Para parayı çekiyor. Krizlerde çok parası olan çok düşmüş deyip alıyor, az parası olanlar eldekini de kaybetmeyelim diye satıyor.
Tersi de oluyor zaman zaman.
MKK'ya kayıt haberlerini takip etmek lazım.
Printable View
Para parayı çekiyor. Krizlerde çok parası olan çok düşmüş deyip alıyor, az parası olanlar eldekini de kaybetmeyelim diye satıyor.
Tersi de oluyor zaman zaman.
MKK'ya kayıt haberlerini takip etmek lazım.
Yani hisse yükselirken konuşmak kolay.. Ben bu hisseyi ilk aldığımda 2012 2013 tek lot kademe kalkmazken borsa 94 bindi.. Bugün ereğlinin 54 milyar piyasa değerini hak etmesi için içinde 3 ereğli daha olması lazım.. Karı ne gelecek bu sene 3 gelsin seneye 6 milyar gelsin.. Gene bu piyasa değerleri hak eder mi? Yaşayıp görücez benim maliyetim 7 liralarda..ve iddaa ediyorum küresel çöküş ilerde geldiğinde türk borsasında en çok kaybettirecek birinci sektör demir çelik olucak
mehmet akif özen diye bir abimiz var sektörek FK nerede olmalı ülkenin anlık enflasyon fazi verisiyle hesaplar ve çoğu fenomen olmuşlara ışık tutar..
yani bence ciddiye almalı.!!
yok denmemeli..!!
o covid düşüşünde nereden alırsanız alın kar diyen temelcilerdir hocam...!!
SASA 5.3 e düşmüş mesela petkim 2.8 e kardemir konuşuyoruz aha 1,9 zoren 09 kuruş.!!
teknikçi emare görünce girdi ama analzi yapan ederini bilen portföy katladı...öyle bildiğiniz gibi tektük yok maalesef..tabi burada size UZERB gibi spek anlaşmalı hisselerden bahsetmiyorum.!!
neyse görüş görüştür ve benim için değerlisisniz ama borsacı dediğiniz tabiri anlamadım..!!
hocam uluun alan arkadaş sembolik bin lot bıraktı covid evveli yaptı bunu 1,2 den girdi 3 den sattı sembolik bıraktı 300 bin para bağladı bu şirkete ki b u şirket 2 katını 6 ayda verdi..
sadece bunda olmadı oluşan furyayı zincieleme takip etti çimsa goltas aldı ...o arada oyakc birleşti tek çatı oldu..
bu çimento kısmı da hareketlenince teknolojiye yükseldi 1167 geçilemeyen yerden zararda bekleyip kademe yaptı İNDES aldı.!1vs vs çok hikaye var..
ama çok kazanmışlığı da var..ben şaşırmıştım o zaman bende swing ağır koşullar uygunlaşşın diye beklerken adam cukka yaptı heryerden vs vs..borsa da hikaye bitmez..!!
kozal ısrarı da vardı bilanço istediği gibi gelmediği halde ons ile kolere takip etti oradanda kırdı parayı yani demem o ki millet kozanın yüzüne bakmazken 3 hane olacak diyen temelci parayı kazandı ben onu bilirm.!!
Komşu ben hisse alırsam Fors Cola alırım dedi o zaman Ford 60 TL filandı bence pahalı idi. Zenginler daha isabetli işlem yapıyor, biz fakirler nerede batık veya ucuz kalmış onlara bir umut daliyoruz.
Borsacı adam şuna bakar..
Mal kimde..
Mal toplu mu..
Malın sahibi tahtada ne yapıyor..
Bak yukarıda arkadaş eregl için pahalı demiş..
Malın sahibi 30 tl yapıyorum diyemez mi eregl yi..
BAL GİBİ DE YAPAR!!!
SASA da 10 tl de pahalı diyen vardı 15 de oha yuh dendi..
Şimdi 20
2012 de sabancı da iken 2013 rallisi boyunca tek kademe kalkmadı bak..
Uzun uzun anlatmim şimdi..
1 tl lik kozaa altın 25 tl oldu zamanında..
3 tl lik gubrf 80 i gördü..
Mal adamda fiyatı da adam belirler..
Borsacı adam buna bakan adamdır..
PETKM de cem okullu vermediği sürece çok afadersiniz NAH düşer..
Borsacı adam bunu bilen ve ona göre hareket eden adamdır..
O cem 160 milyon lotu boca etsin..
Temelci hala durur o tahtada teknikçi dönecek der..
Ama dağınık 8000 tane KY nin o tahtayı en az 1 sene süründüreceğini bilir borsacı...
Dağıtılmış mala da en az 1-2 sene hiç bir adam gibi speğin gelmeyeceğini de..