NETAS bugün ortalama 11.108 tl fiyattan toplam 497.791 lot açığa satış işlemi gerçekleşmiştir, öncesinde de sadece 10 lot taşınmıştır, açıkçıları fena sıkıştırmışlar, bu gün kapatmayıp ta açıklarını taşıyanlar bakalım yarın ne durumda olacaklar,
Printable View
NETAS bugün ortalama 11.108 tl fiyattan toplam 497.791 lot açığa satış işlemi gerçekleşmiştir, öncesinde de sadece 10 lot taşınmıştır, açıkçıları fena sıkıştırmışlar, bu gün kapatmayıp ta açıklarını taşıyanlar bakalım yarın ne durumda olacaklar,
şahsen ben beklemiyordum. ky alırken ne zaman satacağını, kendine bir fiyat belirlemiştir her halde. sorun şimdi neden yükseldi ? olması gereken fiyatlar geliyor .. derken bilançoya yansıyacak veya yeni bir yatırma dair hiç bir haber yok veya haber öncesi artışılar mı göreceğiz. Ne olursa olsun ky için güzel bir gün olmuş. satanlar sağlıklı günlerde harcasın, yarın bu günden güzel olsun.
NETAS:
Son Fiyat: 12,02
Son Hacim: 170.174.400
Son fiyat itibariyle 200 günlük ortalamanın üstünde devam ediyor.
Kısa vadeli görünüm pozitif.
Orta vadeli görünüm pozitif.
İlk 3 Alıcı: Credit Suisse:318.976 Yatırım Finansman:290.329 YapiKredi:90.836 . İlk 3 Satıcı: IS Yat:-290.528 Gedik:-186.898 Halk:-148.472
Hayırlı olsun. Yarın inşallah devam eder. ytd dir
2011 den bu yana netaş hissesini taşıyan biri olarak nedense bu hareketlere dolayısıyla netaşa hiç güvenmiyorum. Ömrümüzden ömür çaldı yedi bitirdi beni. Ama dolar bazında çok ucuz kaldığı su götürmez bir gerçek. İnşallah bu öngörümde yalınırım. Hayırlısı ile en kısa zamanda zirve fiyatını geçip hepimizin beklentisini karşılayacak bir fiyata ulaşır inşallah.
:whistling:
https://i.hizliresim.com/9YPqZ9.png