durum nedir.
Printable View
durum nedir.
nigbasa bakın butun mal bunlarda istediklerini yapıyolar dişlerine yeten bir alıcı buldukları an taban yaparlar mal cıkmak icin tabanda mal verirler sonra bie taban daha allah alanların yardımcısı olsunytd
Çemas bir kap haberi birşey gelirse katlar gibi...
Tıkır,tıkır giderek 1.36 yaptı,bakalım nireye kadar gidecek...yoksa götürüp aşağıyamı basacaklar...neyse gittikçe bizde ufaktan postalıyoruz,bir önceki macerada maliyet 0.70-brüt sonrası 0.97...böyle iyi gidiyor,saat tıkır,tıkır çalışıyor:)
ekürüsü adese daha bir iştahlı bugün bundan sonra artık fiyatlar için 1,45 üzerinde aklınıza gelecek bir rakam tutun az önce biryerde okudum maliyetim 3,50 yazmış adamın biri çok can yaktılar vaktinde onlar için iyi olur umarım
1.38 yaptı...enerjide tık yok:notr:
O hissenin içi boş diye 1.50 korkarak almıştım,yinede korkarak 1.75 postalamıştım acaba daha gidermi diye,bugün 2.50,gerçekten borsada ilginçlikler yaşıyoruz,neyse bu işimize geliyor daldan,dala konduğumuz için,dal kırılsa bile bir başka sağlam dal buluyoruz...borsada işi bilen malı götürür:wave:
2 lere kadar gidecek inancım olsada risk almayacağım azla yetinmeyi bileceğim :)
Cemas cok kisiyi magdur etti daha % 50 lerde zarari olan var..
Sanırım yeni gelen haber hisseyi olumsuz etkiledi sebebini bilen varmı
1.14'e kadar bastılar 1.38 gösterdikten sonra...1.30 üstünden satan bunda karlı çıktı:)
2 kere daha boyle yapta git gözaltı pazarına gör anayın tulbentini sonrada bekleki musteri gelsin
Bütün tahtakarda işlem tirt varsa yoksa Cemas. 1.30 dan vedalaştım kalanlara bol kazanç. Fazla risk almaya gerek yok. Eldeki bir kuş daldaki on kuştan iyidir. Dünya kadar günlük ü küçüğü büyüğü burada ne yapacağı belli olmaz. Kalan arkadaşlara sabır ve bol kazanç. YTD
DUB-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Adesedeki kişiler bundakiylen aynimi acep ?...ikiside ayni tarz hareketler yaptı:notr:
yarın için hiç te güzel olmayacak havası var ama bunlar hep sağ gösterip sol yaparlar ama çok dikkat çekiyorlar bir kaç gün motoru soğutup başka yerde ava çıkacaklardır adamların birini tanısak bize de yol gösterse ama çok gizli çalışıyorlar ve belkide buralara gelip okuyorlar kim ne yazmış bakıyorlar benim üzüldüğüm bizim gibi ky nin parasını nasıl bu kadar rahat yerler av olmamak elde değil mutlaka bir şekilde av oluyorsun amma bu hissede amma başka o yüzden yataya bağlamış temelde bir işi olan üretim yapan yatırım yapan şirketleri bulup beklemek lazım amma bir yıl amma 3 yıl nerede öyle hisse var derseniz pek yok yada benim bildiğim yok....
Tipik çete operasyonları bunlar. Vurur kırar, milleti içeriye çeker ve batık firmayı üstüne yıkar. Bu operasyonlarda adı geçen biri de varki siyasal mezunu. Adamın işi spekülatörlük. Daha önce ataç, latek gibi kağıtlarda da baş rol oynuyordu... O kağıtlar şimdi mezarlıkta...
Bugün al,sat modunda çalıştı Adese ile.
Spekülatörlük işini çoğu yapar,zaten borsanın bel kemiğini oluşturur,bunlar kağıdı yukarıya sürükler,akıllı olan dipten aldıysa oda kazanır,tepeden aldıysa kucağına boca eder,en tehlikelisi manipülasyon yapan,bunu karşılıklı yapar,piyasaya sahte haber pompalar,biri alırmış gibi yapar diğeri satar,çoğu zamanda yakalanırlar,peşi malum yasak getirmeler,ama akıllanmazlar,başka aracı kurbanlıklar bulur süreç böyle devam eder,yani bunlara cezada fayda etmez olan ky olur,SPK'da zarar edenede aldırış etmez,zamanında Vedat Akgiray vardı,ne demişti,banane sizin batağınızdan,banamı sordunuz oynarken,üstelik bu zat eski SPK başkanı,adı zaten hisse devirleriylen anıldı birara,adam eski borsacı,anlattıklarına göre ABD öğrenciliği sırasında 2000 doları 900.000 dolar yapan şahıs,ama bana hiç inandırıcı gelmedi,borsadan çıkarken 500 dolarlan çıkmış,neyse bu ülke böylelerinide gördü,işteondan 2010 sonrası borsayı yatırım amaçlı görmüyorum,vur,kaç modeli yapıyorum,riski az,kazancıda az,ama az,öz sağlam kazanç...ytd.
