Printable View
Alıntı: Originally Posted by Koray Evett, epey sanatsaldı :he: yaw bizim kapının önünde bulmuştum masanın üzerine koydum belki sahibi çıkar diye, kimse çıkmadı:)
Alıntı: Originally Posted by cefaks yaw bizim kapının önünde bulmuştum masanın üzerine koydum belki sahibi çıkar diye, kimse çıkmadı:) Haaa, bende dedimm noluyoo, hocam denizz işlerine mi giriyorr :)
Alıntı: Originally Posted by Koray Haaa, bende dedimm noluyoo, hocam denizz işlerine mi giriyorr :) ramazanda bi akşan iftara bekliyorum, sen geldiğinde nuri ile naciyede gelecek, hep beraber iftar yaparız:yes:
Alıntı: Originally Posted by cefaks ramazanda bi akşan iftara bekliyorum, sen geldiğinde nuri ile naciyede gelecek, hep beraber iftar yaparız:yes: İnşAllah hocam, Naciyeyle Anten bahçedeydi, Naciye koştu geldi sewdim birazz :)
Alıntı: Originally Posted by Koray İnşAllah hocam, Naciyeyle Anten bahçedeydi, Naciye koştu geldi sewdim birazz :) ciddimisin, ne zaman geldin.
Alıntı: Originally Posted by cefaks ciddimisin, ne zaman geldin. 11'de dönmüş arkanı rüyalardaydınn :evil:
Alıntı: Originally Posted by Koray 11'de dönmüş arkanı rüyalardaydınn :evil: saçmalama uyanıktım, şekerleme yapıyordum. şimdi kızdım sana. saat 10-da kalkmıştım.
Alıntı: Originally Posted by cefaks saçmalama uyanıktım, şekerleme yapıyordum. şimdi kızdım sana. saat 10-da kalkmıştım. Yaaaa bırakk, ooo kadar patırtı yaptımm banamısın demedinn, horluyordunn walla :kahkah: