https://scontent-otp1-1.xx.fbcdn.net...08&oe=5966D058
Printable View
Burayı sadece referandum ve başkanlık sistemiyle ilgili paylaşım için kullanın. Belli bir kişi veya partiyi övmek veya yermek için değil. İspatsız iddialar paylaşmak için hiç değil.
1940 larda 2. dünya savaşına girmediğimiz için HAYIR
1950 lerde ABD marşhall yardımı alıp, Kore ye abd piyonu olarak giden askerlerimiz için HAYIR
1960 larda Kıbrısta zulme ugrayan soydaşlarımıza yardım edemediğimiz için HAYIR
1970 lerde İnandıkları yolda Ülkücü ve solcu gençler savaşırken, ortalarda görünmeyen şimdiki dantelli kefenliler için HAYIR
1980 lerde ortaya çıkan din-siyaset tüccarları için HAYIR
1990 larda Vatanı için Şehit düşen askerler için HAYIR
2000 lerde Gerçek yüzlerini saklayarak Halka hizmet HAKka hizmet diyerek gelip ceblerini dolduranlar için HAYIR
2010 larda Fetoyla, Pkk ile aynı yataga girip, onların önünü açtıktan sonra en vatansever, en kahraman olanlar için HAYIR..
Rumenigge söylesene yaşıtları inandıkları fikirler ugruna savaşırken senin Reis nerelerde, ne yapıyordu? Uzun boylu poslu bir adam her halde bir yerlerde saklanmıyordu...:hah:
Anayasa değişikliği ile kopyaladığız maddelerin hiçbirisinin alakası yok gibi görünüyor.
Benim evet diyebilmem için maddeleri (maddelerin değiştirdiği alt maddeler dahil) hepsini açıklarsanız ben de evet derim belki.
Mesala bu anayasa ile darbelerin nasıl önleneceğini merak ediyorum.
Son darbe girişimini kim önledi?
Tabi ki halk önledi.
Kimi tünelde, kimi hangarda saklanırken halk tankların önündeydi. Meclis bombalanırken kim neredeydi araştırmak lazım.
Bu ülkeyi kurtaran da halkımızdır. Tabi bu kıvılcımı yakan Atatürk ve silah arkadaşları sayesinde.
Beni bilgilendirin, bir daha başımızdakiler kandırılamayacak, darbe şu şekilde önlenecek, halkın refah seviyesi şu madde ile yükselecek, terörü şu maddeler bitirecek diye...
Bana tek tek izah edin ben de evet diyeyim.
Şu an kararsızım...
Yazdıklarımdan ve yorum yaptıklarımdan trakyalı ve hissenet sorumlu tutulamaz.YAZILARIM VE YORUMLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
sorunuzda samimi olmadığınızı biliyorum ama yine de cevaplayayım
somut bir örnek
refah partisi
millet iradesi ile iktidara geldi
basınla bürokrası ile ordu içindeki cunta ile
hoop
olmaz millet sizi seçmiş olabilir ama biz sizi beğenmedik dediler
ve gitti
gariban erbakan
işte
bunun için yeni anayasaya evet