http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/b...cikti-16803191
refaba dostum iyi özetlemişsin. Patrondan muvafakat almadan da spek. yanaşamaz diye biliyorum. Ayrıca; son gelen mali tablodaki kar da bana abes geldi yaw:) (sanki dalavere karı gibi geldi bana, esas faaliyette böyle bir kar yok)
3 ayda sermaye yarı yarıya eridi.
Son sansimi cemasta deneyeceğim. Çok heyecanlıyım.Pazartesi alacagim cemas borsadaki son hissem olabilir.3 tl olursa 3 aydaki zararlarim bitecek.
O da düşerse borsayı bırakacağım.Bıktım.
Arkadaşlar sizce cemas 3 olur mu?
Vay ... im.
Ben aldım ya yatar. Adese gidiyor bu yatıyor. 1.32 ten aldım 1.30 şimdi.Ta a... k..m.
NİBAS da ilginç dakikalar tekrar geri geldi çok ilginç bir hisse gel gel yapıyor ama yersenn :)
Oradaki operasyon daha bitmediği için cemas ilerleyemiyor hissi var
Sıçtı O. Ç (orman çırağı) spek. Senin taaaa
DUB-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Adese,Bmelk,Cemas ayni hareket ediyorlar,adese 213 devre kesti,bmelk 2.45 yaptı geri geldi,bu pinekliyor 119-21.
Adese 213 yapmıştı,tekrar 2.30 yaptı:)
Adese düşerse buda düşüyor,ne bağlantısı var çözemedim,sanırım spekleri ayni gurup kişiler:notr:
Cemas uzuuuun sure bura kalir
1,3X dan alanları panikletip aşağıdan topluyorsa yani satan ky alan spekse bir müddet daha düşürür sonra çıkışa geçer.
07X den topladıklarını 1,40 gösterip şimdi ucuz veya daha çıkacak diye ky'ya satıyorsa en son elinde kalanları da çıkartıp 0,6X'lar da temizler.
Ya cennet ya cehennem buralarda oyalanmaz diye düşünüyorum. Yatırdığınız parayı yok sayın yatırım yapılacak kağıt değil. Şahsi düşüncem olup YTD.
Savaş söylemleri git gide artıyor bu yüzden borsada durmak tehlikeli daha çok güvenli limana yaslanmak gerek
Kimle savaşacağızki ???,üstelik ne işin var senin Arap topraklarında,kedidir o kedi,ABD'siz kuş uçmaz o bölgede,atlar tepişir ezilen sen olursun,üstelik ordumun içinde deneyimli subaymı kaldı !!!,uzman olanları Ergenekon savsatası ile öldürdüler hücrelerde,kalan subaylarımızıda darbe kumpasıylan belini büktüler,geriye ne kaldı deneyimsiz posa,ABD eş bob başkanı kim diye sormak lazım,conilere askerlerimizin başına çuval geçirtip,peşinden kahraman ABD askerleri,Irak halkının ırzına geçtiğiniz için selametle evinize gidin diyen zihniyetten hiçbir halt olmaz,ülkenin içi potansiyel suçlu dolu,arabı,falanı filanı,özal asker katili peşmergeleri vatanımıza soktu pkk azdı,içimizdeki şimdiki tehlike çok daha büyük,önce gözündeki çöpü görmen gerek,terör odaklarını önce kolla,şimdi karşı cephe al,kim inanır buna,neymiş kandırılmışlar,bir devlet adamı kandırıldım,ay yanlış olduğu dediği yerde onu yargılayacaksın,zaten yargının ele geçirilme sebepleri yargılanma korkusundan,peki korkunun ecele faydası varmı ???...neyse,hiç bir şey olmaz,yani it ürür kervan ürür misali olur,belki şu olabilir,Türklerin tarihler boyunca gizli geride takip eden güçleri olabilir,çünkü bu güç çok tehlikli durumda dvreye girer,en son Kıbrıs savaşında girilmişti,gerisi sır !!!...temkini elde bırakmamak kayıdı ile,çeşnili kar marjı yüksek hisselerde tradelere devam:wave:...ytd.