Borsanin çalışma mantığı budur işte, tebrikler
Printable View
Lütfen okuyunuz...“DEMOKRASİ OLMADAN KALİTELİ BÜYÜNEMEZ” TÜRKİYE GERİYE GİDİYOR
https://www.sozcu.com.tr/2019/ekonom...lesir-4107032/
Yükseliş trendinin henüz başlamadığı hususundaki görüşümde değişiklik yok. Ay sonu civarı 110000 geçilir diye tahmin ediyorum.
Sayın Devir, beklediğiniz yükselişin Nisan sonrasında başlayacak son bir düşüş sonrasında mı başlayacağını düşünüyorsunuz acaba?
İki analizi bir arda düşünerek pozisyon takip edilmeli yani
SEÇİM ÖNCESİ
97000 i aşağı kırmayan endeks den mal alınıp
nisan ayı içinde parite takip edilip 1,12 ni aşağı kırılması durumunda
piyasadan çıkmak gerekir diye
sonuç çıkarıyorum
kendimce
Burayı doğru analayalım diye izninizle biraz açmak istiyorum. Düzeltme uzadı ve 3-3-5 şeklinde sayılan genişleyen yassı kalıba döndü. Şu an düzeltmenin son C dalgasının (itkinin) iv. nolu dalgasında olabiliriz. A dalgası 105930 dan 100713 e kadar sürmüştü. C dalgasının ideal hedefi C=1,618A yani 97494 oluyor. BUrası olur da tutmaz ise 92300 (C=2.618A) gündeme gelir. Bence bu iş 974XX lerde biter.
C.iv 100100 civarına uzanıp tekrar aşağı dönülürse i=v hedefi de 974XX lere tekabül ediyor farklı vadelerde tutarlı bir hedef belirleyebiliyoruz.
BU türbülansı da atlatıcaz inş. C.iii bittiyse sırtımız yere gelmez kanımca.
Merkezin swap hamlesi londradakileri bitirdi bugün. Merkezin TL'yi savunma yönünde tercihini kullanması ve swapların %90'lara çıkmasına izin vermesi bence kararlı bir duruş ve olumlu buluyorum.
bir ara çin gibi onshore ve offshore kurvardı ama.sonuca bakınca bir kere daha şapka çokarıyorum.bist öngörünüz devam mı.toplumun genelinden fArklı olarak hafif maliyetlenmeler başlanılmalı mı.2008 krizindeki sıfır kaldıraç analizi gibi mesale.aklıma gelmişken sizin blogtaki analizlerin kitabı olsa hiç bıkmaz okurdum.
saygılar bol kazançlar
3 nolu seçeneğe mi gidiyoruz acaba