tabii siz her takımı yenersiniz hatta Ankaragücü'nü bile, bu sene FENER şampiyon olicek hem de en yakın rakibine 10 puan fark atarak, haydi FB
Printable View
senin dünyadan haberin yok bilader, kârdan bahsediyorsun ama FENER'in sermayesinin tümünü yitirdiği gibi 626 milyon tl de EKSİYE geçtiğini bilmiyorsun, özsermaye 626 milyon tl eksidedir, geçmiş sportif a.ş. zararları 1 milyar tl ye dayanmıştır (dernekten bahsetmiyorum sadece dportif a.ş. den yani FENER'den bahsediyorum), sermaye çoktaaan sıfırlanmıştır, KAP'ta FENER'e tıkla ve bu rakamları içeren bilançolara bizzat bir göz at ve ondan sonra kârdan bahset
Sen ne için satmadın biliyor musun? Hayal dünyasında yaşadığın için satmadın. 50 tl yi telaffuz ettiğine göre FENER'e 5 milyar tl değer biçiyorsun ha? Diyecek bir şey bulamıyorum, sadece helal olsun diyorum. Sermayesini tümüyle tüketmiş, sermayeyi tükettiği gibi 626 milyon tl de eksiye geçmiş, geçmiş zararları 1 milyar tl ye dayanmış bir sportif a.ş. ye 5 milyar tl değer biçen birine helal olsun denir başka bir şey denmez.
FENER ve BJKAS bilançoları sermaye artırımına ihtiyaç duyuyor. Tüm sportifler sermayelerinin tümünü kaybetmiş durumdadır, özsermayeleri de ciddi şekilde eksidedir. Burada derneklerden bahsetmiyorum, sadece borsaya kote sportif a.ş. lerden bahsediyorum.
30 Kasım 2019 itibariyle:
FENER: 99 milyon tl olan sermaye tüketilmiş, özsermaye eksi 626 milyon tl, geçmiş zararlar 924 milyon tl
BJKAS: 240 milyon tl olan sermaye tüketilmiş, özsermaye eksi 966 milyon tl, geçmiş zararlar 1 milyar 206 milyon tl
Tüm sportifler arasında mali durumu en kötü olan işte bu 2 sportiftir (BJKAS FENER). FENER sermayesini tükettiği gibi 6 katından fazla da eksiye geçmiş durumda. Bu 2 sportif bedelli sermaye artırımına ihtiyaç duyuyor çünkü özsermayeler ciddi meblağlarda ekside, ayrıca geçmiş zararlar kalemi de rekor seviyede. Ana ortak olan derneğin elinde bedelliye katılacak kaynak olmadığı için şimdilik bundan imtina ediliyor diye düşünüyorum.