Sabah -5 bas,milletin ilgisini topla hacimle ordan 500k lot gönder. Bu ölü halı ile akşama kadar satamazdi o kadar lotu,bunlar şeytan olmuş
Printable View
Sabah -5 bas,milletin ilgisini topla hacimle ordan 500k lot gönder. Bu ölü halı ile akşama kadar satamazdi o kadar lotu,bunlar şeytan olmuş
2018 de 400bin tl lik ISMEN alan birisi şuan 170 milyon TL e sahip ve temettüleri hesaba katmadım bile. kaça katladığını hesap bile edemiyorum. Şunu merak ediyorum
Biliyorsunuz bu kadar katlamasının bir sebebi de piyasa değerinin düşük olmasıydı. Şuan mesela 50 milyar TL olan ISMEN anı bu oranda katlasa 25 trilyon lara ulaşacak. Çok ama çok zor bir durum.
Ben ISMEN'in artık yön değiştireceğini düşünüyorum, biz hala hacimlere bakıyoruzda bu sanki ISMEN'e hakaret gibi.
Goldman gibi, ne bileyim MERIL gibi bir şirket olma yoluna gidecek bence.
https://i.hizliresim.com/sj7a4e8.png
yapılan işlemlerin % 80 / 90 gibi fiktif işlem kafadaki 3 / 4 aracı kurum bugün alıyorsa yarın satıyor görünüp adres değiştiriyor her aracı kurumlarda hesapları vardır yatırımcıların çoğunluğu anlık veya günlük düşünüyor her yatırımcı kendine bir vade biçer o güne kadar dokunmayacağım der eğer teknik grafik bakıyorsa elindeki malın % 10 gibi yukarı satış yazar giderse geri geldiğinde yerine koyar gelmezse elinde olan 3 / 5 hisselerden geri gelmiş birinden alır o yukarı gidince satar önceden sattığın geri gelir tekrar alır elindeki hisselerin dışına çıkmayınca kazanmak kolay çünki takip ettiğin bildiğin hisse .
yatırım tavsiyesi değildir
Güzel çalkaladılar. İlerde ben de çok zengin olunca arada bir böyle çalkalarım. Heyecan iyidir.
Sabahki yorumum.Bir günde kalıbını koy tahtayı tut be.Sanki günlerce düşmemiş gibi bugünde en önde gidiyorsun...DEMEKKİ PARA HERSEYİ BOZUYOR.CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.