Printable View
Alıntı: Originally Posted by onur1064 daha napayim sonra bana şunu demeyin https://hizliresim.com/ez9PHM Onurum sen sadece izle Panik islem yapma Takip et burayi 😀😀😀
Alıntı: Originally Posted by onur1064 ikiside degil ama sattigim zaman whatsupdan canlı yayın yapıcam adam sözü size! adese olabiliyii
Alıntı: Originally Posted by Webster Onurum sen sadece izle Panik islem yapma Takip et burayi 😀😀😀 herzaman takibimdesin
Onurim kdv iadesi icim kagit imzalattilar Kagitta bir haftaya yatar diyordi bir ay oldu Sana yattimi
Alıntı: Originally Posted by milas592 adese olabiliyii Yok gecen adese dedi aldim Zor ciktim zararla
Alıntı: Originally Posted by Webster Ustadlar Ozellikle kilibik olanlar Acil utu onerisi varmidir Utu bozuldu bizimkide bozulmustu arasına 135 tl sıkışmış arcelige götürdüm çıkardılar
Alıntı: Originally Posted by onur1064 bizimkide bozulmustu arasına 135 tl sıkışmış arcelige götürdüm çıkardılar Ben tamir ettirmem Bozulunca yenisini alirim onurum On yil olmustu zaten
Alıntı: Originally Posted by Webster Onurim kdv iadesi icim kagit imzalattilar Kagitta bir haftaya yatar diyordi bir ay oldu Sana yattimi bana %1 kesilen fatura geldi yarın sorucam gelen fatura ne diye