Printable View
Alıntı: Originally Posted by MR&MRS TEBRİKLER EFENDİLER:bravo: Bir gün bu replik değişecek :rules: Ben kazanınca :party:
Batık 102.500
Alıntı: Originally Posted by alyel Bir gün bu replik değişecek :rules: Ben kazanınca :party: bak bunu ben hiç düşünmedim ablam :vk: Sen ve Zico bacım gün gelirde kazanırsanız ne yazarım ?????? hele bir kazanın da o zaman düşünürüz :evil::evil:
Alıntı: Originally Posted by apache64d Dostum sen o kanatları Palaya yedirde bist i bi uçursun...:kahkah: Abi o kanatlar bir işe yarasa önce FENER e takarım :kahkah::kahkah:
Alıntı: Originally Posted by demokrat76 Demokrat76: 103.750 hayat2000: 103.119 sir : 103.000 Banaspati: 102.610 avcı: 102.021 TÜCCAR:.:101.483,08 Eseses:101400 Bozkurt:101.010 izci: 99.188 haydır yaf Bısti açık mı unuttular ne bu acele:dvr::dvr:
Alıntı: Originally Posted by MR&MRS bak bunu ben hiç düşünmedim ablam :vk: Sen ve Zico bacım gün gelirde kazanırsanız ne yazarım ?????? hele bir kazanın da o zaman düşünürüz :evil::evil: Zico nickinin uzun bir süre sonra bayan çıkmasına halen şaşırıyorum. Belki de kendilerine abi filan çekmişimdir.:oleyo:
Alıntı: Originally Posted by MR&MRS bak bunu ben hiç düşünmedim ablam :vk: Sen ve Zico bacım gün gelirde kazanırsanız ne yazarım ?????? hele bir kazanın da o zaman düşünürüz :evil::evil: Azimliyim, o kavağa çıkarım bir gün :he: https://i.hizliresim.com/grPV65.jpg
Alıntı: Originally Posted by alyel Azimliyim, o kavağa çıkarım bir gün :he: :bravo::bravo: tüm kalbimle destekliyorum :yahoo: