha düşük.
Piyasa bitmiş.
Bir şekilde Yatırımcı Tazmin Merkezi vs arbitraj robotu işletmeli.
Uzun vadeli hisse düşünen arkadaşlar için alacağı hissenin faaliyet raporlarının iyi okusunlar bir çok şirketin kârı değerlemeden ya da faiz den oluşuyor.
Borsada sert bir düşüş olup ondan sonra trend döner bence.
Çok düştü diye alanlara hemen kazandırmıyorlar.
Medtr ile ilgili Akbank ve Deniz yatırım rapor çıkarıyor raporda hedef fiyat 55-60 TL ikisinin. Hissenin fiyatı 26 TL şuan. Demek ki raporlara güvenip hisse almak da mantıklı değil
Kozaa çok düşmüş 37 den alan da kazanamaz mı ariston abi
15 aşağı...15 yukarı... 30.000 puan verdi.. alabilen varsa tebrikler
Normalde kazanması lazım. KOZAL'a göre iskontolu, IPEKE daha iskontolu gibi.
KOZAL kar payı dağıttı diğer ikisi iştirakleri ile bundan faydalandı ama fiyatları daha düşük.
IPEKE ve KOZAA bence baskılanıyor ve düşük fiyattan el değiştirecek olabilir.
3 ünü bir grafiğe koyup bakmak lazım.
Dava deniyor, görüntü dava bizden olmayanın cebinden paralarını alıp artık mecburi bizim tarafta olmasını sağlayalım şeklinde.
endex bu şartlarda iyi ihtimalle düşüşlere tepki 7400 denemesi yapabilir ..yaparsa
sonrasında mıuhtemelen 200 günlük ortalamayı hedef alır
benim bakış açımdan
Muhtemelen oyunucuları sıfırlamak istiyorlar, elinde para kalırsa tekrar geri gelirler diye düşünülüyor.
Enflasyon muhasebesi, resesyon ve seçim.... Bu dönemde doğru hisse bulabilmek?
Düz TL varlığı olan az, faizleri yükselttikçe elinde hisse, tahvil, dolar, altın, emlak, araba olanları sıkıştırırız mantığı var. Öte yandan üretim maliyetleri artıyor.
Başarılı olmadığı takdirde, yine aynı şeyler olur.
Dün İngiltere'de Türk market malları Türkiye'den daha ucuz diye video vardı.
Dibini bulamazsınız bu piyasanın, çünkü oyun tamamen psikoloji ye döndü.:)
kredili maldan uzak durun , sepet yapın , her tahtaya domates olmayın salça yaparlar.
dün teknik olarak dolar bazlı formasyonu tamamladık , yalnız tahtalar arası korelasyonun bozulduğunu anlatmaya çalıştım geçen hafta x30 da bunun ayarı yapılacak bu hafta ve önümüzdeki hafta içinde , halka arz ve enerji tahtalarında bu operasyon yapıldı sıra ile her lig kendi içinde graflarını resetliyor , ocak 2. haftası ve şubat 25 arası bir yükseliş beklentim başlayacak kendi graf ve seneryoma göre oyunumu ve alımlarımı buna göre kademeli yapıyorum.Dediğim gibi bu dönemler tamamen psikoloji yürütme ile alakalıdır yürütemiyen ekranın karşısına oturmasın sağlığınızdan olursunuz.
Geçen faiz artışları işe yarıyor mesajı verilebilmesi için borsanın düşmesi gerekiyor kemik sesi lazım demiştim.
Biraz kaşınınca herifler kaşıyor.
GARAN 56.80.... vadeli 56.00 ?