Dünkü işlemin çok bir ozelligi yok...Para ihtiyacı olan biri sattı muhtemelen..Neyini anlamadıniz ki ? Uçuk kaçık bir hacim de yok düşüşte yok...
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Dünkü işlemin çok bir ozelligi yok...Para ihtiyacı olan biri sattı muhtemelen..Neyini anlamadıniz ki ? Uçuk kaçık bir hacim de yok düşüşte yok...
395000 tl
SM-J330F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bugün egeen'lerin yanına hiç satmamacasına 10 adet poltk aldım. Tahtanın sığ olduğunu biliyordum ama hacime bakayım dedim öğle arası 130 adet idi :) Bu kadar sığ tahta görmedım ben.
Herkes satmamacasina alinca bu sonuc oldukca normal...
GT-I9190 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İlerde ederini bulunca satan olur elbet :) Büyümekte olan küçük şirketler genelde gerçek ve sadık yatırımcı barındırır ...Poltk onlardan biri...
Tahtaya derinlik gelmesi icin pay sayisinin artmasi lazim. Genel kurulda bedelsiz sermaye artisi teklifi reddedilmisti. Coventya adina konusan CFO sermayemiz yeterli, artirmamiza gerek yok demisti. Mevcut ciro ve karlar devam ederse (ki yatirim devreye alindiktan sonra artarak devam edecek gibi gozukuyor) bedelsiz hikayeso de hisse sahipleri olarak heyecanimiza heyecan katacak...
GT-I9190 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
***POLTK*** POLİTEKNİK METAL SANAYİ VE TİCARET A.Ş.( Özel Durum Açıklaması (Genel)
***POLTK*** POLİTEKNİK METAL SANAYİ VE TİCARET A.Ş.( Özel Durum Açıklaması (Genel) )
İlgili Şirketler []
İlgili Fonlar []
Türkçe
Özel Durum Açıklaması (Genel)
Yapılan Açıklama Güncelleme mi?
Hayır (No)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
-
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı?
Hayır (No)
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
Şirketimizin hesap dönemi 01 Ekim - 30 Eylül özel hesap dönemi olarak tayin edilmiş olup, 01 Ekim 2018 tarihinden itibaren kullanılmaya başlayacaktır.
Pay sahiplerimizin ve kamuoyunun bilgisine sunarız.
Saygılarımızla
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/706715
BIST
(06/09/2018 - 10:24:10)
güncel fiyattan takviye yaptım ytd