Originally Posted by
alicemal
Bir seçim macerası daha bitti.
Milli piyangoda, üniversite seçme sınavlarında bile milletin umudunu emeğini çalmakta sakınca görmeyen, süper dindar hepimiz onlara göre şeytan olan parti %44 oy almayı başarmış.
Bu kadar hile yapan birinin seçimlerde numara çekmediğini düşünmek saflık olur.
Fakat ne önemi varki, ülkenin neresine baksan elinde kalıyor. Sağı solu, ilerisi gerisi hep aynı kafa. renk değişik.
Benim seçim kararsızlığımda, seçim bitince nihayet rahata erdi..
chp ninde CIA dan emir aldığını fark etmemle beraber kime oy versem diye aramaya başlamıştım.
Önce vatan partisi dedim, baktım perinçek akp den daha çok akp şakşakçısı. İnsan çocuk zekalı olursa böyle olur, sora vazgeçtim.
BTP li başgan Ehli Beytim diyor onamı oy versem diye baktım ama adamın konuşması duruşu erbakan ı andırıyor. Ehli Beyt olmasına imkan yok. Her önüne gelen Ehli Beytim diyor halbuki değiller, saf Ehli Beyt hem tipinden hemde duruşundan belli olur. Bu adamda tipte duruşta yarım yamalak. Demekki melez. Onada oy vermekten vazgeçtim. Saf Ehli Beyt olsa oy verecektim.
Ovacık belediye başkanının çalışmaları gazetelerde yayınlanmaya başlayınca, ona dikkat ettim. Adam gerçekten iyi şeyler yapıyor. TKP den Tunceli adayı oldu. Kazandıda. TKP yöneticilerini tanımıyorum ama bu adam yüzünden onlara oy vereceğim diye son kararımı vermiştim.
Ancak dün seçim olduğunu unuttum geç farkettim. Oy vermeyede gidemedim. Gidebilseydim TKP ye oy verecektim.
Bizi kimin soyacağını seçtiğimize göre yola devam edebiliriz. Bu demokrasi denen şey tamamen yahudilere çalışıyor.
Yani para ve medya sahiplerine.